Şimdi eve dönüyorum ilk gelen fazla korkutmadı beni ama sonra peçete koymuştum 2 peçete doldurdu ve biraz tırstım doktoruma yazdım takip et artarsa doktora görün yazmıştı oda arttı İçin bende direk hastaneye gittim
Çok tatlı bir doktora denk geldim Allah bin kere razı olsun ondan
Kese etrafında çok az kanama alanı varmış ama önemsenecek boyut değil tarzında konuştu eskiden kalma dedi bu biraz beni karıştırdı kendi doktorum kese etrafında kanama yok diyordu çünkü
Sonra değişik birşeyle alttan baktı enfeksiyonun var dedi biraz daha baktı hatta epey enfeksiyonun var dedi kanama rengi döndü mü dedi evet hocam çatala çıkmadan baktım kahverengine döndü dedim enfeksiyondan kaynaklı kanama olmuş olabilir dedi
2 tranasfer olduğumu falan söylemiştim 8. Günden itibaren kanama gördüğümü falan ikinci keseyi epey aradı

Yumurta arkalarına gizleyebiliyorlar dedi sordum hocam bulabildik mi diye malesef dedi gülümsedi bşr tane ilaç yazdı takviye gibi bir şey galiba özel çünkü kağıda yazdı verdi şuan fitil veremem bebek çöl küçük dedi He kalp atışını falanda dinledik
İyi bakterileri artıracak İçin sana bi ilaç yazacam onu kullan dedi birde fitil yazacam ama bu ilaçı 1 hafta kullan geçmezse fitilden sadece 1 tane at defi öylede çıkışımı yaptı eve geçiyorum