- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.721
Bence şu şekilde söyleyebilirsin ben duymuyor muyum öyle olduğunda beni uyandır lütfen anne alışmam lazım gibi laflar söylebilirsin sen hep olmayacaksın gece ağlamalarını nasıl duymam duymam lazım filan deCanlarım fikrinizi almam lazım. Yoksa uyandığımda birilerinin kalbini kırabilirim.
Bulut kuşu geceleri deliksiz uyumuyor. Emziriyorum yatırıyorum uyuyor sonra uyanıyormuş(!) ağlıyormuş(!) biz duymuyormuşuz. Kayınvalidem alıyor. İlgilenip uyutup getiriyor. Geçen gün alarmı bile duymamışız ama aşırı bir yorgunluk vardı üzerimizde yaşadıklarımız kolay değil pek neyse bu gece emzirdim az önce bir daha kalktım eşim dedi ki annem almış uyanmış Bulut. Ay bana bir sinir geldi. Dinlenelim diye bunu yapıyor muhtemelen ama bana sinir geldi. Bir kere ağlamanın boyutu neydi de alıyor? Bu çocuk kendini parçalıyor da biz mi duymuyoruz yoksa sadece mıkırdıyor mu? Kafamda deli sorular var. Birde yanımızdan alınması hoşuma gitmedi ya. Niyet iyi okey ama oda umrumda değil şuan. Aşırı derece de alama müdahale değil mi bu?
37 den sonra zaten zorunlu ayrılmak zorundasın canım yasal olarakKizlar daha önce de konuşuldu biliyorum ama bana bir akıl verir misiniz? Son adet tarihine göre 40. Haftam 04 Eylül 2023. Doktorum 25 Ağustos ta sezeryan ile doğum günü belirledi. Bana 15 ağustosta 37.hafta çalışamaz raporu vereceklermiş sanki 40 haftalık doğum yapıyormuşum gibi. Ama gerçekte dogumuma 10 gün kala veriliyor bu çalışamaz raporu. Bir hafta geç izne çıkmış olacağım o bir haftam yanar mı doktor iyi bişey mi yaptı bana anlamadım
Yani değişen bir şey yok 37 ye kadar çalıştığın için maksimum süre de yararlanırsın zaten sağlıkla gelsin bebeğin37 den sonra zaten zorunlu ayrılmak zorundasın canım yasal olarak
Canım kaçıncı haftada doğurursan doğur 37 de ayrılmak zorundasın yasal olarak. İsterse doğumun 37+1 de olsunKizlar daha önce de konuşuldu biliyorum ama bana bir akıl verir misiniz? Son adet tarihine göre 40. Haftam 04 Eylül 2023. Doktorum 25 Ağustos ta sezeryan ile doğum günü belirledi. Bana 15 ağustosta 37.hafta çalışamaz raporu vereceklermiş sanki 40 haftalık doğum yapıyormuşum gibi. Ama gerçekte dogumuma 10 gün kala veriliyor bu çalışamaz raporu. Bir hafta geç izne çıkmış olacağım o bir haftam yanar mı doktor iyi bişey mi yaptı bana anlamadım
Çok teşekkür ederimÇok güzel canım gözün aydınsağlıkla büyüt bebişini, doğumun nasıl geçti
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah sağlıkla Analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Teşekkür ederimGözünüz aydıniyi olmanız çok güzel herşey yolunda çok şükür bizim yerimize de kokla bol bol
Kaç haftalık doğdun
Festim, gazlamak gibi algılama bu söylediklerimi ama asla tahammül edebileceğim birşey değil. Annem bir hafta kalcak mesela aşağıda yatıcaklar yukarıdaki odada yatak yok, bana dedi sende merdiven cıkma sezerhan olcagm içim aşağıda yat diye ama asla istemedim. Ben odamda eşimle yatıcam onlar aşağıda yatsın. Diğer türlü bu söylediğin olcak cunkı. Bebek mıkırdamsa odaya dalıncak şak diye ve asssssla tahammül edemem böyle birşeye. Bebek cok ağlar susmazsa seslenirsin kpıyı vurursjn dedm ona cnkı benmkide dayanamyıp içeri dalabilir, ama o kadar özel bi alan ki orası bende istemem. Niyet tabiki kötü değildir , maksat seni rahat ettirmektir kesin bence zaten ama xaten konu niyetin iyiliği kötülüğü değil, senin bu niyete karsı ne hissettiğin benceCanlarım fikrinizi almam lazım. Yoksa uyandığımda birilerinin kalbini kırabilirim.
