- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.361
Onlar geldi mi gitmek bilmeyen tiplerSen eve geçince anne babası gelse bir kaç gün hafta bile değil kalıp gitse daha makul olmaz mıydı gerçi eşin yer ayarlarda çok kalmazlar ama
Şimdi bende bi eşimin başına üşüştüm sen niye öyle dedin diye ki e herkesin gönlünü yapmaya çalışıyorum napim diyo tamam biz yıkayacaz başkası değil dediEşim bana annem gelir görür yıkarsıniz filan dedi bende ona ben çocuğu annenle yapmadim dedim
Benim bi cikolatam eksik ya. Onu duzenlemedim. Lohusa taci gelinlik tacimi takicam kapi susu fln ok. Bi cikolata. Onu da limonatabardaginin dedigi mantikli geldi 10unda siparis ederim. Erken dogurmazsam yaniBen dün verdim.Ben bu hafta çok panikledim birden.Kasım ortasi gelecekmis gibi geliyorHafta boyu birilerine yazdım çikolata, lohusa tacı,kapı süsü vs ilgisiz seyler icin herkes 15-20 gün diyor.O yüzden begendigim ne varsa siparişini verdim.Bi onden konusup tahmini teslim suresini almakta fayda var.Ona gore siparişinizi planlarsınız
Bana aşırı duygusallık geldi sinir degil de.Herseye ağlıyorum herseye
Valla devleti bilmem ama bizim sirkette en iyi ceza aliyosun. İs haddi feshe kdr yolu var. Ciddi yasak o. Ama devlet siki degildir belki ozel sektor gibiKızlar bir şey danışacağım size. Ben şimdi öğretmenim ama derse de girmiyorum rehberlik alanım. Yarın için okula gitmeyip rapor alacağım ama okulum Ankara da ben farklı bir şehirden rapor alcam. Sizce sorun olur mu? İnternetten baktım, acil durumlar dışında alınmaz diyor . Ama hamileyim bu bir farklılık oluşturur mu?
Nisan olmasin o? Doktoruna yazsanaKızlar az önce tuvalette pecetede çok çok az 1 cm kadar sümüksü akıntım oldu, normal midir? Biraz korktum
Nedense…
Rezillik yaayyy Allahım göze gösteriyorsun başa vermebenim babamın babaannesinin ilk evliliğinde kayınvalidesi işine çok karışıyormuş, büyük babaannemde agresifliğiyle nam salmış bir kadındır bir gün bir düğünde aşçılık yaparken yine karışmaya çalışmış babaannem çekmiş kepçeyi yarmış kaynananın kafasını sonra kocası kızınca kocasını da dövüp bırakmış gelmiş büyük dedemle evlenmiş ben kayınvalideme bu hikayeyi anlattığımda kadın bir yutkunmuştu
hahahaha senin doğum hikayesi bütün okulun dilinde dolanacak sonra
Yalnız hissetmez artık bebişi oluyorOnlar geldi mi gitmek bilmeyen tiplerbende öyle söyledim ben eve geçtikten sonra gelsinler istersen dedim eşime ama kendimi ailem yanımda olmazsa yalnız hissederim dedi bişey diyemedim o yüzden. Eşim çok anlayışlı biri kime çekmiş bu adam bilmiyorum o anadan doğduguna inanasım gelmiyor
Ahahaha senin bu hikayeyi benimde sahiplenesim geldi şuandaayyy Allahım göze gösteriyorsun başa vermebenim babamın babaannesinin ilk evliliğinde kayınvalidesi işine çok karışıyormuş, büyük babaannemde agresifliğiyle nam salmış bir kadındır bir gün bir düğünde aşçılık yaparken yine karışmaya çalışmış babaannem çekmiş kepçeyi yarmış kaynananın kafasını sonra kocası kızınca kocasını da dövüp bırakmış gelmiş büyük dedemle evlenmiş ben kayınvalideme bu hikayeyi anlattığımda kadın bir yutkunmuştu
