Anne Grupları 2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    210
benim de sancım oldu açılmam olmadı aynı şekilde serum verdiler bir de progesteron verdiler. akşama kadar takibim yapıldı iki kere serum aldım rahim ölçümü yapıldı düzenli nst yapıldı. akşamki nstde sancı çıkmadı açılmam yoktu rahim boyum uzamıştı öyle olunca yatışı insiyatifime bıraktılar evde olmak istedim ben. evde progesterona devam ettim istirahat ve 3lt su aldım. kontrollere gittim tekrar sancım ve açılmam olmayınca progesteronun dozunu düşürdü şimdi bitti sadece çok kasılırsa al dedi. o gün drun açıklaması şuydu sancın varken biz açılmayı önlemek için serumla rahim kaslarını rahatlatmaya çalışıyoruz açılmanı takip edeceğiz olmazsa hormonla ve serumla onu önlemek için uğraşacağız eğer açılman olursa serklaj yapıyoruz yatırıyoruz ciğer geliştirme iğnesi yapıyoruz bazı ilaçlara başlıyoruz yüksek doz progesteron başlıyoruz düzenli serum verip sıvı takibi yapıyoruz olabildiğince doğumu ertelemeye çalışıyoruz büyük ölçüde de erteliyoruz ama kesinliği yok tabi demişti. ilk 24 saat çok önemliymiş sancıdan sonraki ilk 24 saat belirleyicidir açılmanın olmayacağını garanti edemem. sen de tedavi planının detaylarını sor kuzum çok geçmiş olsun
Progesteron dediğin fitil mı hap mı Pregestan plan versiyon mu?
Doz ne kadardı ki düşürdüler

aaa çok iyi sabahtan gidip kapmam lazım .Ama iş yerime uzak BİM :anneadayı:
En yakn bimi bulur akşam iş çıkışı servise 4 numara bezle binerim. Serviste halen göbeğim çıkmadığını için hamile olmadığımı bilenlere şok yaşatırım :KK49:
Kız a101 değil mi bim nerden çıktı benim kafayı da karıştırdın😂😂😂

Eve bişi aldım yaa bebeğe değil sanırım bebeğe alacak bişi kalmadı 😬
N11 de fiyatlar gerçekten uçuk ya
Kupon bugün büyük çocugun bir ihtiyacında işe yaradı ama ev için de ben bulamıyorum ya aramayı bilmiyorum

Salça muhabbeti vardı kaç gün önce iki gündür deniyorum kupon geçmiyor
İnstagramda murat paylaşıyor diye bir adam var onun hikayelerinden ve kanalina bildirimlerimi açtım o paylaşıyor, paylaştığı gibi n11de tanımlayıp alıyorum, hatta daha önce kafamda plan yapiyorum 150 gelirse şunu alicam, 120 gelirse şunu alicam felan bitiyor çünkü

Ben otribebe burun aspiratörü aldm bu geceki mesaimde😅
İyi yapmışsın aspiratör de aldım😂baya oldu evde eczaneden almıştım

Eki Görüntüle 3302977 Bence oğluşuma da olur illa kız yazmışlardı aldım ama 😅🤭
Kirpikleri görmesem erkek derdim bende büyüğe böyle şeyler kullandım
Ama geçen Lmntbrdgi Lmntbrdgi sanırım söylemişti kirpik olunca kız oluyor diye yoksa bende hala anlamıyorum kız hangisi erkek hangisi 😂
Kızlar bugün kasılmalarım diğer günlere göre daha fazla oldu ve komple sertleşme şeklinde degil bir yere toplanıp karnım yamuluyor birde bugün şekerim farklı biseyler yemediğim halde 170 176 civarında çıktı hep kontrolüm carsamba sabah sizce beklesem mi sabah acile mi gitsem
Geçmiş olsun
Neye karar verdin?

benim de sancım oldu açılmam olmadı aynı şekilde serum verdiler bir de progesteron verdiler. akşama kadar takibim yapıldı iki kere serum aldım rahim ölçümü yapıldı düzenli nst yapıldı. akşamki nstde sancı çıkmadı açılmam yoktu rahim boyum uzamıştı öyle olunca yatışı insiyatifime bıraktılar evde olmak istedim ben. evde progesterona devam ettim istirahat ve 3lt su aldım. kontrollere gittim tekrar sancım ve açılmam olmayınca progesteronun dozunu düşürdü şimdi bitti sadece çok kasılırsa al dedi. o gün drun açıklaması şuydu sancın varken biz açılmayı önlemek için serumla rahim kaslarını rahatlatmaya çalışıyoruz açılmanı takip edeceğiz olmazsa hormonla ve serumla onu önlemek için uğraşacağız eğer açılman olursa serklaj yapıyoruz yatırıyoruz ciğer geliştirme iğnesi yapıyoruz bazı ilaçlara başlıyoruz yüksek doz progesteron başlıyoruz düzenli serum verip sıvı takibi yapıyoruz olabildiğince doğumu ertelemeye çalışıyoruz büyük ölçüde de erteliyoruz ama kesinliği yok tabi demişti. ilk 24 saat çok önemliymiş sancıdan sonraki ilk 24 saat belirleyicidir açılmanın olmayacağını garanti edemem. sen de tedavi planının detaylarını sor kuzum çok geçmiş olsun
Canım gündüz iyiydi hafif vardı, akşam gene cıktı. Sabah tekrar bakılıcak. 2 serum takıldı. Acılma olunca mı ılac olucak 3 gundur beklıom hastanede. Sorun deıl de ne olacagımda bellı deıl.

