- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.421
27 haftalık ensesıne kadar saçlı demıslerdı 7 mm Dı ozaman. Benım hep bulantım vardı. Son zamanlarda yanmada var. Beyaz leblebı kurtarıyor ama benı yanma bulantı gelınce bır avuç yiyorum o bıraz rahatlatıyor. Esımde bende sırma saçlı doğmuşuz bakalım Bızımkıde saçtan mı gorecegızBugün bende yazdırdım ilaç nöbetçi eczane arıyorum şimdibakıcam saçlı olacak mı bu kadar yanmaya
Abur cuburu hiç yasaklamadık yada kısıtlamadık hele 3 yaş civarındayken ablamın eşi poşet poşet getirirdi çocuklar içine dalar bir parça alır giderdi o poşet öylece dururdu biz büyükler bitirirdikBenim kız da meyve kuruyemiş salata tavuk balık et çok güzel yiyor. Onun için bazen abur cubura izin veriyorum
Her şey tamdı tek eksik buyduAra ara benimde oluyor geçiyor son aylarda bulantı normal canım mide baskı görüyor bebekler oynadıkça mide dönüyor falan
Evet canım benimde ikiz. Ben 12. Haftadan beri mide koruyucu kullanıyorum canım çok fazla vitamin hapı kan ilacı felan kullandığım için midem kaldırmıyordu o kadar ilacı. Şimdi doktorum bide gaviscon verdi ama onu zorda kalmadıkça içmeyi düşünmüyorum. Canım sancım var rahim uzunluğum 19 a düştü felan o yüzden doğum heran olabilir artıkKuzum senınde ikiz mi? Benımde aynısı olmuştu mide bulantısı canım yemek gormek istemıyodu zorla yıyodum mide yanmasını hiç anlatmıyorum bile cok fenaydım geceleri uyutmuyodu artık sinirimden aglamaya başlamıştım doktorum mide koruyucu verdi cok şükür iyiyim iştahımda iyi gerci 1 haftada yıne yarım kilo vermişim ama bebişler 150 gr almışlar şükürikiz oldugu için mi erken doğum riskin var?
Hayırlı olsunBenimde geldi iki gündür arada kusmalarm oldu dayanamayıp.
Çok fazla hareket ediyor vuruyor ondan olduğunu düşündüm açıkçası:/
Bizim okulda da çıkmıştı yeşil kutulu bir ilaç veriyorlar banyodan sonra sürüyorsun bulaşmasın diye ama hamilelikte kullanılmiyor o yüzden çözümsüz bir konuAyy kızlar birde uyuz salgını çıkmış dikkat edin kendinize
Doğumu orda mı düşünüyorsun canımBen medova hastanesi Seçil kahveci Elsürer’e gidiyorum çok memnunum
Canım doğumu da orda mı düşünüyorsun Ahmet başaran meramda mı kliniğiBen dr . Ahmet başaran a gidiyorum klinigine memnunum kendisinden.
Ah ayak yanmasi ates cikiyor resmen ayaklarimdan buzlarda yürümek istiyorum
Benim suan 10yasindaki kizim 35 kilo 7yasindaki 23 ve artik oto koltuğu kullanmiyorlar burdan baz alabilirsiniz gelisimi ikisininde standartlarda yani en boy olarak. Fiyat farki varsa eger kilo yukseldigi icin 0-36 daha pahaliysa 18 kglik al bence 3-4 yastan sonra yukselticiye geçebilirsiniz.
Ilk 3 ay herkes kusarken asla doymayan ben, ikinci trimester baharindan sonra, yine aclik krizlerim ortama giris yaptiKuzum senınde ikiz mi? Benımde aynısı olmuştu mide bulantısı canım yemek gormek istemıyodu zorla yıyodum mide yanmasını hiç anlatmıyorum bile cok fenaydım geceleri uyutmuyodu artık sinirimden aglamaya başlamıştım doktorum mide koruyucu verdi cok şükür iyiyim iştahımda iyi gerci 1 haftada yıne yarım kilo vermişim ama bebişler 150 gr almışlar şükürikiz oldugu için mi erken doğum riskin var?
Durumun çok zor ama geçmiş zaman için kendini sürekli yiyip bitirme. Saydıklar şeylerde şu an ihtimal bu saatten sonra gelen sonuca göre durumu kontrol etmen gerekiyor. Bu da önceden 1 güçlüysen şimdi 100 güçlü olmak zorundasin demek. sen o testleri de yaptırsaydun o bebeğin alacağı nefes varmış değiştiremezdin. Bol dua bol bilgi bol dikkat Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacakBugun birsürü genetık hastalık saydılar. İnşallah güzel sonuc gelir.
