2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Valla kendime güvenim gitti. Acaba kendisini parçalıyor da ben mi duymuyorum diye. Niyeti iyi o yüzden ses etmedim. Art niyet sezsem sıkıntı yaşarız kesin. Ama yoruluyoruz farkında ve elinden geleni yapmaya çalışıyor ama ben yine de kızdım. Nasıl bir ağlama ki ben duymuyorum? Birde alışsın istemiyorum. Ağlaması da gerekiyor ki bazen. Ik dese kucak bık dese koyun oda olmaz özellikle geceleri. İhtiyaçları dışında kalkmaması gerektiğini düşünüyorum.

Odanıza girmemesi gerekir sizin duymayacağınız şekilde ağlaması mümkün gelmedi bana. Ik mık dese uyanıyorum ben sesine

Aslında şöyle oldu canım. İlk aldığımız eve geldiğimiz gün annem başında bekledi Bulutun gece riske atmamak için. Bende bekleyecek derman yoktu birde birley olsa panik olurum diye. Zaten psikolojik olarak çöküktüm. O yüzden oda/özel alan kavramı kalmadı pek. Ay bilemedim ki uyandırsa anlayacağım mıkırdama mı yoksa yoğun ağlama mı ama anlayamıyorum. Tedirgin de oldum yani acaba duymuyor muyum cidden diye.

Valla derdim alışması aslında özellikle geceleri kucak istemesin. Takatim kalmıyor emzirmeye zor kalkıyorum birde tedirgin oldum nasıl hissetmiyorum diye.

Allahım analı babalı sağlıklu sıhhatli mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin 41 kere maşallah

Canımcığım doktorun kararı değil o yasal olarak zorunluluk. İçin rahat olsun hak kaybın yok.

Valla yüz göz olmayacağım kocama diyeceğim. Çünkü benim beden dilim sert biraz. En iyisi kocam halletsin baktım olmuyor ben müdahale edeyim.

Yavrum yeterince gazlanmış durumda olduğum için daha fazla gazlayabilmen mümkün değil

Normalde asla odamıza giren eden bir kadın değil. Kapıya vurup girmez bile antreden seslenirdi. Bebiş olunca ve ilk günler basşında beklendiği için oda kavramı yok oldu. Bulutun başka odada uyumasını da ben istemedim beklenecek diye. Orda işler karıştı.

Aslında rahatım için iyi gerçekten ama tedirgin oldum nasıl duymuyorum diye. Bu gece söyleyeceğim kocama halletsin. Bizi uyandırsın. Ben normalde alsın altını değiştirsin konuşsun oynasın bunlara birşey demiyorum oda haliyle böyle devam ediyor ama ne bileyim. Dolmakta istemiyorum kadıncağızın bir zararı art niyeti yok ama ne bileyim.

Ben uyandığımda gelmiş oluyor ben kocamdan öğreniyorum djjdjd yok ters yapmam kalp kırmak istemiyorum hiç. Şu dönemde gerginlik istemiyorum hayatımda.

Katılıyorum canım ffestinalente bulutu göremeyince bi an korkuyorum uyku haliyle alışmam lazım diyerek konuşabilirsin, ki bence sen gerekeni söylemişindir diye düşünüyorum

Miss bana bir hallet oldu bacım benim kırmızı çizgiler bir nevi kevgire döndü

Büyükler öyleler canım bebekleri ağlatmıyorlar hiç ağlasa ay hemen sustur bişey yap moduna giriyorlar ama dediğin gibi ağlamaları da lazım

Canım sorsana anne çok mu ağlıyorda sen duyup geliyorsun ben nasıl duymuyorum filan diye ağlama şiddetini sor bakalım ne dıcek sanmıyorum ki aşırı ağlasında duyma hadi sen duymadın eşinde mi duymaz hiç sanmıyorum ilk zamanlar olabilir yorgunluktan ama şuan sanmam duymayacağını yani ama kahınvaliden o kadar yakın mı odanıza ık dese duyup gelsin o da ayrı bir olay kadın diğer odadan duyup nasıl geliyor o zaman baya ağlıyor dicem yani bence bir sor ağlama şiddetini

İnan kesinlikle duyarsın canım çok ağladığını sanmıyorum konuş bence sen güzelce

Evett art niyet yok kuşmm zaten o yüzdem sakince anlayacağı şekilde halledersinnn bu durumuu bosuna ne sen stres ol nede kadın üzülsün gene sukunet içindesin festi ya hasldjdlf senin bu lohusa dinginliğin beni öldürcek

Biran önce doğurmak sonra evdeki herkesin gitmesi ve kendi düzenime dönmek istiyorum acayip sıkıldım
Doğurduktan sonra gitmesinler isteyeceksin canım insan çok yardıma ihtiyaç duyuyor her konuda ev temizlik yemek çocuk keşke bizim ev kalabalık olsaydı

Ay kızlar benim de kv geçen diyor ki çocuğu sadece emzirme sırasında kucağına al diğer zamanda alma kucağa alışmasın (5 yıldır bu anin hayalini kurmuşum ben o kadar zorluk yaşamışım iğne ilaç tedavi tüp Bebek derken kardeşim vefat etti yakın zamanda )sinir oldum ama geçen lafımı soktum sen bana diyorsun da benden önce sen durmadan kucağına alırsın bebeği dedim

Yani büyük ihtimalle iyi niyetle yapıyordur ama bize her şeyin batma ihtimali yüksek bu süreç ve sonrasında o yuzden soyleyebildigin ladar düzgün bir şekilde söylesen olur. Yanımda göremeyince tedirgin oldum falan desen.

