- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.381
endişelendirmedi ki kuzum, gayet iyi dedi hatta ama zaten ailemde iri doğum öyküsü var karbonhidratla vs ben de bebeğin irileşmesine sebebiyet verirsem normal doğum yapmam riskli hale gelirmiş. çatı muayenesi yapmadan bebeğin doğum kilosu tahmini olarak belli olmadan doğumla ilgili konuşmalar havada kalırmış. doktorum normal doğumu destekliyor aksine, şuan normal doğuma engel bir şey gözükmüyor.Şaka mı senin doktorun benim 10 gün önce 2046 kiloydu oh iyi dedik doktorda bende Şuan 33+3 üm inşallah iki buçuğun üstüne çıkmıştır diyorum kilo alsın diye habire yiyorum senin doktor nasıl endişe verdi sana öyle yavrum kilosu gayet yerinde seninkinin de normal Doğum istiyorsan sezeryana çevirmek için de yapıyor olabilir bak dikkatli ol dört kilo bile normal Doğumu rahat yapar kadınlar yaratılışımız bu bizim
Bana teyzem doğumdan sonra dikkat et kabız olma deyip duruyordu. Sebebini söylemedi kiİçmicemmm bunları isyandayımmmzaten 3 haftadır hep sevmediğim şeyler yiyorum. Doğum sonrası her gün tatlı pasta börek hamur işi fast food ne varsa yicem her gün
Ayyy maşallah minik bir tosuncukBen de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
Yemicem ben bu yemeği deseydin, dışardan söyleselerdi sana, valla Doğum sonrası iple çekiyorım yeme özgürlüğü İçin. Hem kabızlık hem hemoroid var canım bende. Doktorla bugün bu konuyu da konuşcam. İyice kötüleştiBana teyzem doğumdan sonra dikkat et kabız olma deyip duruyordu. Sebebini söylemedi kidikkat et bunlar kabız yapar. Kabız da hemoroid. Az az onlardan ye. Kimyon çayı rezene çayı bebeğin gazını alıyor. Onlardan da az az içersin.
Biz hastaneye gitmeden dolaba etler kıymalar tavuklar koyduk. Hastanede zaten bişey yedirmiyorlar sezaryende. Açlıktan gözüm dönmüştü. Eve bi geldik, cici kv bulgur pilavı ve onların sıreysir diye bi yemekleri var. Yoğurtlu bulgur, ondan yapmıştı. Ağlıcaktım nerdeyse. Bari pirinç pilavı yapaydın
Ya benım kız olan aşağıdaydı doktor 10 gun once baş aşağı pozisyonda dedi dun gittiğimde kız bebegın bacakları aşağıda dedi donuyo mu napıyo ben anlamadım ki vallaahahahaha makat gelişli mi senin?
Artık vuruşları sertleşti. Güçlü olan uzuvları şuan bacakları . Bu hafta içi ofise gittim toplantılarda ansızın ay uy yapıp zıpladımbirden bi hareketleniyor. Ne zaman geleceğini anlasan hazırlıklı olursun da ansızın olunca çok komik oldu . Yöneticim sen daha ofise gelme dedi bana :)
Ayyy inşallah kuzum yaÇok şüküruzun süre daha durur inşallah bebişler
İyi bari şimdi anladım ben yanlış anlamışımendişelendirmedi ki kuzum, gayet iyi dedi hatta ama zaten ailemde iri doğum öyküsü var karbonhidratla vs ben de bebeğin irileşmesine sebebiyet verirsem normal doğum yapmam riskli hale gelirmiş. çatı muayenesi yapmadan bebeğin doğum kilosu tahmini olarak belli olmadan doğumla ilgili konuşmalar havada kalırmış. doktorum normal doğumu destekliyor aksine, şuan normal doğuma engel bir şey gözükmüyor.
