- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #48.741
Bence aşırı ağlasa duymamanız mümkün değil canım
Ih mıh etmiştir bebek onu diyordur o
Çünkü ben bile o kadar yorgunluğuma rağmen ufacık sesine uyanıyorum bebeğin
Benim de hoşuma gitmezdi yanımızdan alınması ama belki siz dinlenin uyanmayın diye yapmıştır kafana takma bebişinle tadını çıkar zamanın boşver amannn
Valla kendime güvenim gitti. Acaba kendisini parçalıyor da ben mi duymuyorum diye. Niyeti iyi o yüzden ses etmedim. Art niyet sezsem sıkıntı yaşarız kesin. Ama yoruluyoruz farkında ve elinden geleni yapmaya çalışıyor ama ben yine de kızdım. Nasıl bir ağlama ki ben duymuyorum? Birde alışsın istemiyorum. Ağlaması da gerekiyor ki bazen. Ik dese kucak bık dese koyun oda olmaz özellikle geceleri. İhtiyaçları dışında kalkmaması gerektiğini düşünüyorum.
Odanıza girmemesi gerekir sizin duymayacağınız şekilde ağlaması mümkün gelmedi bana. Ik mık dese uyanıyorum ben sesine
Aslında şöyle oldu canım. İlk aldığımız eve geldiğimiz gün annem başında bekledi Bulutun gece riske atmamak için. Bende bekleyecek derman yoktu birde birley olsa panik olurum diye. Zaten psikolojik olarak çöküktüm. O yüzden oda/özel alan kavramı kalmadı pek. Ay bilemedim ki uyandırsa anlayacağım mıkırdama mı yoksa yoğun ağlama mı ama anlayamıyorum. Tedirgin de oldum yani acaba duymuyor muyum cidden diye.
Mıkırdıyordur duymaman neredeyse imkansız canım
Odanıza girmesi de güzel değil alması da
Eee bu çocuk alışacak her ık mık edince alınmaya ve gece aralıksız uykusu olmayacak bu yönü de var
Ama sen sinirlenme yine de güzel bi dille konuşur girip almamasını söylersin
Valla derdim alışması aslında özellikle geceleri kucak istemesin. Takatim kalmıyor emzirmeye zor kalkıyorum
Kızlar dün oğlum doğdu normal doğumdan korktuğum için sezaryen istiyordum ama yine de son zamanlarda kendimi normal doğuma ısındırmaya başlamıştım. Gebelik okulundaki ebenin fikrimin değişmesinde çok etkisi var. Dün de her şey normal akışında gidince doğumu normal olarak yaptım. Benim oğluş biraz sabırsız çıktı azıcık erken gelmek istedi ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Umarım hayırlısıyla en hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz çünkü annelik aşırı güzel bişeymiş
Allahım analı babalı sağlıklu sıhhatli mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin
Kizlar daha önce de konuşuldu biliyorum ama bana bir akıl verir misiniz? Son adet tarihine göre 40. Haftam 04 Eylül 2023. Doktorum 25 Ağustos ta sezeryan ile doğum günü belirledi. Bana 15 ağustosta 37.hafta çalışamaz raporu vereceklermiş sanki 40 haftalık doğum yapıyormuşum gibi. Ama gerçekte dogumuma 10 gün kala veriliyor bu çalışamaz raporu. Bir hafta geç izne çıkmış olacağım o bir haftam yanar mı doktor iyi bişey mi yaptı bana anlamadım
Canımcığım doktorun kararı değil o yasal olarak zorunluluk. İçin rahat olsun hak kaybın yok.
Bence şu şekilde söyleyebilirsin ben duymuyor muyum öyle olduğunda beni uyandır lütfen anne alışmam lazım gibi laflar söylebilirsin sen hep olmayacaksın gece ağlamalarını nasıl duymam duymam lazım filan de
Valla yüz göz olmayacağım kocama diyeceğim. Çünkü benim beden dilim sert biraz. En iyisi kocam halletsin baktım olmuyor ben müdahale edeyim.