2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
endişelendirmedi ki kuzum, gayet iyi dedi hatta ama zaten ailemde iri doğum öyküsü var karbonhidratla vs ben de bebeğin irileşmesine sebebiyet verirsem normal doğum yapmam riskli hale gelirmiş. çatı muayenesi yapmadan bebeğin doğum kilosu tahmini olarak belli olmadan doğumla ilgili konuşmalar havada kalırmış. doktorum normal doğumu destekliyor aksine, şuan normal doğuma engel bir şey gözükmüyor.

İçmicemmm bunları isyandayımmm zaten 3 haftadır hep sevmediğim şeyler yiyorum. Doğum sonrası her gün tatlı pasta börek hamur işi fast food ne varsa yicem her gün
Bana teyzem doğumdan sonra dikkat et kabız olma deyip duruyordu. Sebebini söylemedi ki dikkat et bunlar kabız yapar. Kabız da hemoroid. Az az onlardan ye. Kimyon çayı rezene çayı bebeğin gazını alıyor. Onlardan da az az içersin.
Biz hastaneye gitmeden dolaba etler kıymalar tavuklar koyduk. Hastanede zaten bişey yedirmiyorlar sezaryende. Açlıktan gözüm dönmüştü. Eve bi geldik, cici kv bulgur pilavı ve onların sıreysir diye bi yemekleri var. Yoğurtlu bulgur, ondan yapmıştı. Ağlıcaktım nerdeyse. Bari pirinç pilavı yapaydın

Ayyy maşallah minik bir tosuncuk

Yemicem ben bu yemeği deseydin, dışardan söyleselerdi sana, valla Doğum sonrası iple çekiyorım yeme özgürlüğü İçin. Hem kabızlık hem hemoroid var canım bende. Doktorla bugün bu konuyu da konuşcam. İyice kötüleşti

Ya benım kız olan aşağıdaydı doktor 10 gun once baş aşağı pozisyonda dedi dun gittiğimde kız bebegın bacakları aşağıda dedi donuyo mu napıyo ben anlamadım ki valla benım kafam baya karıştı zaten bebeğin ayagı vajına tarafındaymış mahvoldum bi tekme atıyo dun dedim hocam asagıdan cıkar mı cıkacak gibi diyo normal cıkmaz merak etme

İyi bari şimdi anladım ben yanlış anlamışım

Bebişimin kaç gram olduğunu çok merak ediyorum iki gündür güzel hareket ediyor, kuvvetlendi sanırım, kaburgalarımın altında dolanıyor
30-32 en hareketli zamanlarıymış bol organ göçertmeli bir döneme hoşgeldiniiiiizzz

İyi bari şimdi anladım ben yanlış anlamışım
kız en ufak doğan ben 4 kilo doğmuşum zaten yine normal kilosuna ulaşacak bebek sen normal yesen de diyor. ekstra bebek kilo alsın diye yersem bebeğin normalin üstünde kilo almasına sebebiyet verirmiş zaten iri olma potansiyeli olan bir bebek olduğundan bu da sağlıklı değilmiş

Genetik yani
Banada sen yesende yemesende artık kilo alacak fazla yiyip kendine kilo aldırma demişti doktorum
Ben korkudan yiyorum aslında 3 kilonun altında küçük doğarsa bebeği tutamamaktan korkuyorum

Genetik yani
Banada sen yesende yemesende artık kilo alacak fazla yiyip kendine kilo aldırma demişti doktorum
Ben korkudan yiyorum aslında 3 kilonun altında küçük doğarsa bebeği tutamamaktan korkuyorum
ben de yerim valla napiyim 3e gelince dururum

Genetik yani
Ben de tam tersi 3.5 üzerinde doğarsa diye tutamamaktan korkuyorum ağır gelir diye

Ayy cok heyecanlandim ya sen bole yazinca. 1 gun var aramizda. Bizim kiz da buna yakin kilo aldi ozmncarsamba da ben gidicem
Zararli aşkım cocuklara verme sen
Zararlı olan aslında paketli kakaolu sütler toz onun kadar değil o besleyici
Toz daha da zararli kuzum. Paketli hicbirseyin yararli olma ihtimali yok olsa hemen bozulurlar.
Yemeyin icmeyin. Yedirmeyin icirmeyin

Ben de tam tersi 3.5 üzerinde doğarsa diye tutamamaktan korkuyorum ağır gelir diye
Yok yavrum aksine ne kadar kilolu olursa hareket ettirmek tutmak daha kolay ve özgüvenli oluyor küçük olunca zarar verecekmiş gibi hissediliyor
Zaten Doğumdan sonra 200-300 gr ilk hafta kilo veriyor bebekler ikinci haftadan sonra kilo almaya başlıyorlar ilk Doğumda şiş oluyor o yüzden 4 ün üzeri benim için ideal

Bebeğim benim büyük oğlum kakaolu süt bağımlısı
Sabah bizim kahvemiz neyse onun kakaolu sütü de o içmeden ayılamıyor

Kızlar ya benim mide bulantısı hissiyatım 3 gündür geri geldi bu nerden çıktı hiç bişey yemek istemiyorum ama bebekler zaten erken doğacak bari karnımda olabildiğince kilo alsınlar diye kendimi zorluyorum. Bu sefer de kusma hissiyatı artı mide yanması başlıyor

Benim gündüz ve akşam farklı yerlere çalışıyo bebem oturunca ciğerlerim yatınca böbreklerim
Ciğerini böbregını nasıl anlıyosun kuzum ya benım 2 yerde bi vajinamda bi de sag kaburgamın altına bişey yapıyo allahım devamlı bişey batıyo elimi kolumu kafası mı orda bişeyi tutuyo sanırım

Ara ara benimde oluyor geçiyor son aylarda bulantı normal canım mide baskı görüyor bebekler oynadıkça mide dönüyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…