Canım gündüz iyiydi hafif vardı, akşam gene cıktı. Sabah tekrar bakılıcak. 2 serum takıldı. Acılma olunca mı ılac olucak 3 gundur beklıom hastanede. Sorun deıl de ne olacagımda bellı deıl.
Kuzum bahsettiğim bu işte bu belirsizlik hali insanı daha çok stres ediyor belki alttan muayene ettikleri için sancin çıkıyor gunduz neden yoktu şimdi var belki gece olunca stres oluyorsun o tetikliyor yada nst leri bozuk olamaz mı? Başka bir doktora görünmek de fayda var.
Hayir yani insan yerine koyup ne tedavi uyguladıklarıni da anlatmiyorlar ki insana insanın içi rahat etsin Allah yardımcın olsun ne diyim🥺

Ya kızlar ya napıcam nst ye girdim gündüz güzeldi şimdi sancı çıktı dalgalı serum verdiler gene alttan bakıldı açılma yok muayeneyi istemedim ama yine yapıldı, yine nst ye baglanıcam serumdan sonra. İlaç verin diyorum acılma varsa dio verırız. Açılmada yok.
İstirahat Olan ve erken doğumla ilgili olan arklar bana özelden yazabılırmı kafanız şişirdim tedavi olan varmı ılac alanlar. Ne zamandır kullanıyorsunuz faydası oldugunu düşündüm ilacın, olmasa evime gidip iyi bir doktora gideyim dıorum. Rica ediyorum yazarmnz
Bebeğin nerede olduğunu ve konumunu sordun mu

Progesteron dediğin fitil mı hap mı Pregestan plan versiyon mu?
Doz ne kadardı ki düşürdüler
fitil canım günde 4 kereden önce 2ye sonra 1e sonra sadece kasılma oldukçaya çevirdiler
haklısın, nst sonucunu rahim ağzı uzunluğunu açıklığını uygulanan tedaviyi ilaçları serum içeriğini filan öğrensen en azından başka bir dra daha danışırdın bu tedavi doğru mu diye

Uyurken ıkı yastıkla uyuyun. Gavıscon plus sanırım bir olecek iyi gelir. Karısık olmasın yediklerin neyın acı verdıgını anlamazsınız. Öğlen küçük şeftali yedım cayır cayır yaktı
Şeftali gaz ve şişkinlik yapıyor.
Canım çekti bende yedim davul gibi gezdim tüm gün evde çok rahatsız etti.

Kızlar ilk uykusuz gecemi yaşadım.Şarhoş gibi sersem sersem geldim işe
Benim kız gece 12'de başladı oyuna sabaha kadar.
Tekme atıyor, dönüyor , geriliyor. Bıdı bıdı rahim duvarımla oynuyor. Oyun zannedip çilekeş annesini pert ertti.
Henüz kilo almadığım için halen çok net hissediyorum her hareketini.
Bağırsaklarım halaya kalkmış gibi bir his oluyor sürekli :anne::cry:
Bu hafta karın bölgemde sertleşme başladı. Tam çözemiyorum sizlerdeki gibi şiddetli ağrı v.s yok. Sadece hızlıca bir yere o dönerse birkaç saniyelik oluyor. Yada ben sağ sol yaparsam.Normal mi karşılamalıym sizinkilerde böylemi ara ara şimddetli sancı ile birlikte mi sertleşme oluyor.( Benim sertleşme v.s WC'ye gidebildiğimde geçiyor o yüzden şuan doktor ihtiyacı hissetmedim açıkcası)

Son düzenleme:
fitil canım günde 4 kereden önce 2ye sonra 1e sonra sadece kasılma oldukçaya çevirdiler

haklısın, nst sonucunu rahim ağzı uzunluğunu açıklığını uygulanan tedaviyi ilaçları serum içeriğini filan öğrensen en azından başka bir dra daha danışırdın bu tedavi doğru mu diye
Aynı senin yazdığın gibi paylasmışsın, acılma olmayınca ılac veremem dio doktor gece geldi gene acıklıga bakıldı. İlaç dıe ısrar ettim ama acılma olmayana veremeyiz dediler.
Kac gundur stres uykuda kalmadı. Biraz bakındım önce serum tedavisi koca hastane yanlıs yapmazlar sanırım.
Şimdilik serum tedavisi dun fena değildi nst gece ve sabah sıkıntı gibi. Uzman gelicekmış bakalım ne dıcek.