hahahaha senin doğum hikayesi bütün okulun dilinde dolanacak sonra
Uygun1500 ml siveno deterjanı 40 tl kuponla 135e aldım ucuz mu normal mi kızlar
Bu saatte yazmak istemiyorum, ufacikBenim bi cikolatam eksik ya. Onu duzenlemedim. Lohusa taci gelinlik tacimi takicam kapi susu fln ok. Bi cikolata. Onu da limonatabardaginin dedigi mantikli geldi 10unda siparis ederim. Erken dogurmazsam yani
Valla devleti bilmem ama bizim sirkette en iyi ceza aliyosun. İs haddi feshe kdr yolu var. Ciddi yasak o. Ama devlet siki degildir belki ozel sektor gibi
Nisan olmasin o? Doktoruna yazsana
Kızı ve kendi çok işe yarayan biri değil galiba burdan onu anladımBenim kv kafasina bi sey filan mi dustu acaba. Esim gorumcemlere dedi ki yazin gittigimizde dogumda gelirsiniz artik gorusuruz. Kv de orada ia yapacak insan lazim. Dogumdan sonra zor olur. Yariyil tatilinde gelirler size dedi sok oldum. Gecen ziyarete gittigimizde de annen olur dogumdan sonra yaninda yardim eder dedi. Sanirim gelmicek
Ben eşime dedim hastaneye gelmesin eve gelsinler görüp gitsinler çok durmadan eşimde bana şey diyor çocuğu görünce heyecandan bayılırsam kim tutacak merak etme bir sürü hemşire var bayilirsan ayiltirlar dedimOnlar geldi mi gitmek bilmeyen tiplerbende öyle söyledim ben eve geçtikten sonra gelsinler istersen dedim eşime ama kendimi ailem yanımda olmazsa yalnız hissederim dedi bişey diyemedim o yüzden. Eşim çok anlayışlı biri kime çekmiş bu adam bilmiyorum o anadan doğduguna inanasım gelmiyor
kızlar bu hikaye hepimizin olabilir deneyin işe yarıyorAhahaha senin bu hikayeyi benimde sahiplenesim geldi şuanda
Ne renkBu saatte yazmak istemiyorum, ufacik
Bisi Nisan olabilir mi kidün kontrolümde herşey yolundaydı bi de daha bugün 31. Haftaya girdim
Ben dedim kızım onu L Lmntbrdgi değil altını çiziyorumBenim bi cikolatam eksik ya. Onu duzenlemedim. Lohusa taci gelinlik tacimi takicam kapi susu fln ok. Bi cikolata. Onu da limonatabardaginin dedigi mantikli geldi 10unda siparis ederim. Erken dogurmazsam yani
Valla devleti bilmem ama bizim sirkette en iyi ceza aliyosun. İs haddi feshe kdr yolu var. Ciddi yasak o. Ama devlet siki degildir belki ozel sektor gibi
Nisan olmasin o? Doktoruna yazsana
İnsana annesi dese batmıyor bazı şeyler ama kv olunca bana batıyor sevmediğim için olabilir en başından beri evlenmemizi istemiyordu onunla yaşamayı kabul etmediğim için. Hala o beni ben onu sevmiyoruz aramızda bir soğuk savaş varBazen annem de yatma kalk dolaş filan dedi onu bile tersledim canım nasıl isterse öyle yaparım ya
Sadece şeffaf akıntı mıydı yoksa renkli miydi kanlı filanBu saatte yazmak istemiyorum, ufacik
Bisi Nisan olabilir mi kidün kontrolümde herşey yolundaydı bi de daha bugün 31. Haftaya girdim
İkimiz aynı şeyi düşünüp söylemişiz
Annem dese de batıyor banaİnsana annesi dese batmıyor bazı şeyler ama kv olunca bana batıyor sevmediğim için olabilir en başından beri evlenmemizi istemiyordu onunla yaşamayı kabul etmediğim için. Hala o beni ben onu sevmiyoruz aramızda bir soğuk savaş var
Sende mi dedin ben görmedimİkimiz aynı şeyi düşünüp söylemişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?