• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bugün transfer hariç 3. Günüm yan ve sırt üstü yatıyorum sürekli acaba uyurken yüzüstü uyuyanız var mı 🙊😂

Kızlar bugün transfer hariç 3. Günüm yan ve sırt üstü yatıyorum sürekli acaba uyurken yüzüstü uyuyanız var mı 🙊😂
Ben yüzüstü yatmaya bayılırım o yüzden şu an çok zorlanıyorum transferden beri yüz üstü yatmıyorum bununla ilgili belki bilimsel olarak bir tehlike yoktur ama yine de içim rahat etmiyor ☺️

Kızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz hafif silik bir çizgi var transfer tarihim 4 Ağustos 🙏🙏🙏🥲
Hayırlı olsun canım .. kaset test olmasına rağmen bariz görünüyor 😍 ne bereketli bi topic oldu bu maşallah bol bol hamiş haberleri alıyoruz .. inşallah devamı gelir🙏

Ben yüzüstü yatmaya bayılırım o yüzden şu an çok zorlanıyorum transferden beri yüz üstü yatmıyorum bununla ilgili belki bilimsel olarak bir tehlike yoktur ama yine de içim rahat etmiyor ☺️
Bende aynı şekildeyım yan yatarken bile vücudum yan yüzüm düz sjhsdkdkk:))

Hayırlı olsun canım .. kaset test olmasına rağmen bariz görünüyor 😍 ne bereketli bi topic oldu bu maşallah bol bol hamiş haberleri alıyoruz .. inşallah devamı gelir🙏
İnşallah amin canım benim hepimiz için devamı gelsin sağlıkla mjniklerimizi kucagimiza alalım 🥰♥️🥰♥️🥰🙏🙏🙏

Aynen ben de hıc yatmadım en sevdıgım sey

Back
X