- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #36.421
90 sen kaça stokladın?Ben onu baya onceden stoklamıstım, kaca geldı kuponla
Doğumda sonra korse kullanacak mısınız
@Sohrab diyetisyene yönlendirdi canım, haftaiçi gidicem, diyet listesiyle devam edicez artık
Ahahahh eşime diyorum ki bazı yerlere a101 sevkiyatı gitmiş acaba buraya da gelmişmidir, bizim buraya da tam gelmemişti çünkü çalışanlar söylemişti. Hatta numara verdim geldiğinde beni arayacaklardıKızlar a101 sevkiyatı geç yapmış
Dün akşam gelmiş ürünler mesela nohut battaniye, kalın battaniye, yelekler, takımlar.,maşrapa,tayt,vsbir sürü şey vardı. Tabi dağıtmışlar da
Benim battaniye ihtiyacım yoktu bazı ürünlerin parçaları yoktu eksikti
İkili çıtçıtlı 90 mesela nette ne kadar?
Müslin örtü eqoutek sertifikalı idi o ilgimi çekti.
Benimkinin yuvarlak kısmı hem çok büyüdü hem de çok koyulaştıAnam herkesin derdi ayri. Benim ucumda aldi basini gidio dogdugunda ya tutamazsa agzina buyuk olursa die karalar baglamis durumdayim
Var mi bnm gibi olan?
Ya iki üç marka getirmişlerAhahahh eşime diyorum ki bazı yerlere a101 sevkiyatı gitmiş acaba buraya da gelmişmidir, bizim buraya da tam gelmemişti çünkü çalışanlar söylemişti. Hatta numara verdim geldiğinde beni arayacaklardıeşimde diyo ki artık grupta tırları mı takip ediyonuz
Hayatımın farklı bir evresine giriyorum hiç tatlısız geçirdiğim gün olmamıştı ama bebeğim için tabii ki yapabilirim çok bekledik onuKuzum bende bir tane korse vardı eskiden kalma ona girebilirsem onu kullanırımmarkası da Yamunakorse eskiden çok memnundum kendisinden ama balenleri falan var dikey doğum sonrası beni darlayabilir o zaman daha rahat direkt doğum sonrasına özel korselerden alabilirim
En azından farkedildi ve müdahale edebileceksin bu duruma canım öyle düşünkolay olmayacağına eminim ama yapabilirsin bebişin için
Ben emzirme sütyenini denemek için almıştım. 80 beden aldım küçük geldi iade edicem. Normalde 75 kullanıyordum, kaç almam gerekiyor kestiremiyorumYa iki üç marka getirmişler
Bir kendi atlet markaları silk blu mu ne yumuşak iyi
Kalın battaniye çok tüy toplayacak tarzdaydı baya kalın sıcak tutacak bir tipti
Nohutlar hafif yumşaktı iş görür ama nohut kısmı aşırı belirgin pufuduk değildi
Baya inceledim ürünleri
Biz napalım ölelim mi kaç aydır önceki gebeliğin de aynıydıBen bittim
Ben normalde 90 kullanıyorum 100 B aldım e bebek teki kaplıları şimdi bile giyiyorumBen emzirme sütyenini denemek için almıştım. 80 beden aldım küçük geldi iade edicem. Normalde 75 kullanıyordum, kaç almam gerekiyor kestiremiyorum
Sıvım iyi canım bir sıkıntı yokBiz napalım ölelim mi kaç aydır önceki gebeliğin de aynıydı
Ya fark etmesen bebeğe bişey olsa napıcan
Amniyon sıvın nasıl?
Alırken sormuştum kasiyere oluyor dedi ama bilemedimBen normalde 90 kullanıyorum 100 B aldım e bebek teki kaplıları şimdi bile giyiyorum
Benim göğüsler bir ara aşırbüyüktü geri küçüldü bende anlamadım
Bir de iç giyim ya iade alırlarımı?
85 i varsa ki kalmamıştır kesin onunla değiştiririm olmadıBen normalde 90 kullanıyorum 100 B aldım e bebek teki kaplıları şimdi bile giyiyorum
Benim göğüsler bir ara aşırbüyüktü geri küçüldü bende anlamadım
Bir de iç giyim ya iade alırlarımı?
Ben geçen gun fileyle kapanışı yaptım
Olmadı başka şey alırsın85 i varsa ki kalmamıştır kesin onunla değiştiririm olmadı
Bu kilo sınırı neTünaydın kızlar :)
Bugün hızınıza yetiştim :)
Sanırım hem kilo sınırı hem de 32yi doldurduğumdan mı ne bana bir rahatlama geldi artık günde 15-20 dk yürüyüşler yapmaya başladım. Başından beri full dinlenmeli olduğu için biraz yürüyünce biraz ağrı giriyor.
Bir de dün abartıp daha ne zaman giderim belli değil diyip Gülşen konserine gittim
Caz dinler gibi oturarak eşlik ettim
O kadar iyi geldi ki değişiklik
Bu kilot gibi olanlar nasıldır acabaBende kaç kiloya düşeceğimi bilmediğim için bedeni ayarlayamam diye almadım
Şunu tavsiye ediyorlar ama bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?