2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
En iyisi avukatıma bir sorayım bu meseleyi çünkü çok karışık ne yaptıkları belli değil, eğer zorunlu ise ve ödeme yapmamışlarsa o zaman sıkıntı
Zorunlu değil canım ben öyle biliyorum

kızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Benim ara ara karnım kaşınmaya başladı vücut büyüyor ondan olabilir mi , kremlerini yağını sürmeyi ihmal etme canım

ilk 2 günü maaştan kesmeyeceğiz ama 3.gün ve sonrası için ödeme yapmayız sgkdan paranı tahsil et diyor diye anladım canım
Teşekkür ederim, son zamlardan sonra ödememeye başladılar o ilk 2 günü bunu sormam lazım çünkü kaç kere üstüne 2 gün rapor aldım

Normal dopummu olmuştu
Evet canım ilk normal dogumdu buda öyle olsun istiyorum bakalım nasip
Doğumda sonra korse kullanacak mısınız
Ben kullanmayı dusunuyorum canım benim normal dogumdu kızımda pek umursamadim üç dört gün sonra kulandim ama heralde benim genetikte göbeğim kaldı baya şimdi hemen doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum

Belki tek istisnası sözleşmenizde böyle bir şey yaşıyorken kafalarına göre bunu tek taraflı kaldırmak sizin lehinize olabilir belki onu danışın isterseniz G Gzm-26

Belki tek istisnası sözleşmenizde böyle bir şey yaşıyorken kafalarına göre bunu tek taraflı kaldırmak sizin lehinize olabilir belki onu danışın isterseniz G Gzm-26
Aynen öyle, o kurcaladı kafamı zaten. Burda konusu açılmıştı öylesine tekrar okuyayım dedim bir baktım öyle yazıyor

Marka var mı aklında

Demek ki canım kiloya da anlam veremiyordum ama ister istemez moralim bozuldu bir tuhaf hissettim kendimi daha doğuma da var baya
Ben 2 hhaftadır hıc kılo almadım, dıyet ıse yarıyor dıye dusunuyorun, ınsallah sonuclsra da yansır, salı gunu gıdıcem ben de kontrole

Marka var mı aklında
Instagramda takip ettigim bi kadin var yeni dogum yapti. Cirtli olanlar daha rahat oluyor demis. Sunu kullaniyordu. Ben de bundan almayi dusunuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20231007-115540_Trendyol.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 42
Ben 2 hhaftadır hıc kılo almadım, dıyet ıse yarıyor dıye dusunuyorun, ınsallah sonuclsra da yansır, salı gunu gıdıcem ben de kontrole
Diyet dışında bir şey yapmıyorsun demi canım egzersiz yürüyüş, serklajdan dolayı yatıyordun diye biliyorum

Bizimkide kesildi ne alıyorsunuz bana da söyleyin
Ben de bılmıyorum hıc
Ya ben alcak bişey bulamıyorum. Her şey gereksiz geliyor
L Lmntbrdgi bıze bı yardım et
Diyete başlayınca hiç tatlı,çikolata, dondurma,pasta tarzı şeyler yiyemiyoruz demi
Maalesef, sabak bır çay kasıgı recel bıle yok, sadece meyveden alıcan.. Corbaları baglamak ıcın un kullanıyorsan tam bufgday unu al bı de

Diyet dışında bir şey yapmıyorsun demi canım egzersiz yürüyüş, serklajdan dolayı yatıyordun diye biliyorum
Aynen ben mecbur yatıyorum, ama sen yemeklerden somra en az yarım saat yürü, cok faydası oluyormus burda bı arkadss demıstı

kızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Uyuz olabilir inşallah değildir
Hasbam nasıl da övünüyodur çay içirdim diye
İlişki mi o neydi
3 gun hiç alısverıs yapmadım, bugun 4.gün, kredi kartım bugun yeni doneme giriş yaptı, bi siftah yapsak mı
Kuponla ilbaysın bezlerini aldım

Eklentiler

• IMG_3885.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…