- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.261
Gozun aydın canım maşallah Allah anali babali büyütsünSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Gözün aydin canim cok gecmis olsun üzülme lütfen birseyi yoktur inşallah Allah korusun dualarimiz seninle inşallah kavusursunuz yarına kadar sen stres yapmaKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Kızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Gözün aydın canım çok şükür bak hayırlısıyla sen de kucağına aldın ama hiç üzülme bir şey olmaz Allah'ın izniyle her şey yoluna girer doğdu artıkKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Çıkmaz canım hemen kötü düşünme sakın. Geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütsünKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Kizlar sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum normalmi sizdede oluyormu
Canimm hic kotu dusunme minnoslarimiz cok güçlüKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün insaallah. Bir anda kurtulmuşsun çok güzel. Bebeğinin ömrü çok güzel olsun isnaallah. İlk gebeliğin miydi acaba nasil guEl kısa sürede dogurmussunSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Ben de öyleyim canım. Nefes nefese kalıyorum hatta bir anda bir ter ates basıyor nefesim kesilecek gibi oluyor.Kizlar sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum normalmi sizdede oluyormu
Maaşallah canım gözün aydınKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Sıcaklar bir yandan,doğum stresi bir yandan normaldir canım kafanı dağıtacak işler bul kendineCanım 24 saatlik idrar sonucum şükür normal çıktı yani sınıra yakın ama sinir içerisinde suanlik doğuma alinicak bir aciliyet yok şükür mod olarak oldukça dususteyim buraya göremiyorum bir çok şeye yetişemiyorum aşırı duygusalim doğum stresi sanırım kendimi asiri güçsüz hissediyorum aslında değilim ama öyle hissediyorum insanlardan uzak duruyorum kimseyi üzmemek için hastane çantamı bile hazırlamadim daha çok daha enerjik olmam gereken bir dönemde neden böyleyim bilmiyorum ama toparlayamadim kendimi
Resmi kayıtlarımıza göre ilk ağustos anamız oldun, hayırlı olsun kuzum yaSabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Sanki bu ilk haftaya çok fazla aday var doğum için, listeyi tam düzenlemeye başladığı zamanda festiiinin sürpriz doğumu ile liste yarım kaldı ama beklemede olanlar hep yakın zamanlardayız sanki sanki ayın ortasına çok kişi kalmayacakAynen beybim, ben kesin temmuz doğururum diyordm ama ağustos analığının hakkını vermiş olduk, bugunlere kolaay gelmedik gazamız mübarek olsun artk kuşmsırayla eksileceğizzzz
Sarışınım hayırlı olsun kuzum ya, dur bakalım hemen panik yapma belki tamamen tedbir amaçlıdırKızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz
Agustos geldi, grupta nerdeyse dogurmamis 3-5 anne kaldi. Ben de eylul anasiydim, arada buraya ugrayip dolaniyordum.
Sanirim agustos anasi olacagim, erken doguma kesin gozuyle bakiliyor bizim bebiste. Fazla iriymis ve kontrollerimiz 5-6 gunde 1 ayarlaniyor artik.
Bize de söyle canımKontrolden geldim kızlar bebek hala kanala inmemiş doktor baskı bile yapmıyor dedi..Çatı muayenesi yaptı normal doğum için uygun gayet yumuşak ama açılman vs hiç yok , bebek çok yukarıda inmesi lazım dedi.Yürüyüş,egzersiz,ilişki bir sürü ödev verdi bir de yağ önerdi açılmayı kolaylaştırıyormuş eczanede yokmuş gelince haber edecekler size de atarım vajina üzerine uygulanıyormuş
Ben de aynıydı canimAgustos geldi, grupta nerdeyse dogurmamis 3-5 anne kaldi. Ben de eylul anasiydim, arada buraya ugrayip dolaniyordum.
Sanirim agustos anasi olacagim, erken doguma kesin gozuyle bakiliyor bizim bebiste. Fazla iriymis ve kontrollerimiz 5-6 gunde 1 ayarlaniyor artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?