2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Amazon link Kızlar böyle bir puset arkası organizerine denk geldim kısa yürüyüşler için falan hoşmuş, fiyatı da iyi ilgilenen olursa

Eklentiler

• IMG_3073.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 39
Şeker yüklemesindeki mide yanmam hala geçmiş değil kızlar. Normal mi? Sabahkinden korkuyorum

Saniirm bnmde ev işlerini artık azaltıp biraz dinlenme moduna girmem lazım kışlık sos günlük ev işi aklınıza ne gelirse yapıyordum
Beni de onlar çok yormuştu ya Allahtan annemle yakın oturuyorum da rahatım sağolsun yine de yoruluyor bünye eskisi gibi tek kişilik değil ki

Kızlar bu arada sıfır satın aldığınız bebek kıyafetlerini bir kaç tur yıkamanızı tavsiye ederim, yapım aşaması ve kumaşların içerdiği zararlı her şeyi atmak adına abimlerden ben bebiş kıyafetleri de almıştım 2. El onlarda içim rahat bi milyon kez yıkandıkları için ama sıfır etiketli olanları en az 2 tur yıkayacağım sonra ütülerim aklınızda bulunsun.

bir iki beden büyük aldım ben neolur ne olmaz kilo alırım veya ameliyatlı olurum diye
Ama sanki benim göğüsler geri küçüldüyada göbeğim aşırı büyüdü
En büyüğünden aldım ben de. Sütyeni de öyle aldım öyle büyük geldi ki doğumdan sonra acaba büyüyecek mi küçülecekler mi bi fikrim yok

Hic bilmiyorum ki canım hiç grip aşısı olmadım anlattığın şekilde mi oluyor
Geçen yıl grip aşısı yazdırmaya gittiğimde kendi aile hekimim yoktu başka bir hekime yazdırdım. Grip aşısı yazdırmaya geldim dediğimde sana aşı çıkmaz ki nasıl yazalım demişti. Ben de şu an astımdan ötürü tanımlı takip edip geldim demiştim. Şaşırarak yazmıştı aşıyı Dr. Aşı stokları biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum. Ondan direkt yazmadılar hiç bana.

Helloooo cancagizlarim
Yeni popomun uzerine oturmadigin bir gun oldu. Teli anca aldim 15sayfa okudum
Biliosunuz ben yazlikta mahsurum halam anneme gelicekti (o da kendi yszligindaydi 2aydir gormuodum)anneme geldim
Cay kahve muhabbet derken annem bi anda kotu oldu. Noluo fln istifra etti bagirsagi bosuldu
Aldim goturdum dra. Bagirsak enfeksiyonu
Yogurt yapmis guya. Sut-ayra-yogurt kivami tutmamis. Gece 01de acikip icmis ya oyuzden oldu yada aritma var. Aritma suyu. İstanbulda sular azaldi malum. Neyse smdi tepesindeim teli anca aldim elime. Sessizligim bundan
Aritma kullanan varaa dikkat etsin. Su siparis ettim smdi geldi bi sure onu kullansin bilemedim neden oldugunu

Ay geçmiş olsun bu aralar salgın da var ama

Ay geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha olmaz böyle bişey dikkat edin. Sende içme sudan.

Çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…