2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Anneniz iyi bakar protein destekli diyet sizede iyi gelir umarım. Ben burda yalnızım. Annem anca doğuma gelicek. Bende gece sut Sabah peynirbyumurta basladim. Umarim faydasını görürüz.göbek benimde öyle 3 4 aylık sanıyorlar karnı darlık rahmınonde bır çok şey söylüyorlar bunun ıcın bebegın kılosu da bır etkende olsa başka şartlar da var etkıleyen. Ins sağlıkla sıhhatle gelir sızın ufaklıkta. Üzülmemek lazım ama olmuyor. Bır bılınmezlık hamılelık. En ufak bir belırsızlık strese sebep oluyor. Hayırlısı ıle bı avazda kurtuluruz kucağımıza alırız ıns Hepımız

Kuzum senınde ikiz mi? Benımde aynısı olmuştu mide bulantısı canım yemek gormek istemıyodu zorla yıyodum mide yanmasını hiç anlatmıyorum bile cok fenaydım geceleri uyutmuyodu artık sinirimden aglamaya başlamıştım doktorum mide koruyucu verdi cok şükür iyiyim iştahımda iyi gerci 1 haftada yıne yarım kilo vermişim ama bebişler 150 gr almışlar şükür ikiz oldugu için mi erken doğum riskin var?

Boşver kuzum benım ikiz olmadına ragmen gobegım küçük hatta herkes bişey dıyo bu nasıl ikiz gobegın küçük falan diye hiç takmıyorum daha bıle hoşuma gidiyo herkes herşeyı der takma sakın senın vucut yapın boyle

Oturduğumda kaburgama doğru vuruyo nefesim kesiliyo. Yatınca da böbreklere doğru tekme atıyo canımı acıtıyo takılıyo çocuğum

Bizim burdaki tatbak ta fazla yok çeşit yaa ama bende ordan belki bakarım diyordum
Aynen her şubesinde olmuyor çok çeşit bizim burda 3 tane var 3ünde de birbirinden farklı şeyler var İnternet sitesinden baktım da bi çeşit kalmış sadece, madlen kalmamış.

Kızlar dün gece mide yanmasından uyuyamadım resmen ya. Ağzımdan ejderya gibi alev çıkacaktı nerdeyse hiç böylesi olmamıştı.

Oturduğumda kaburgama doğru vuruyo nefesim kesiliyo. Yatınca da böbreklere doğru tekme atıyo canımı acıtıyo takılıyo çocuğum
Ya benım kaburganın altını deşiyo orda bişey karıstırıyo bence vurmuyo cunku aman aman zaten doktorum artık hareketlerını takıp et 2 3 saat vurmazlarsa hemen gel dedi vursunlarda hangi organ hakkı rahmet onemli degıl

Naptıkları belli değil ya :)) bi ara benim de göğsüme doğru vuruyordu, başı aşağıda ayakları yukarıda sanmıştım hiç öyle değilmiş katlanmış bebek kafası da bacakları da yukarda ayak parmağı da ağzında imiş :)

Benimde geldi iki gündür arada kusmalarm oldu dayanamayıp.
Çok fazla hareket ediyor vuruyor ondan olduğunu düşündüm açıkçası:/

Aynen her şubesinde olmuyor çok çeşit bizim burda 3 tane var 3ünde de birbirinden farklı şeyler var İnternet sitesinden baktım da bi çeşit kalmış sadece, madlen kalmamış.
Tadı güzel ama daha önce baktıydım tadına
aynen bi 24 saat az hareket etti kafayı yedim yeterki iyi olsun şurda ne kaldı zaten

Yazık.. insallah herşey iyi olur onlar için benim doktorum bana, erken doğum olma olasılığına karşı şimdiden erken doğum üniteleri iyi olan hastaneleri araştırmak gerektiğini söylemişti ki vakit kaybı olmasın.. planlı programlı olmak gerek vs…

Ah öyle kolay olaydı özgür değilimm helva yememe bile izin vermeyen bir diyetisyenim var
Ay canım doğru ben o kısmı düşünemedim biran haklısın biraz daha sabret sen
Ben yanlışlıkla silikon uçta almışım. Göğüs ucun yoksa silikon uç alabilirsin. Kalkan hem sütün boşa gitmesini engelliyor hemde iç çamaşırın değip yara yapmıyor
Gogus kalkaniyla emzirme yapilmiyor. Gogus kalkanini taktiginda gogus ucalri acikta kaliyor camasira degmedigi icin daha kolay iyilesiyor. Ikisinin islevi farkli canim
O zaman kızlar mesela göğüs yara oldu bebişi bir aparatla emzirmek istiyoruz bunun için silikon göğüs ucu almak lazım doğru anladıysam, göğüs kalkanı ile emzirme yapılamıyor o zaman. Benim gögüs ucum var ama çok hassas kanama ihtimaline karşı bebeği emzirebileceğim birşey almak istiyorum. Gümüş kapak aldım ama göğüs ucu mu almam lazım kalkan mı yoksa ikisini mi onu anlayamadığım için alamadım

Kızlar dün gece mide yanmasından uyuyamadım resmen ya. Ağzımdan ejderya gibi alev çıkacaktı nerdeyse hiç böylesi olmamıştı.
Ben de öyleydim şimdi başucumda rennie var. Minik ejderham gelip mideme oturunca hemen içip kovalıyorum

Bu arada şimdi kontrolden çıktık, 34+3 üz. Suyum artmış çok şükür deveci armudu, havuç suyu ve vişne kompostosu işe yaradı. Nst de sancı çıktı ama doktor yalancı sancı korkmaya gerek yok dedi. Progestana devam.. bi sonraki nst ye göre ciğer geliştirici iğneye bakıcaz. Haftaya da detaylı ultrasona giricez son duruma bakmak için. Perinatalog Umut Dilek hocaya gitmiştim daha önce yine ona gidicez erken doğum riskine daha detaylı bakalım dedi. Son durum böyle yani kızlar kontrolden sonra yaz diyenleriniz olmuştu haber vereyim dedim size de. Deveci armudu ve havuç suyu diyen herkesten Allah razı olsun. Ciddi artış olmuş çünkü. Doktorumdan da Allah razı olsun valla öyle tatlı ki nasıl rahatlattı beni. Sancı fln çıkınca bi korktum çünkü. İstanbul da iyi bi doktor arayışında olan herkese önerimdir. Tüp bebek tedavimde acıbadem maslakta tanışmıştık daha önce anlatmıştım size. Şimdi Acıbadem international de tüp bebek bölümünün başında Çağlar Yazıcıoğlu hocam. Tek hamiş hastası benim eve yakın olunca asla kaçırmadım. İlk 3 ay ki doktorum hayattan bezdirmişti beni . Neyse çok şükür Çağlar hoca bize yakın bi hastaneye geldi.
Ayy ne yazmışım be içimi döktüm resmen kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…