2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tadı güzel ama daha önce baktıydım tadına

aynen bi 24 saat az hareket etti kafayı yedim yeterki iyi olsun şurda ne kaldı zaten
Evet güzel ben de beğendim madlenlerih tanesi 6 gr a denk geliyor onu da tarttım

Masallah kuzuya cok az kalmis ya senin cok heyecanli
Değişik hissettim ya
Bizim burada evelik diye bir ot var doğumdan sonra onu yedirirler hem kabız yapmaz hem gazı giderir hem de bol süt yapar ama başka yerlerde ismi ne bilmiyorum

Değişik hissettim ya

Bizim burada evelik diye bir ot var doğumdan sonra onu yedirirler hem kabız yapmaz hem gazı giderir hem de bol süt yapar ama başka yerlerde ismi ne bilmiyorum
Evelik bilen biri şuan kaldı mı acaba genelde yazın oluyor ya

Ben bir doktor videosunda izlemiştim bebek ne kadar kilolu olursa doğum kanalında o da kendini ittiği için daha güçlü itiyor doğum daha kolay oluyor demişti ama sınırı kaçtır bilmiyorum

Aaaa ben hiç duymamıştım ama zararlıdır da o ya içiyo musunuz? Bi arkadasım da bana cola iç dedi onu ölsem içmem resmen kalsiyum öldürücü bişey bi de asit yani yararından cok zararı var
Ben hiç içmedim de erken doğum riski olan birkaç kişinin bebeğe iyi kilo alması için yediğini biliyorum

Beni de beyaz leblebi aşırı rahatlıyor ve cok iyi bir protein kaynağı

Kızlar kabızlığa iyi gelen bir mg söylemiştiniz ishal yapıyor falan diye. Hangisiydi unuttum. Randevuya da geciktim panik oldum

Ben bir doktor videosunda izlemiştim bebek ne kadar kilolu olursa doğum kanalında o da kendini ittiği için daha güçlü itiyor doğum daha kolay oluyor demişti ama sınırı kaçtır bilmiyorum
Çok mantıklı gerçekten bence sınır 5tir 5 kilo normal Doğum duydum çünkü

Yaraliyken emzirmek icin silikon gogus ucu almalisin. Ama iyilesmesi icin kalkan cok ise yariyor. Kreni surup kalkani kapatiyorsun uzerine cabuk iyilesiyor. Ben kalkan da aldim

Hamileliğe göre bünyeye göre değişiyor bu durum
İlk hamileliğimde beşinci aya kadar aşırı bulantı tiksinme yaşadım ondan sonra iştahım açıldı hep yedim kusmalarım durmadı ama sıkta olmadı bazen yiyip yiyip kusuyordum
Şimdikinde ise iştahsız geçiriyorum kusmalar ilaçla durmuştu ama yinede iştahsızlık vardı hala bile açılmış değil normal insanlar gibi yiyip içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…