- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.401
Zorunlu değil canım ben öyle biliyorumEn iyisi avukatıma bir sorayım bu meseleyi çünkü çok karışık ne yaptıkları belli değil, eğer zorunlu ise ve ödeme yapmamışlarsa o zaman sıkıntı
Benim ara ara karnım kaşınmaya başladı vücut büyüyor ondan olabilir mi , kremlerini yağını sürmeyi ihmal etme canımkızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Teşekkür ederim, son zamlardan sonra ödememeye başladılar o ilk 2 günü bunu sormam lazım çünkü kaç kere üstüne 2 gün rapor aldımilk 2 günü maaştan kesmeyeceğiz ama 3.gün ve sonrası için ödeme yapmayız sgkdan paranı tahsil et diyor diye anladım canım
Evet canım ilk normal dogumdu buda öyle olsun istiyorum bakalım nasipNormal dopummu olmuştu
Ben kullanmayı dusunuyorum canım benim normal dogumdu kızımda pek umursamadim üç dört gün sonra kulandim ama heralde benim genetikte göbeğim kaldı baya şimdi hemen doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorumDoğumda sonra korse kullanacak mısınız
Belki tek istisnası sözleşmenizde böyle bir şey yaşıyorken kafalarına göre bunu tek taraflı kaldırmak sizin lehinize olabilir belki onu danışın isterseniz G Gzm-26Merhaba evet ben sormuştum. Sgk yı arayarak da teyit ettim. Hiç bir raporun ücretini ödemek gibi bir zorunluluğu yok cevabını aldım.sizin de sözleşmeye konu olmuş zaten. Bana kalan 2 günle ilgili bir ücret yatırılmadı. Belki büyük kurumsal şirketler çalışan menfaati için ödeme yapıyorlardır G Gzm-26
Sınırdda oldugu ıcın, dıyetısyen der canım, benımkı gıbı, bı de mesela şekerim yok dıye sekeri abartıyolar sonradan da cıkabılıyor demıstı doktorHiç bilmiyorum bakalım ne dicek sence nasıl sonuçlar riskli mi
Marka var mı aklındaEvet canım ilk normal dogumdu buda öyle olsun istiyorum bakalım nasip
Ben kullanmayı dusunuyorum canım benim normal dogumdu kızımda pek umursamadim üç dört gün sonra kulandim ama heralde benim genetikte göbeğim kaldı baya şimdi hemen doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum
Hangi markayi alacaksın hiç baktin miKullancam ben almadım daha
Ben 2 hhaftadır hıc kılo almadım, dıyet ıse yarıyor dıye dusunuyorun, ınsallah sonuclsra da yansır, salı gunu gıdıcem ben de kontroleDemek ki canım kiloya da anlam veremiyordum ama ister istemez moralim bozuldu bir tuhaf hissettim kendimi daha doğuma da var baya
Instagramda takip ettigim bi kadin var yeni dogum yapti. Cirtli olanlar daha rahat oluyor demis. Sunu kullaniyordu. Ben de bundan almayi dusunuyorumMarka var mı aklında
Diyet dışında bir şey yapmıyorsun demi canım egzersiz yürüyüş, serklajdan dolayı yatıyordun diye biliyorumBen 2 hhaftadır hıc kılo almadım, dıyet ıse yarıyor dıye dusunuyorun, ınsallah sonuclsra da yansır, salı gunu gıdıcem ben de kontrole
Ben de bılmıyorum hıcBizimkide kesildi ne alıyorsunuz bana da söyleyin
L Lmntbrdgi bıze bı yardım etYa ben alcak bişey bulamıyorum. Her şey gereksiz geliyor
Maalesef, sabak bır çay kasıgı recel bıle yok, sadece meyveden alıcan.. Corbaları baglamak ıcın un kullanıyorsan tam bufgday unu al bı deDiyete başlayınca hiç tatlı,çikolata, dondurma,pasta tarzı şeyler yiyemiyoruz demi
Aynen ben mecbur yatıyorum, ama sen yemeklerden somra en az yarım saat yürü, cok faydası oluyormus burda bı arkadss demıstıDiyet dışında bir şey yapmıyorsun demi canım egzersiz yürüyüş, serklajdan dolayı yatıyordun diye biliyorum
Uyuz olabilir inşallah değildirkızlar ya bir haftadır acayip kaşıntım başladı gece başlıyor özellikle uzanınca sabaha kadar uyutmuyor böyle belli bi yer değil tüm vücudum kaşınıyor napcam ya sizde böyle oldu mu hiç
Hasbam nasıl da övünüyodur çay içirdim diye
İlişki mi o neydiCanım o bende de var ama afedeçay içirdi diyersin ilişkiye girince ben ayakta durunca vajinada değişik. Bı ağrı var ya birşey dusucek gibi ağrıyor ve yaakta duramiyorum normal mi acaba yani hemen oturmam gerek ve bir iki gün devam ediyor bu sefer doktora sormak istedim bende
Benim de yüzümde çene bölgesinde mahf oldum ya çenem hep kizarmis bide pul pul dokuldu nedden oldu anlamdim
Kuponla ilbaysın bezlerini aldım3 gun hiç alısverıs yapmadım, bugun 4.gün, kredi kartım bugun yeni doneme giriş yaptı, bi siftah yapsak mı
Ben onu baya onceden stoklamıstım, kaca geldı kuponlaUyuz olabilir inşallah değildir
Hasbam nasıl da övünüyodur çay içirdim diye
İlişki mi o neydi
Kuponla ilbaysın bezlerini aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?