30-32 en hareketli zamanlarıymış bol organ göçertmeli bir döneme hoşgeldiniiiiizzzBebişimin kaç gram olduğunu çok merak ediyorum iki gündür güzel hareket ediyor, kuvvetlendi sanırım, kaburgalarımın altında dolanıyor
Benım vajina hakkı rahmet30-32 en hareketli zamanlarıymış bol organ göçertmeli bir döneme hoşgeldiniiiiizzz
kız en ufak doğan ben 4 kilo doğmuşumİyi bari şimdi anladım ben yanlış anlamışım
Benim gündüz ve akşam farklı yerlere çalışıyo bebem oturunca ciğerlerim yatınca böbreklerimBenım vajina hakkı rahmet
Genetik yanikız en ufak doğan ben 4 kilo doğmuşumzaten yine normal kilosuna ulaşacak bebek sen normal yesen de diyor. ekstra bebek kilo alsın diye yersem bebeğin normalin üstünde kilo almasına sebebiyet verirmiş zaten iri olma potansiyeli olan bir bebek olduğundan bu da sağlıklı değilmiş
ben de yerim valla napiyim 3e gelince dururumGenetik yani
Banada sen yesende yemesende artık kilo alacak fazla yiyip kendine kilo aldırma demişti doktorum
Ben korkudan yiyorum aslında 3 kilonun altında küçük doğarsa bebeği tutamamaktan korkuyorum
Ben de tam tersi 3.5 üzerinde doğarsa diye tutamamaktan korkuyorum ağır gelir diyeGenetik yani
Banada sen yesende yemesende artık kilo alacak fazla yiyip kendine kilo aldırma demişti doktorum
Ben korkudan yiyorum aslında 3 kilonun altında küçük doğarsa bebeği tutamamaktan korkuyorum
Ayy cok heyecanlandim ya sen bole yazinca. 1 gun var aramizda. Bizim kiz da buna yakin kilo aldi ozmnBen de çıktım kontrolden 34+4 um kızım 2850 51 cm olmuş 5 Aralık'ta doğması gerekiyor sata göre ama doktorum 25 Kasım'da gelir dedi büyük ihtimalle bebeğin boyu kilosu 36 ile kafası 38 ile uyumlu sezeryan veya normal hangisini istiyorsun dedi ben de size bıraktım dedim kafası ve kilosu böyle olursa normal olmaz gibi dedi hayır dedi kafa ve pelvis esnektir dedi. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak ona göre beraber karar veririz dedi. Nst de 60 ve 70 2 sancım çıktı dinlen ve bol su iç dedi sorun olacağını sanmıyorum dedi ama 3 günde bir nst istedi
Zararli aşkım cocuklara verme senBen kızıma hamileyken süt içemediğim için içmiştinm. Kızım 37. Haftada 34 ile uyumlu doğduama tansiyonum vardı. E çocuklara da içirebiliriz o zaman nesquik. Ben de zararlı diye almıyorum eve. Bazen kakaolu süt olandan alıyorum.
Toz daha da zararli kuzum. Paketli hicbirseyin yararli olma ihtimali yok olsa hemen bozulurlar.Zararlı olan aslında paketli kakaolu sütler toz onun kadar değil o besleyici
Yok yavrum aksine ne kadar kilolu olursa hareket ettirmek tutmak daha kolay ve özgüvenli oluyor küçük olunca zarar verecekmiş gibi hissediliyorBen de tam tersi 3.5 üzerinde doğarsa diye tutamamaktan korkuyorum ağır gelir diye
Bebeğim benim büyük oğlum kakaolu süt bağımlısıAyy cok heyecanlandim ya sen bole yazinca. 1 gun var aramizda. Bizim kiz da buna yakin kilo aldi ozmncarsamba da ben gidicem
Zararli aşkım cocuklara verme sen
Toz daha da zararli kuzum. Paketli hicbirseyin yararli olma ihtimali yok olsa hemen bozulurlar.
Yemeyin icmeyin. Yedirmeyin icirmeyin
Ciğerini böbregını nasıl anlıyosun kuzum yaBenim gündüz ve akşam farklı yerlere çalışıyo bebem oturunca ciğerlerim yatınca böbreklerim
Ara ara benimde oluyor geçiyor son aylarda bulantı normal canım mide baskı görüyor bebekler oynadıkça mide dönüyor falanKızlar ya benim mide bulantısı hissiyatım 3 gündür geri geldi bu nerden çıktıhiç bişey yemek istemiyorum ama bebekler zaten erken doğacak bari karnımda olabildiğince kilo alsınlar diye kendimi zorluyorum. Bu sefer de kusma hissiyatı artı mide yanması başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?