2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bence şu şekilde söyleyebilirsin ben duymuyor muyum öyle olduğunda beni uyandır lütfen anne alışmam lazım gibi laflar söylebilirsin sen hep olmayacaksın gece ağlamalarını nasıl duymam duymam lazım filan de

37 den sonra zaten zorunlu ayrılmak zorundasın canım yasal olarak

Canım kaçıncı haftada doğurursan doğur 37 de ayrılmak zorundasın yasal olarak. İsterse doğumun 37+1 de olsun

Festim, gazlamak gibi algılama bu söylediklerimi ama asla tahammül edebileceğim birşey değil. Annem bir hafta kalcak mesela aşağıda yatıcaklar yukarıdaki odada yatak yok, bana dedi sende merdiven cıkma sezerhan olcagm içim aşağıda yat diye ama asla istemedim. Ben odamda eşimle yatıcam onlar aşağıda yatsın. Diğer türlü bu söylediğin olcak cunkı. Bebek mıkırdamsa odaya dalıncak şak diye ve asssssla tahammül edemem böyle birşeye. Bebek cok ağlar susmazsa seslenirsin kpıyı vurursjn dedm ona cnkı benmkide dayanamyıp içeri dalabilir, ama o kadar özel bi alan ki orası bende istemem. Niyet tabiki kötü değildir , maksat seni rahat ettirmektir kesin bence zaten ama xaten konu niyetin iyiliği kötülüğü değil, senin bu niyete karsı ne hissettiğin bence

Ben uyandığımda Bulutu yerinde göremeyince tedirgin oluyorum, sen kapıdan seslensen ben uyanırım alışmam lazım gece kalkmalarına falan de canım. Çok terste yapma bence, herkes uykusundan olmasın diye seslenmiyordur belki de. Sonuçta birilerinin dinç başlaması lazım güne :)

Katılıyorum canım ffestinalente bulutu göremeyince bi an korkuyorum uyku haliyle alışmam lazım diyerek konuşabilirsin, ki bence sen gerekeni söylemişindir diye düşünüyorum

Ay normal doğum olacak değil mi canım ? Nasıl olacak acaba baktık tık yok suni mi verecekler

Ay normal doğum olacak değil mi canım ? Nasıl olacak acaba baktık tık yok suni mi verecekler
İlk bebeğim bende hiç bilmiyorum şehir Hastanesi'nde olucak doğum doktorlar normal diyor her gittiğimde farklı doktor oluyor o sıkıntı geçenlerde bı doktor 40 haftaya kadar kendi gelmezse suni vericez dedi ama ben hep 41 haftalık olanların hala kontrole geldiğini gördüm kaç kere pazartesi kontrol var bakalım ne diyecekler bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…