2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uzman doktora mi gitsen acaba ya da bir serum mu taktirsan acilde çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım dahiliye doktora git istersen

Çok geçmiş olsun
Ben üzülüyorum ya grupta birileri hasta ya da sıkıntısı olunca analık iç güdülerim git gide artıyor kendinize çok dikkat edin

Bugün baya İnternetten eksik giderme yolunda adım atmış bulunmaktayım.
Depend aldım yorumlar çok iyi aklınızda olsun.
Hafta sonu da yıkarım herseyi yavaştan.
Sleepy natural de karar kıldım.
Tabi eksikler bitmezde hastane olayını en azından halletmem lazım. Ne olur ne olmaz

Balın içine sarımsak doğra ( rende değil) iyileşene kadar günde bir tatlı kaşığı ye , soğanı doğra Halis zeytinyağ be limonla ye bol bol su içip salata meyve tüket , kemikli et haşlayıp çorbayı onunla yap , gece yatarken ayağının altına halka soğan doğra sar poşetle giy çoraplarını öyle uyu hatta baş ucuna da yarım soğan koy kokuya dayanabilirsen
İlaç olarak öksürüğün varsa prospan içebilirsin çocuk için bitkisel bir şurup o , Ağrı ateş varsa yine çocuk şurupları kullanabilirsin calpol veya parol şurubu
Bunların hepsini yap İnan iki güne birşeyin kalmaz
Bal sarımsak yiyemezsen eğer bütün bir sarımsağı suyla yut ilaç gibi doğal antibiyotik etkisi soğan ise antioksidan etkisi oluyor
Kızlar hepiniz not alın bunları hem sizin için hem çevreniz için hemde çocuklar için ilaçsız hastalık atlattırıyor
D d_g_g yavrum çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun kuzu ya bende diyorum bu kız yine nerelerde
Zaten ütüyü üstüne koyunca ütüleniyo küçük yaaaaa

Aman Allah korusun saglikla gelsinler bu saatten sonra kuracagiz kaldirmasak nasil olur ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…