- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.981
Yok yok su siparis ettim icmedim kuzumAy geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha olmaz böyle bişey dikkat edin. Sende içme sudan.
Bence yarın bi görün canım seninde ikizdi diye hatırlıyorum ne olur ne olmaz ihmal etmeye gelmezOna gitmedim henüz pzrtesi gitmeyi düşünüyorum bakalım biraz korkmadım değil ama
Uzman doktora mi gitsen acaba ya da bir serum mu taktirsan acilde çok geçmiş olsunKızlar bende bir hastayım bir hastayım bugün sağlık ocağına gidip rapor yazdırdım ama zaten ilac veremicek diye mi nedendir hiç bakmadı bile direk rapor verdi çıktımlimon sulu corba felan yemekten midem ağrımaya başladı ama düzenlemiyorum
Zaten ütüyü üstüne koyunca ütüleniyo küçük yaaaaaÇoğunu eşime ütületeceğim
Çok geçmiş olsunHelloooo cancagizlarim
Yeni popomun uzerine oturmadigin bir gun oldu. Teli anca aldim 15sayfa okudum
Biliosunuz ben yazlikta mahsurum halam anneme gelicekti (o da kendi yszligindaydi 2aydir gormuodum)anneme geldim
Cay kahve muhabbet derken annem bi anda kotu oldu. Noluo fln istifra etti bagirsagi bosuldu
Aldim goturdum dra. Bagirsak enfeksiyonu
Yogurt yapmis guya. Sut-ayra-yogurt kivami tutmamis. Gece 01de acikip icmis ya oyuzden oldu yada aritma var. Aritma suyu. İstanbulda sular azaldi malum. Neyse smdi tepesindeim teli anca aldim elime. Sessizligim bundan
Aritma kullanan varaa dikkat etsin. Su siparis ettim smdi geldi bi sure onu kullansin bilemedim neden oldugunu
Çok geçmiş olsun canım dahiliye doktora git istersenKızlar bende bir hastayım bir hastayım bugün sağlık ocağına gidip rapor yazdırdım ama zaten ilac veremicek diye mi nedendir hiç bakmadı bile direk rapor verdi çıktımlimon sulu corba felan yemekten midem ağrımaya başladı ama düzenlemiyorum
Çok geçmiş olsunKızlar bende bir hastayım bir hastayım bugün sağlık ocağına gidip rapor yazdırdım ama zaten ilac veremicek diye mi nedendir hiç bakmadı bile direk rapor verdi çıktımlimon sulu corba felan yemekten midem ağrımaya başladı ama düzenlemiyorum
Kolları ile vuruyor belki djdjjdKızçelerim hepinize geçmiş olsun. Benim bebiş ter alt tarafı tekmeliyor nasıl döner acaba
Kolları ile vuruyor belki djdjjd
Gündüzleri bnde öyleyim gece baykuş gibiKızlar bana bişey oldu, uykudan gözüm açılmıyor, gece uyuyabılecek mıyım bakalım
Balın içine sarımsak doğra ( rende değil) iyileşene kadar günde bir tatlı kaşığı ye , soğanı doğra Halis zeytinyağ be limonla ye bol bol su içip salata meyve tüket , kemikli et haşlayıp çorbayı onunla yap , gece yatarken ayağının altına halka soğan doğra sar poşetle giy çoraplarını öyle uyu hatta baş ucuna da yarım soğan koy kokuya dayanabilirsenKızlar bende bir hastayım bir hastayım bugün sağlık ocağına gidip rapor yazdırdım ama zaten ilac veremicek diye mi nedendir hiç bakmadı bile direk rapor verdi çıktımlimon sulu corba felan yemekten midem ağrımaya başladı ama düzenlemiyorum
Geçmiş olsun kuzu ya bende diyorum bu kız yine nerelerdeHelloooo cancagizlarim
Yeni popomun uzerine oturmadigin bir gun oldu. Teli anca aldim 15sayfa okudum
Biliosunuz ben yazlikta mahsurum halam anneme gelicekti (o da kendi yszligindaydi 2aydir gormuodum)anneme geldim
Cay kahve muhabbet derken annem bi anda kotu oldu. Noluo fln istifra etti bagirsagi bosuldu
Aldim goturdum dra. Bagirsak enfeksiyonu
Yogurt yapmis guya. Sut-ayra-yogurt kivami tutmamis. Gece 01de acikip icmis ya oyuzden oldu yada aritma var. Aritma suyu. İstanbulda sular azaldi malum. Neyse smdi tepesindeim teli anca aldim elime. Sessizligim bundan
Aritma kullanan varaa dikkat etsin. Su siparis ettim smdi geldi bi sure onu kullansin bilemedim neden oldugunu
Zaten ütüyü üstüne koyunca ütüleniyo küçük yaaaaa
Evet yıkayınca ay ne kadar küçççükk diyip duruyoruzZaten ütüyü üstüne koyunca ütüleniyo küçük yaaaaa
Aman Allah korusun saglikla gelsinler bu saatten sonra kuracagiz kaldirmasak nasil olur ben de bilmiyorumKurdum kaldırdım canım , anne yanı yatağını da kurdum kaldırdım hatta babjbjörn de öyle açtım baktım kurdum kaldırdım :) benim başlarda riskliydi onları öyle görsem bişey olsa çok kötü olabilirdim , gözüm görmesin diye kaldırdım
ben sırt üstü dönsem uyanıyorum ya ağırlık yapıyo bebek sankiAy ben hala yatiyorum ya. Esim goruyonus gece donup yatiomusum valla cok uzuldum duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?