- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.961
Çoğunu eşime ütületeceğimOturduğun yerde yavaş yavaş yap bir süre sonra insanın beli ağrıyor bir anda ütüleme istersen parçalara bölüp öyle de yapabilirsin
Ben kaplı emzirme sütyeni almıştım 85b tam geldi gittim kaplı emzirme atleti aldım aynı beden dar geldiKızlar emzirme atleti ne aldınız bir beden buyuk mü almak lazım.
Anladım kuzum çok yüksek değil ama sonucun inşallah 100lük iyi gelir dediğim gibiTokluk canım sanırım. Tok gittim 50 lik içip 1 saat bekledim kan verdim
Beni de onlar çok yormuştu ya Allahtan annemle yakın oturuyorum da rahatım sağolsun yine de yoruluyor bünye eskisi gibi tek kişilik değil kiSaniirm bnmde ev işlerini artık azaltıp biraz dinlenme moduna girmem lazım kışlık sos günlük ev işi aklınıza ne gelirse yapıyordum
Toklukta sınır 140 deılmı.
Normal canım benim o gün çok fena oldu hatta gaviskon içtim ama o bile geçirmemiştiŞeker yüklemesindeki mide yanmam hala geçmiş değil kızlar. Normal mi? Sabahkinden korkuyorum
Bugün bunu bende attım
En büyüğünden aldım ben de. Sütyeni de öyle aldım öyle büyük geldi ki doğumdan sonra acaba büyüyecek mi küçülecekler mi bi fikrim yokbir iki beden büyük aldım ben neolur ne olmaz kilo alırım veya ameliyatlı olurum diye
Ama sanki benim göğüsler geri küçüldüyada göbeğim aşırı büyüdü
Geçen yıl grip aşısı yazdırmaya gittiğimde kendi aile hekimim yoktu başka bir hekime yazdırdım. Grip aşısı yazdırmaya geldim dediğimde sana aşı çıkmaz ki nasıl yazalım demişti. Ben de şu an astımdan ötürü tanımlı takip edip geldim demiştim. Şaşırarak yazmıştı aşıyı Dr. Aşı stokları biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum. Ondan direkt yazmadılar hiç bana.Hic bilmiyorum ki canım hiç grip aşısı olmadım anlattığın şekilde mi oluyor
Ay ben hala yatiyorum ya. Esim goruyonus gece donup yatiomusum valla cok uzuldum duyuncaoy kızlar şöyle sere serpe yatmayı özledimyüz üstü yatağa atlamayı, sırt üstü yatınca uyanmamayı
Uf gelemedim ya. Anxa bu saat oldu
Helloooo cancagizlarim
Yeni popomun uzerine oturmadigin bir gun oldu. Teli anca aldim 15sayfa okudum
Biliosunuz ben yazlikta mahsurum halam anneme gelicekti (o da kendi yszligindaydi 2aydir gormuodum)anneme geldim
Cay kahve muhabbet derken annem bi anda kotu oldu. Noluo fln istifra etti bagirsagi bosuldu
Aldim goturdum dra. Bagirsak enfeksiyonu
Yogurt yapmis guya. Sut-ayra-yogurt kivami tutmamis. Gece 01de acikip icmis ya oyuzden oldu yada aritma var. Aritma suyu. İstanbulda sular azaldi malum. Neyse smdi tepesindeim teli anca aldim elime. Sessizligim bundan
Aritma kullanan varaa dikkat etsin. Su siparis ettim smdi geldi bi sure onu kullansin bilemedim neden oldugunu
Ay geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha olmaz böyle bişey dikkat edin. Sende içme sudan.Helloooo cancagizlarim
Biliosunuz ben yazlikta mahsurum halam anneme gelicekti (o da kendi yszligindaydi 2aydir gormuodum)anneme geldim
Cay kahve muhabbet derken annem bi anda kotu oldu. Noluo fln istifra etti bagirsagi bosuldu
Yogurt yapmis guya. Sut-ayra-yogurt kivami tutmamis. Gece 01de acikip icmis ya oyuzden oldu yada aritma var. Aritma suyu. İstanbulda sular azaldi malum. Neyse smdi tepesindeim teli anca aldim elime. Sessizligim bundan
Aritma kullanan varaa dikkat etsin. Su siparis ettim smdi geldi bi sure onu kullansin bilemedim neden oldugunu
Çok çok geçmiş olsunHelloooo cancagizlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?