Sürecimi daha dikkatli götürmem gerekiyordu burda yazmamın da bir anlamı yok artık. İşin ehli iyi bir perinatolog la takiple ve hatta bir kafa iznine cıksam iyi olurdu hersey den uzaklaşıp. Sankı dünyayı ben kurtarıcam. Bunlar ıcın kendimi suçladım. Doktor secimim yanlıstı cok arastırma gerekıodu. Yasım ileri bir daha hamılelık zor bir sürü emek verdim.
Allah korusun ben ölüp gidince kime emanet edıcem hep onu düşündüm saglıklı olsun kendı ayagı üzerine dursun tek temennim o.
Biz de inciadan tarih güncellemesi olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldık siveno ebebekte incia vitazonda çok uygun oluyorKızlar aldığınız bulaşık deterjanlarının son kullanma tarihi ne? 03.24 müş bu. 3 ay içinde bitmez sanıyorum, vazgeçtim almaktan
Ben de 34 ama kafası 38 genel vücut ölçümü kaç çıktıKizlar selam, bugün Benim de kontrolüm vardi, bebek gayet iyi ama kafasi 1 ay önden gidiyor, Doktor normal dedi Genetik… Benim kafam normal Eşimin biraz büyük ama normal yanibilemedim, endişelendim ama doktorum çok normal dedi… 31. Haftadayız 35 haftalık çıktı… var mı bilginiz tecrübeniz ya da bizim gibi bu kadar fark olanınız ?
Bebeği besleyen damarlarda sorun mu var miMaalesef. Bir şey demediler. Bir arkadaş yorum yapmış genetik faktör vs demişler. Bunada belirtmediler. Sadece kontrol sıklaştı. Grafiğin altında çok yavaş büyüyor haftada 150 gr zar zor alıyor. Oda 2 hafta önce 1400 bu hafta 1700 du onu bile doktor demeditek soledıgıkleri grafıgın altında haftalık gelişme var ama çok az.
Ayyyy ne guzel ya valla maşallahIlk 3 ay herkes kusarken asla doymayan ben, ikinci trimester baharindan sonra, yine aclik krizlerim ortama giris yaptibenim mide bulantim da bu galiba surekli bir sey yemem lazim diye dolaniyorum.
Yenı bı sıte keşfettim,daffne.com, mustela şampuan aldım 2 adet, kargo ertesı gune geldı hemen, fıyat olarak da cok uygundu.. Tavsıye ederımBiz de inciadan tarih güncellemesi olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldık siveno ebebekte incia vitazonda çok uygun oluyor
Aynen nesquiki ben de çok duydumBizde de tam tersi ben istiyorum eşim istemiyor ne hale geldin yeter diyor
Kabak çekirdeği kaşar peyniri muz ceviz özellikle her gün tüket bunları bebeğe kilo aldıran yiyecekler birde geçenlerde ikizleri olan birimden duydum bebeklerin biri gerilemişti gelişimi ona demişler nesquik iç bol bol diye oda içmiş gelişimi bir haftada normale dönmüş
Zaman zaman olan şeyler bunlar endişelenme Allah’ın izniyle normal şekilde sağlıkla doğsun
Çok uyguna bulmuşsun canım ben n11den bitane aldım dün 180 tlydi kuponlu haliyle markası mustelaydı kabı farklı sadeceYenı bı sıte keşfettim,daffne.com, mustela şampuan aldım 2 adet, kargo ertesı gune geldı hemen, fıyat olarak da cok uygundu.. Tavsıye ederım
Ben 3 haftadır kullanıyorum mide koruyucu famodin 25 mg sabah akşam içiyorum gece 3 gibi mutlaka yanma uyandırıyo o zamanda bi kapak gaviscon içiyorum ama gavisconun zararı yokmuş ben famodinden daha cok korkuyorum cunku mide koruyucular kana karısıyomuş ama gaviscon direk mideyi kaplıyomuş fakat gaviscon yetmedi bana. Benımde gunde 3 demir, 1 adet multivitamın, 1 adet kalsiyum, 1 adet magnezyum saşe bi de troidim yok ama 12.5 mg önlem amaçlı verdiler. Benım 31. Haftada 17 mm idi 33. Haftadayım ama sancım yok hiç şükür banada 31. Haftada doktorum doğum her an olabılır demişti ama 3 haftası var gibi de duruyor diye ekledi 35. Haftayı cıkarırsak cok iyi olcak küvez ihtimali nerdeyse sıfırlanıyomuşEvet canım benimde ikiz. Ben 12. Haftadan beri mide koruyucu kullanıyorum canım çok fazla vitamin hapı kan ilacı felan kullandığım için midem kaldırmıyordu o kadar ilacı. Şimdi doktorum bide gaviscon verdi ama onu zorda kalmadıkça içmeyi düşünmüyorum. Canım sancım var rahim uzunluğum 19 a düştü felan o yüzden doğum heran olabilir artık
Değişik hissettim yaMasallah kuzuyacok az kalmis ya senin cok heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?