Canım Bencede ordan çıkışını yapıp özelde bir doktora git 😞 şehir hastanesinde bide her seferinde farklı doktor geliyor net bir şeyde diyen olmuyor. Sürekli Çatı muayenesi de mantıklı bir şey değil zaten

Kız a101 değil mi bim nerden çıktı benim kafayı da karıştırdın😂😂😂
ben A101 bim diye okumuş olabilirim. :KK49:
Diyorum ki neden broşöründe görmedim.
Sabah eşime ben yetişemem molfix 4 numara kuyruğuna gir perşembe ben seni teyzeleri nasıl aşıp bebek bezi kapabileceğin konusunda eğitirim dedim. Oda indirimi duyunca olur ben sıraya girerim dedi.:rapci:

ben A101 bim diye okumuş olabilirim. :KK49:
Diyorum ki neden broşöründe görmedim.
Sabah eşime ben yetişemem molfix 4 numara kuyruğuna gir perşembe ben seni teyzeleri nasıl aşıp bebek bezi kapabileceğin konusunda eğitirim dedim. Oda indirimi duyunca olur ben sıraya girerim dedi.:rapci:
Bim olsa cuma kampanya olurdu ya da salı
Perşembe olunca a101 😂😂😂

Kuzum bahsettiğim bu işte bu belirsizlik hali insanı daha çok stres ediyor belki alttan muayene ettikleri için sancin çıkıyor gunduz neden yoktu şimdi var belki gece olunca stres oluyorsun o tetikliyor yada nst leri bozuk olamaz mı? Başka bir doktora görünmek de fayda var.
Hayir yani insan yerine koyup ne tedavi uyguladıklarıni da anlatmiyorlar ki insana insanın içi rahat etsin Allah yardımcın olsun ne diyim🥺
Ay evet anlamıyorlar doktor göremedim herseyi ebe yaptı nst ye doktor bakıomıs odada, dun iyiydim moralmen neyse gece ve sabah stres oldum titredim yatakta sonuc ne cıkacak die. Oda işte sancı cıktı, Nst bozuk değildir. Acılma yokmus gece gene bakmam lazım dedi yaptırdık mecburen,
biraz okudum once serum tedavisi ile gidio süreç acılma olmayınca ılacta yok aslında sevınmemmı lazım bilemedim.
Doktor bakıyorum Ankarada erken doğum tehdidi sebebiyle yatıyorum. Kendı doktoruma nst atıyorum hastaneden cıkınca gel ılac yazarım demıs simdi cagırsana yani. 4gün oldu, sancım cıkmasa sorun yoktu eve giderdim. Belimde ağrı var biraz.
Böyle sıkıntı yasamamıstım. Son 3 ay zor gecıo.
Burası da dert formu gibi oldu üzüntülü olmasam kimseyi stres yapmak istemem.
Biraz alısverıs yapmıştım kız için, Allah kimseyi sınamasın cok zormuş.
Bir süre girmesem iyi olacak. Biraz toparlanıp ole yazayım. 🍀

Ay evet anlamıyorlar doktor göremedim herseyi ebe yaptı nst ye doktor bakıomıs odada, dun iyiydim moralmen neyse gece ve sabah stres oldum titredim yatakta sonuc ne cıkacak die. Oda işte sancı cıktı, Nst bozuk değildir. Acılma yokmus gece gene bakmam lazım dedi yaptırdık mecburen,
biraz okudum once serum tedavisi ile gidio süreç acılma olmayınca ılacta yok aslında sevınmemmı lazım bilemedim.
Doktor bakıyorum Ankarada erken doğum tehdidi sebebiyle yatıyorum. Kendı doktoruma nst atıyorum hastaneden cıkınca gel ılac yazarım demıs simdi cagırsana yani. 4gün oldu, sancım cıkmasa sorun yoktu eve giderdim. Belimde ağrı var biraz.
Böyle sıkıntı yasamamıstım. Son 3 ay zor gecıo.
Burası da dert formu gibi oldu üzüntülü olmasam kimseyi stres yapmak istemem.
Biraz alısverıs yapmıştım kız için, Allah kimseyi sınamasın cok zormuş.
Bir süre girmesem iyi olacak. Biraz toparlanıp ole yazayım. 🍀
Emin ellerdesindir inşallah
İki yakınım Ankara'da hastanede uzun kalıp bebeklerine sağlıklı kavuştular
İnşallah senin de öyle olacak 🙏🙏🙏🙏
Geçici bir süreç öyle düşün

X