- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.381
İnşallah canım artık üç kişilik bir aile olacağımızı biran önce idrak eder umarımYalnız hissetmez artık bebişi oluyor
İnşallah hepimizin eşi bunları anlar da annem diye tutturmazİnşallah canım artık üç kişilik bir aile olacağımızı biran önce idrak eder umarım
ananı da al git çıkışı gelir benden annem annem diye tutturursaİnşallah hepimizin eşi bunları anlar da annem diye tutturmaz
Ne güzel anlattınBence çok yanlış bir şey orada doğum yapıyorsun bir insan kaç kez böyle bir şey Yaşar başından operasyon geçiyor ve yatıp dinlenme şansın yok kucağına bebek veriyorlar senden başka besleyebilevek kimse yok o an bunların şoku üzerinde geceligin pijaman ister istemez kanaman oluyor geçti mu geçmedi mi derdi düzgün yürümiyirsun bir süre her şey kafan birbirine girmiş bir de birileri geliyor seni bebeğini izliyor çok saçma geliyor bana
Yalnız bu duruma sen dahil değilsin sen şimdiden al tünelin ucu görünüyor sende çünkü
Yaaa bulamayız yanisheilata Waikiki dream eski sezonuymus bu
Sinir ediyor gece bazen bogasim geliyorananı da al git çıkışı gelir benden annem annem diye tutturursazaten şimdiden kendime bile zor tahammül ediyorum bir de anası danası kocası hiç
uğraşamam
Yorumlarin beni benden aliyor canimKızı ve kendi çok işe yarayan biri değil galiba burdan onu anladım
Sinir ediyor gece bazen bogasim geliyor
Kırmızı mıydı?Bu saatte yazmak istemiyorum, ufacik
Bisi Nisan olabilir mi kidün kontrolümde herşey yolundaydı bi de daha bugün 31. Haftaya girdim
Ben bunu bir deneyeyim hahakızlar bu hikaye hepimizin olabilir deneyin işe yarıyorgöbek adım da aynı büyük babaannemle
CanımKızlar bugün Almila ve Meltem mobilyaya baktım. İkisinde de beğendiğim model vardı onun İçin gittim.
Almila şifonyer+dolap
yonga+mdf peşin fiyat 26.000
Meltem mobilya şifonyer+dolap
Full mdf peşin fiyat 28.861 tl teklif verdiler. Ayın sonuna kadar geçerli bu teklif. Fiyatlara ne diyorsunuz? Siz ne kadara aldınız, kafam karışık.Çok mu fiyatlar, alınır mı? Karar vermek için 2 günüm var
Ya nişanda pembe oluyo ama jel gibi sumukumsu oluyo diyolar ya. Benimde ilk hamileligim okudugun kdrini soledim. Ama ben olsam yazardimBu saatte yazmak istemiyorum, ufacik
Bisi Nisan olabilir mi kidün kontrolümde herşey yolundaydı bi de daha bugün 31. Haftaya girdim
Abovvv pardon kiz. Karistirdim olur okdr
E kendi demiş iş yapacak biri lazım biz gelmeyelim diyeYorumlarin beni benden aliyor canim
Şair burada anan sana baksın biz daha sonra misafirliğe hizmet görmeye geliriz demek istemişKızı ve kendi çok işe yarayan biri değil galiba burdan onu anladım
benim meşhur papaya geldi dün yedimBen bunu bir deneyeyim haha
Ben senin kızda gördüm potansiyeli bizim ilk minnoşlardan olacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?