- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.401
Anneniz iyi bakar protein destekli diyet sizede iyi gelir umarım. Ben burda yalnızım. Annem anca doğuma gelicek. Bende gece sut Sabah peynirbyumurta basladim. Umarim faydasını görürüz.göbek benimde öyle 3 4 aylık sanıyorlarİlk hamileliğin bilmezsin dedilet banada
Ama öyle bir biliyorumkikemik ağrılarım sağolsun geceleri yatırmıyor bendede yatınca çok garip ağrılar ortaya çıkıyor yatmaz olaydım diyorum bütün kemiklerim birbirbirine geçiyor sanki
Benim bebeğimde haftasına göre yavaş ilerliyor ilk günden beri hem geç döllenmeden şüphelendi doktor
Hem de bebek minyon sanırım
İki buçuk iç hafta geride görünüyor her gittiğimde
Bende üzülüyorum maalesef
Şunuda farkettimki karnımın büyümesi durdu sanki
Küçük bir karnım var dışardan bakan anlamıyor bile hamileliği
Şimdi bende annemin yanına gidip protein ağırlıklı besleneceğim
Burda çok imkanım yoktu temizlikten aynaya bakamıyorum köy hayatı malum
Kuzum senınde ikiz mi? Benımde aynısı olmuştu mide bulantısı canım yemek gormek istemıyodu zorla yıyodum mide yanmasını hiç anlatmıyorum bile cok fenaydım geceleri uyutmuyodu artık sinirimden aglamaya başlamıştım doktorum mide koruyucu verdi cok şükür iyiyim iştahımda iyi gerci 1 haftada yıne yarım kilo vermişim ama bebişler 150 gr almışlar şükürKızlar ya benim mide bulantısı hissiyatım 3 gündür geri geldi bu nerden çıktıhiç bişey yemek istemiyorum ama bebekler zaten erken doğacak bari karnımda olabildiğince kilo alsınlar diye kendimi zorluyorum. Bu sefer de kusma hissiyatı artı mide yanması başlıyor
Boşver kuzum benım ikiz olmadına ragmen gobegım küçük hatta herkes bişey dıyo bu nasıl ikiz gobegın küçük falan diye hiç takmıyorum daha bıle hoşuma gidiyo herkes herşeyı der takma sakın senın vucut yapın boyleİlk hamileliğin bilmezsin dedilet banada
Ama öyle bir biliyorumkikemik ağrılarım sağolsun geceleri yatırmıyor bendede yatınca çok garip ağrılar ortaya çıkıyor yatmaz olaydım diyorum bütün kemiklerim birbirbirine geçiyor sanki
Benim bebeğimde haftasına göre yavaş ilerliyor ilk günden beri hem geç döllenmeden şüphelendi doktor
Hem de bebek minyon sanırım
İki buçuk iç hafta geride görünüyor her gittiğimde
Bende üzülüyorum maalesef
Şunuda farkettimki karnımın büyümesi durdu sanki
Küçük bir karnım var dışardan bakan anlamıyor bile hamileliği
Şimdi bende annemin yanına gidip protein ağırlıklı besleneceğim
Burda çok imkanım yoktu temizlikten aynaya bakamıyorum köy hayatı malum
Oturduğumda kaburgama doğru vuruyo nefesim kesiliyo. Yatınca da böbreklere doğru tekme atıyo canımı acıtıyo takılıyo çocuğumCiğerini böbregını nasıl anlıyosun kuzum yabenım 2 yerde bi vajinamda bi de sag kaburgamın altına bişey yapıyo allahım devamlı bişey batıyo elimi kolumu kafası mı orda bişeyi tutuyo sanırım
Aynen her şubesinde olmuyor çok çeşit bizim burda 3 tane var 3ünde de birbirinden farklı şeyler var İnternet sitesinden baktım da bi çeşit kalmış sadece, madlen kalmamış.Bizim burdaki tatbak ta fazla yok çeşit yaa ama bende ordan belki bakarım diyordum
Ya benım kaburganın altını deşiyo orda bişey karıstırıyo bence vurmuyo cunkuOturduğumda kaburgama doğru vuruyo nefesim kesiliyo. Yatınca da böbreklere doğru tekme atıyo canımı acıtıyo takılıyo çocuğum
Gaviskon yada rennie duo şurup al canımKızlar dün gece mide yanmasından uyuyamadım resmen ya. Ağzımdan ejderya gibi alev çıkacaktı nerdeysehiç böylesi olmamıştı.
