2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugün bende yazdırdım ilaç nöbetçi eczane arıyorum şimdi bakıcam saçlı olacak mı bu kadar yanmaya
27 haftalık ensesıne kadar saçlı demıslerdı 7 mm Dı ozaman. Benım hep bulantım vardı. Son zamanlarda yanmada var. Beyaz leblebı kurtarıyor ama benı yanma bulantı gelınce bır avuç yiyorum o bıraz rahatlatıyor. Esımde bende sırma saçlı doğmuşuz bakalım Bızımkıde saçtan mı gorecegız

Benim kız da meyve kuruyemiş salata tavuk balık et çok güzel yiyor. Onun için bazen abur cubura izin veriyorum
Abur cuburu hiç yasaklamadık yada kısıtlamadık hele 3 yaş civarındayken ablamın eşi poşet poşet getirirdi çocuklar içine dalar bir parça alır giderdi o poşet öylece dururdu biz büyükler bitirirdik
Önce gözleri doysun bıksınlar derdi
Öyle de oldu oğlum hiç abur cubur düşkünü olmadı ben ondan çok yiyorum hala
Ablamın küçük kızı biraz düşkündü onunda geçti Şuan 6 yaşında dolap abur cubur kaynıyor dönüp bakmıyor artık
Şimdi küçük oğlum 4 yaşında o çok düşkündü Onuda ben vereceğim her zaman yok diye alıştırdım şimdi izinsiz almıyor yakında ondan da vazgeçer
Ben şuna karşıyım aman yemesin alan yasak olsun zararlı
O kadar çok örneği var ki yasaklarla büyüyüp büyüdüğünde abur cubur zararlı yiyeceklerin düşkünü olan insan
Yasak her zaman tatlıdır cezbedicidir biz büyükler için bile öyleyken çocuklar napsın

Evet canım benimde ikiz. Ben 12. Haftadan beri mide koruyucu kullanıyorum canım çok fazla vitamin hapı kan ilacı felan kullandığım için midem kaldırmıyordu o kadar ilacı. Şimdi doktorum bide gaviscon verdi ama onu zorda kalmadıkça içmeyi düşünmüyorum. Canım sancım var rahim uzunluğum 19 a düştü felan o yüzden doğum heran olabilir artık

Ayy kızlar birde uyuz salgını çıkmış dikkat edin kendinize
Bizim okulda da çıkmıştı yeşil kutulu bir ilaç veriyorlar banyodan sonra sürüyorsun bulaşmasın diye ama hamilelikte kullanılmiyor o yüzden çözümsüz bir konu

Canım doğumu da orda mı düşünüyorsun Ahmet başaran meramda mı kliniği

Ilk 3 ay herkes kusarken asla doymayan ben, ikinci trimester baharindan sonra, yine aclik krizlerim ortama giris yapti benim mide bulantim da bu galiba surekli bir sey yemem lazim diye dolaniyorum.

Durumun çok zor ama geçmiş zaman için kendini sürekli yiyip bitirme. Saydıklar şeylerde şu an ihtimal bu saatten sonra gelen sonuca göre durumu kontrol etmen gerekiyor. Bu da önceden 1 güçlüysen şimdi 100 güçlü olmak zorundasin demek. sen o testleri de yaptırsaydun o bebeğin alacağı nefes varmış değiştiremezdin. Bol dua bol bilgi bol dikkat Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak

Kızlar aldığınız bulaşık deterjanlarının son kullanma tarihi ne? 03.24 müş bu. 3 ay içinde bitmez sanıyorum, vazgeçtim almaktan
Biz de inciadan tarih güncellemesi olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldık siveno ebebekte incia vitazonda çok uygun oluyor

Ben de 34 ama kafası 38 genel vücut ölçümü kaç çıktı

Bebeği besleyen damarlarda sorun mu var mi

Ilk 3 ay herkes kusarken asla doymayan ben, ikinci trimester baharindan sonra, yine aclik krizlerim ortama giris yapti benim mide bulantim da bu galiba surekli bir sey yemem lazim diye dolaniyorum.
Ayyyy ne guzel ya valla maşallah benimde ilk 3 ay midem cok bulandı ama o mide bulantısını bastrmak için daha cok yedım devamlı yiyordum 4,5 kilo ilk 3 ay aldım zaten cok sacmaydı herkes kilo verırken almam sonrada 5. Ayda falan kilo almamaya başladım nasıl bi işse 66 kiloda kaldım 10 gunde bi de yarım kilo vermişim ama sinir oluyorum bu duruma erken doğum twhlikem var bebekler kilo almalı bir an once

Biz de inciadan tarih güncellemesi olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldık siveno ebebekte incia vitazonda çok uygun oluyor
Yenı bı sıte keşfettim,daffne.com, mustela şampuan aldım 2 adet, kargo ertesı gune geldı hemen, fıyat olarak da cok uygundu.. Tavsıye ederım

Eklentiler

• Screenshot_20231024_220729_com.instagram.android.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 54
Aynen nesquiki ben de çok duydum

Yenı bı sıte keşfettim,daffne.com, mustela şampuan aldım 2 adet, kargo ertesı gune geldı hemen, fıyat olarak da cok uygundu.. Tavsıye ederım
Çok uyguna bulmuşsun canım ben n11den bitane aldım dün 180 tlydi kuponlu haliyle markası mustelaydı kabı farklı sadece

Ben 3 haftadır kullanıyorum mide koruyucu famodin 25 mg sabah akşam içiyorum gece 3 gibi mutlaka yanma uyandırıyo o zamanda bi kapak gaviscon içiyorum ama gavisconun zararı yokmuş ben famodinden daha cok korkuyorum cunku mide koruyucular kana karısıyomuş ama gaviscon direk mideyi kaplıyomuş fakat gaviscon yetmedi bana. Benımde gunde 3 demir, 1 adet multivitamın, 1 adet kalsiyum, 1 adet magnezyum saşe bi de troidim yok ama 12.5 mg önlem amaçlı verdiler. Benım 31. Haftada 17 mm idi 33. Haftadayım ama sancım yok hiç şükür banada 31. Haftada doktorum doğum her an olabılır demişti ama 3 haftası var gibi de duruyor diye ekledi 35. Haftayı cıkarırsak cok iyi olcak küvez ihtimali nerdeyse sıfırlanıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…