2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ben sabah hastaneye geldim suni sancı için ama daha gerek kalmadan suyum geldi hastanede ama sancım yoktu mecbur serim taktilar saat 10 gibi suyum geldi 12 de 10 cm ulaşmıştım ama ağrım dogracakmiş gibi yoktu ikinma da yoktu zorla ikindim hep 12:40 gibi kucagima aldim oglumu 3160gr 54cm geldi dunyaya kan degerleri normal çıkmamiş ve çocuk istasyonuna aldılar gözetim altında kalacak bu akşam inşallah kotu birşey çikmaz

Gözün aydin canim cok gecmis olsun üzülme lütfen birseyi yoktur inşallah Allah korusun dualarimiz seninle inşallah kavusursunuz yarına kadar sen stres yapma

Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ☺ lütfen üzülme birşeyi çıkmaz inşallah en kısa sürede evinize geçersiniz dualarımız sizlerle

Gözün aydın canım çok şükür bak hayırlısıyla sen de kucağına aldın ama hiç üzülme bir şey olmaz Allah'ın izniyle her şey yoluna girer doğdu artık

Çıkmaz canım hemen kötü düşünme sakın. Geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütsün

Canimm hic kotu dusunme minnoslarimiz cok güçlü tedbir amaçlı almislardir sen gönlünü ferah tut. Psikolojik olarak iyi ol ki bol bol sütün gelsin

Sabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Canım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün insaallah. Bir anda kurtulmuşsun çok güzel. Bebeğinin ömrü çok güzel olsun isnaallah. İlk gebeliğin miydi acaba nasil guEl kısa sürede dogurmussun

Kontrolden geldim kızlar bebek hala kanala inmemiş doktor baskı bile yapmıyor dedi..Çatı muayenesi yaptı normal doğum için uygun gayet yumuşak ama açılman vs hiç yok , bebek çok yukarıda inmesi lazım dedi.Yürüyüş,egzersiz,ilişki bir sürü ödev verdi bir de yağ önerdi açılmayı kolaylaştırıyormuş eczanede yokmuş gelince haber edecekler size de atarım vajina üzerine uygulanıyormuş

Maaşallah canım gözün aydın kan değerinde ne sıkıntı çıktı? İnşallah yarına verirler yanına da

Sıcaklar bir yandan,doğum stresi bir yandan normaldir canım kafanı dağıtacak işler bul kendine Biliyorsan Kuran oku hedef koy kendine doğuma kadar şu kadar okuyacağım diye.Bende günlük başlayacağım inşallah Rabbim ferahlatsın içimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Sabaha karsı anı bır sancıyla 15 dakıka gibi kısa surede 40+2 dogduk cok sukur. 20 dakıka kadar sancı cektım. Ama hıc sancı cekmeden 100 de 100 luk bırden ani sancı gelmesı de cok zormus
Resmi kayıtlarımıza göre ilk ağustos anamız oldun, hayırlı olsun kuzum ya maşallah neredeyse hastaneye zor yetişecekmişsin
8
Aynen beybim, ben kesin temmuz doğururum diyordm ama ağustos analığının hakkını vermiş olduk, bugunlere kolaay gelmedik gazamız mübarek olsun artk kuşm sırayla eksileceğizzzz
Sanki bu ilk haftaya çok fazla aday var doğum için, listeyi tam düzenlemeye başladığı zamanda festiiinin sürpriz doğumu ile liste yarım kaldı ama beklemede olanlar hep yakın zamanlardayız sanki sanki ayın ortasına çok kişi kalmayacak

Sarışınım hayırlı olsun kuzum ya, dur bakalım hemen panik yapma belki tamamen tedbir amaçlıdır inşallah herşey yolunda çıkar da sende rahat bir nefes alırsın, dualarımız seninle

Gel kuzu gel, bende senin gibi hem temmuz hem ağustos takip ediyordum, ne sürpriz doğumlar gördük burda, darısı dogru zamanda hepimize inşallah

Bize de söyle canım benimde bebek kanala girdi ama hiç açılma yok henüz, yarın kontrol var bakalım, bina önce doğsun istiyorum artık

Ben de aynıydı canim 2 Eylül görünüyordu sat a göre ama bildiğin 14 ağustostan sonra falan olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…