Naptıkları belli değil ya :)) bi ara benim de göğsüme doğru vuruyordu, başı aşağıda ayakları yukarıda sanmıştım hiç öyle değilmiş katlanmış bebek kafası da bacakları da yukarda ayak parmağı da ağzında imiş :)Ya benım kız olan aşağıdaydı doktor 10 gun once baş aşağı pozisyonda dedi dun gittiğimde kız bebegın bacakları aşağıda dedi donuyo mu napıyo ben anlamadım ki vallabenım kafam baya karıştı zaten bebeğin ayagı vajına tarafındaymış mahvoldum bi tekme atıyo dun dedim hocam asagıdan cıkar mı cıkacak gibi diyo normal cıkmaz merak etme
Benimde geldi iki gündür arada kusmalarm oldu dayanamayıp.Kızlar ya benim mide bulantısı hissiyatım 3 gündür geri geldi bu nerden çıktıhiç bişey yemek istemiyorum ama bebekler zaten erken doğacak bari karnımda olabildiğince kilo alsınlar diye kendimi zorluyorum. Bu sefer de kusma hissiyatı artı mide yanması başlıyor
Benim kız da meyve kuruyemiş salata tavuk balık et çok güzel yiyor. Onun için bazen abur cubura izin veriyorumBebeğim benim büyük oğlum kakaolu süt bağımlısı
Sabah bizim kahvemiz neyse onun kakaolu sütü de o içmeden ayılamıyor
Tadı güzel ama daha önce baktıydım tadınaAynen her şubesinde olmuyor çok çeşit bizim burda 3 tane var 3ünde de birbirinden farklı şeyler var İnternet sitesinden baktım da bi çeşit kalmış sadece, madlen kalmamış.
aynen bi 24 saat az hareket etti kafayı yedim yeterki iyi olsun şurda ne kaldı zatenYa benım kaburganın altını deşiyo orda bişey karıstırıyo bence vurmuyo cunkuaman aman zaten doktorum artık hareketlerını takıp et 2 3 saat vurmazlarsa hemen gel dedi vursunlarda hangi organ hakkı rahmet onemli degıl
Yazık.. insallah herşey iyi olur onlar içinDün iki sayfa Kasım anneleri grubuna girdim psikolojim bozuldu, bi arkadasin bebegi sezeryanla doğmuş, bulunduğu hastanede yenidoğan unitesi yok diye baska hastaneye sevk etmisler, esi bebegin peşinden gitmis arkadaş hic görememis bebegini , bi arkadaş her yerde hastalik var bebeği görmeye gelenler ya hastalık bulastirirsa benimle bebegime ne yapicaz diye dertleniyordu. Ben hiç böyle şeylere hazırlık yapmıyordum. Başıma gelirse ne yaparım diye dertlendim
Ay canım doğru ben o kısmı düşünemedim biran haklısın biraz daha sabret senAh öyle kolay olaydıözgür değilimm helva yememe bile izin vermeyen bir diyetisyenim var
Ben yanlışlıkla silikon uçta almışım. Göğüs ucun yoksa silikon uç alabilirsin. Kalkan hem sütün boşa gitmesini engelliyor hemde iç çamaşırın değip yara yapmıyor
O zaman kızlar mesela göğüs yara oldu bebişi bir aparatla emzirmek istiyoruz bunun için silikon göğüs ucu almak lazım doğru anladıysam, göğüs kalkanı ile emzirme yapılamıyor o zaman. Benim gögüs ucum var ama çok hassas kanama ihtimaline karşı bebeği emzirebileceğim birşey almak istiyorum. Gümüş kapak aldım ama göğüs ucu mu almam lazım kalkan mı yoksa ikisini mi onu anlayamadığım için alamadımGogus kalkaniyla emzirme yapilmiyor. Gogus kalkanini taktiginda gogus ucalri acikta kaliyor camasira degmedigi icin daha kolay iyilesiyor. Ikisinin islevi farkli canim
Ben de öyleydim şimdi başucumda rennie var. Minik ejderham gelip mideme oturunca hemen içip kovalıyorumKızlar dün gece mide yanmasından uyuyamadım resmen ya. Ağzımdan ejderya gibi alev çıkacaktı nerdeysehiç böylesi olmamıştı.
Yaa o güncelleme bize de geldiOturduğumda kaburgama doğru vuruyo nefesim kesiliyo. Yatınca da böbreklere doğru tekme atıyo canımı acıtıyo takılıyo çocuğum
Bugün bende yazdırdım ilaç nöbetçi eczane arıyorum şimdiBen de öyleydim şimdi başucumda rennie var. Minik ejderham gelip mideme oturunca hemen içip kovalıyorum
Gaviskon yazdırdım doktora bi an önce alıp içmek istiyorum valla bu nedirGaviskon yada rennie duo şurup al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?