Kızlar kızım daha da kötü oldu acile götürdüm oradaki doktor bana çok kızdı nasıl yanyana durursun çık hemen odadan diye öyle ağladım ki uzmanları çağırdılar, maalesef bir ilaç tedavisi yok ağız içi sprey vs verdiler birkaç ilaçla
10 gün kızımdan ayrı kalacakmışım bakan kişi dahi maske takmaliymis (kendi doktoruma yazdım hiç önlem al vs demedi ) kendimi o kadar kötü hissettim ki çocuğuma bakamadım diye acil de bile fazla tutmadilar diğerlerine de bulaşır diye
Eve geldim koca bir valiz ağlaya ağlaya hazırladım yani yarın yeni bebeğime kavusucam ama aklım hep kızımda kendimi hiç iyi hissetmiyorum , isyan etmek istemiyorum ama neden ben neden kızım Allahım tez vakitte şifa verir inşallah
Babaannesine bıraktım sarılamadım bile içime oturdu Allah'a dua etmekten başka birşey kalmadı elimde

Büyükler öyleler canım bebekleri ağlatmıyorlar hiç ağlasa ay hemen sustur bişey yap moduna giriyorlar ama dediğin gibi ağlamaları da lazım

Kıyamıyorlar anlıyorum onları da ama aşırısı da iyi değil sanki ben keyif alıyorum ağlamasından.

Ya hiç içimden gelmiyor kocama sordurdum şiddetliymiş ama nasıl uyanmıyorum anlamadım. Alarm sıklığını arttırıcam. Yine alırsa tutucam o anlar hejdd

Biraz yakın canım kedilerden dolayı kapılar kapanmıyor bizde kapılar açık hep. Kayınvalidem de tilki uykusunda kulak hep bulutta annemde duyuyor o gelmiyor mesela bırak demiş kayınvalideme alışsınlar duyarlar elbet demiş ama yok

İnan kesinlikle duyarsın canım çok ağladığını sanmıyorum konuş bence sen güzelce

Bana bir haller oldu konuşasım da gelmiyor allah allah kendimi tanıyamıyorum hiç

Biran önce doğurmak sonra evdeki herkesin gitmesi ve kendi düzenime dönmek istiyorum acayip sıkıldım

O kadar haklısın ki sağlıkla sohhatle kolaylıkla mutlulukla kavuşun canım detaylı ve güzel dua et ama bende doğsun doğsun dedim gğzel detayları unutmuşum doğdu ama üzüldüm biraz. Sen detaylı ve güzel dua et bebeğim

Bebeğim hani biz lohusa kafasıyla milletin içinden geçecektik, millet benim içimden geçecek sanırım bu gidişle bana noldu ya hdjdjj o sukunet bir geldi gitmiyor beni kim kandırdı acaba annem bile diyor ki 30 yıllık kızımı tanıyamıyorum rahatlığın bana garip geliyor diyor

Canım senin iyi bakmanla ne alakası var? Sen defnoşa gayet iyi bakıyorsun olacağı varmış. El ayak hastalığını heryerden kapmış olabilir. Temasla bulaşıyor o bakımla değil.

Çok haklısın üzülmekte ama yabancıda değil ki babannesi el bebek gül bebek bakar ona. Hem sende bebişe odaklanırsın ikisi birlikte çok zorlanabilirdin her işte bir hayır vardır. Allahım defnoşa kolaylıkla geçirmeyi sağlığına kavuşmayı nasip etsin, şafi adıyla şifa versin. Gerisinin hiç önemi yok.

Doktorunun zaten rahat olması önlem al dememesi çok ilginçti neyseki aklı selim bir doktora denk gelmişsin. Düzelecek inşallah.

Amin cnm inşallah düzelecek dediğin gibi düşününce belki benim toparlanmam gerekiyor iki bebeğin bir araya gelmesi için
Tez vakitte iyileşir iki yavruma da bakabilirim inşallah

Yaaa biz ki erkek analarının şahı , ne hallere geldik bianda milletin içndn geçmeyi bana bırak ben senin yerinede geçermm hsfkkff diyip benimde sakin olmam yokmu bide

Yaşamayan anlamıyor bu net.. Kim ne derse desin kucağımdan indirmeyi düşünmüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…