Bulut kuşu geceleri deliksiz uyumuyor. Emziriyorum yatırıyorum uyuyor sonra uyanıyormuş(!) ağlıyormuş(!) biz duymuyormuşuz. Kayınvalidem alıyor. İlgilenip uyutup getiriyor. Geçen gün alarmı bile duymamışız ama aşırı bir yorgunluk vardı üzerimizde yaşadıklarımız kolay değil pek neyse bu gece emzirdim az önce bir daha kalktım eşim dedi ki annem almış uyanmış Bulut. Ay bana bir sinir geldi. Dinlenelim diye bunu yapıyor muhtemelen ama bana sinir geldi. Bir kere ağlamanın boyutu neydi de alıyor? Bu çocuk kendini parçalıyor da biz mi duymuyoruz yoksa sadece mıkırdıyor mu? Kafamda deli sorular var. Birde yanımızdan alınması hoşuma gitmedi ya. Niyet iyi okey ama oda umrumda değil şuan. Aşırı derece de alama müdahale değil mi bu?
Ben uyandığımda Bulutu yerinde göremeyince tedirgin oluyorum, sen kapıdan seslensen ben uyanırım alışmam lazım gece kalkmalarına falan de canım. Çok terste yapma bence, herkes uykusundan olmasın diye seslenmiyordur belki de. Sonuçta birilerinin dinç başlaması lazım güne :)Canlarım fikrinizi almam lazım. Yoksa uyandığımda birilerinin kalbini kırabilirim.
Katılıyorum canımBen uyandığımda Bulutu yerinde göremeyince tedirgin oluyorum, sen kapıdan seslensen ben uyanırım alışmam lazım gece kalkmalarına falan de canım. Çok terste yapma bence, herkes uykusundan olmasın diye seslenmiyordur belki de. Sonuçta birilerinin dinç başlaması lazım güne :)
Sen sona kaldınEeee kızlar bugün kimler doğum yapıyor
39+5den selamlarSen sona kaldın
Maşallah sizinkilere bizim bebeler aceleci çıktı ağustosu bile göremedik39+5den selamlarbende beklemedeyim ama tık yok
Artık hergun o gün bugün mü diye uyanıyoruz valla hiç dogmuycak benimle büyücek gibi geliyorMaşallah sizinkilere bizim bebeler aceleci çıktı ağustosu bile göremedik
Ben gönüllüyüm ama gelen giden yokEeee kızlar bugün kimler doğum yapıyor
Ay normal doğum olacak değil mi canım ? Nasıl olacak acaba baktık tık yok suni mi verecekler39+5den selamlarbende beklemedeyim ama tık yok
Ay normal doğum olacak değil mi canım ? Nasıl olacak acaba baktık tık yok suni mi verecekler
İlk bebeğim bende hiç bilmiyorum şehir Hastanesi'nde olucak doğum doktorlar normal diyor her gittiğimde farklı doktor oluyor o sıkıntı geçenlerde bı doktor 40 haftaya kadar kendi gelmezse suni vericez dedi ama ben hep 41 haftalık olanların hala kontrole geldiğini gördüm kaç kere pazartesi kontrol var bakalım ne diyecekler bu seferAy normal doğum olacak değil mi canım ? Nasıl olacak acaba baktık tık yok suni mi verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?