2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Pazar gunu senın ıcın erkenden kalkcam🐣🌸❤️Evet ıkı gun kaldı mınnosum bakalım benım yumurta hanfendının akıbetı ne olacak😂çatladımı varmı yokmu anlayacagız😂
Tamam bebeğim bir gün önceden haber veririm pazar test yapıp yapmayacağımı çünkü belli olmaz şehir dışında olabiliriz ☺️ Sana bir görsel atıcam yumurta diyince sabah gördüm çok güldüm 😂 İnşAllah seninkilerin akıbeti çok güzel olacak 🤲🏻😍

Eklentiler

• C5DA37C9-1F00-40A2-A6CA-41C5FA6C2172.webp
    C5DA37C9-1F00-40A2-A6CA-41C5FA6C2172.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 67
11 mm keseyi kendim ilaçla nasıl düşürebilirim ki doktor zaten kendin düşük yapmaya başlarsan ağrıdan bayılırsın canını bu kadar yakmaya gerek yok dedi
Ne alaka ben özele gittim doktor kendin düşür kürtaj rahme zarar veriyor dedi benim kanamam başlamadığı için oğlumuda hala emziriyordum ondan oldum yani kendin düşürmen daha sağlıklı

Dolabım 7 8 tane yumurta doluydu hemde tazecik yeni
Yumurtlamıştı tavuk benim yumurtam bitmişti kim kattı bunları diyorum. Yumurta bebege işaret baktım anneme anlattım hamile kalacaksın dedi. Bebek istediğimizi bilmiyor. Bu ay olmazsada bunlar işaret en geç eylülde hamileyim inşallah 😇😇😇😇
ay hadi inşAllah inşAllah :KK54:

11 mm keseyi kendim ilaçla nasıl düşürebilirim ki doktor zaten kendin düşük yapmaya başlarsan ağrıdan bayılırsın canını bu kadar yakmaya gerek yok dedi
Canım lekelnemen kanaman varsa yada başlarsa bir haftaya düşer zaten benimde kesem 11mm di ve evde adet sancısı gibi sancı ile düşürdüm bayılmak ne alakaymış para için kürtaj yapmak istiyor. Ben bu şekilde yaşadım sana kalmış canım nasış istersen öyle yap

Back
X