- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.761
Canım ne kadar su verdın? Ben yendogan yogun bakım hemsıresıne sordum, 1 veya 2 cc verın dedı, suyu fazla vermıs olabılırsın.. Ayrıca ben de de cok kere burnundan mama geldı, fazlasını kusmus, bır de mama verırken kafasını cok az bı acı ıle yuksekte turup vermelısınKızlar yukaridaki mesaji yazdım otuzbes dakika olmus gonderirken mutlu mesut oturdugumuz kızımin birden burnundan ağzından mama geldi, en son mama vermiştim biraz katilassin kakasi rahatlasin diye,
Burnundan gelince nefes alamadı ağladı mahvoldu evde serum fizyolojik yok, bi anda otribebenin burun aspiratörunu burnuna soktum çektim normalde burnu temiz saniyodm sümüksü beyaz beyaz geldi artık mama mi, burun kiriyle mi anlamadım, agzindan balgam olmus gibi onu siliyorum size anlatamam şu dakikaları nefessiz kaldı yavrum , boş enjektor vardi bos su cektim içine burnuna verdim zaten yorulmuştu agladi artık biraktm smdi kucağımda sakinlesiyor emzik verdim nefesini kontrol etmek için
Ben buna asla emın olamıyorum ıste, 4 dk da kac cc sut cekebılır kı, 60 cc mama ıle doymuyorAynen diyorum 4 dakika emdi yetti mi acaba ama her uyandığımda verdiğim için süreler kısa veya uzun sanırım
Yok canım serum fizyolojikler 5ml diye o kadar vermek istemistim 0.5ml vermisim enjektorle su girmeden burun ucundan çıktıCanım ne kadar su verdın? Ben yendogan yogun bakım hemsıresıne sordum, 1 veya 2 cc verın dedı, suyu fazla vermıs olabılırsın.. Ayrıca ben de de cok kere burnundan mama geldı, fazlasını kusmus, bır de mama verırken kafasını cok az bı acı ıle yuksekte turup vermelısın
Kafayı yan yatırıp usttekı burna sıkıyoruz serum fızyolojıgı, sonra sırtına pıspıs ters cevırıp, youtıbe da vıdeolar var ızle onları mutlaka
Kuzu ben de yenı ogrendım 2 gundur yaoıyorum sabah aksam, aspiratörü ılk 3 ay onermıyırlarmıs bırı demıstı, yıne de ıyı bılen bırı cevaplasınYok canım serum fizyolojikler 5ml diye o kadar vermek istemistim 0.5ml vermisim enjektorle su girmeden burun ucundan çıktı
Ben biraz aspiratorü kullandim hunharca çektim yani baya da bir sey geldi
Bende senin gibi düşünüyorum artık 60 cc de yetmiyor bu süreler kısalıyor da uzuyordaBen buna asla emın olamıyorum ıste, 4 dk da kac cc sut cekebılır kı, 60 cc mama ıle doymuyoro yuzden ysrım saat de emse mamayı verıyırum mızırdanınca
Biz kıza baby vac diye bişey aldık. Elektrik süpürgesine takıyorsun. Bebek de kullanabilir mi diye sordum, kbb uzmanı kullanır dedi. Ama onu kullanmadım hiç. Çok dolu olsa kullanırım. Şu küçük silikon olanlardan kullanıyorum ama. Çekmezsen gelmez ki ne kadar su sıksan da. Kızın burnunu hep yıkıyorduk, çekmek daha önemliymiş.Kuzu ben de yenı ogrendım 2 gundur yaoıyorum sabah aksam, aspiratörü ılk 3 ay onermıyırlarmıs bırı demıstı, yıne de ıyı bılen bırı cevaplasın
Nasıl kullaniyosun canım, serum sıkıp mi cekiyosunBiz kıza baby vac diye bişey aldık. Elektrik süpürgesine takıyorsun. Bebek de kullanabilir mi diye sordum, kbb uzmanı kullanır dedi. Ama onu kullanmadım hiç. Çok dolu olsa kullanırım. Şu küçük silikon olanlardan kullanıyorum ama. Çekmezsen gelmez ki ne kadar su sıksan da. Kızın burnunu hep yıkıyorduk, çekmek daha önemliymiş.
Elektrık süpürgesi miiBiz kıza baby vac diye bişey aldık. Elektrik süpürgesine takıyorsun. Bebek de kullanabilir mi diye sordum, kbb uzmanı kullanır dedi. Ama onu kullanmadım hiç. Çok dolu olsa kullanırım. Şu küçük silikon olanlardan kullanıyorum ama. Çekmezsen gelmez ki ne kadar su sıksan da. Kızın burnunu hep yıkıyorduk, çekmek daha önemliymiş.
Benim kızda kafasına göre 5dk 10dk 15dk 20 çok nadir emdiği ama meme doluysa aktif emiyorsa yetiyor bence tahminimizden fazlasını çekiyorlar herhalde banada yetmez gibi geliyor ama kilo alımı günlük 30gr 2800 doğdu 45.gün 4200dü mama yok ihtiyaç duysam veririm buarada ilk gün hastanede full mama içti sonra sütüm gelince mamayı bırakıp sağma ile destek oldum şimdi sadece emiyor ama benim de acabalarım oluyor uyumaz falan diye düşünüyorum yetiyor herhalde geneli mi böyle bebeklerin 10dk falan mı?Aynen diyorum 4 dakika emdi yetti mi acaba ama her uyandığımda verdiğim için süreler kısa veya uzun sanırım
Evet canımNasıl kullaniyosun canım, serum sıkıp mi cekiyosun
Kendime de denedim. Kötü değilElektrık süpürgesi miiaman nilsibel
Ben de otrıbebe almsıtım nefes ıle cekılen.. Gerek olmadı henuz ona, arkasın pıs pıs yapınca dokuldu sumuk, bırjnde de hapsurdu kendı cıkardı
Benim kızda kafasına göre 5dk 10dk 15dk 20 çok nadir emdiği ama meme doluysa aktif emiyorsa yetiyor bence tahminimizden fazlasını çekiyorlar herhalde banada yetmez gibi geliyor ama kilo alımı günlük 30gr 2800 doğdu 45.gün 4200dü mama yok ihtiyaç duysam veririm buarada ilk gün hastanede full mama içti sonra sütüm gelince mamayı bırakıp sağma ile destek oldum şimdi sadece emiyor ama benim de acabalarım oluyor uyumaz falan diye düşünüyorum yetiyor herhalde geneli mi böyle bebeklerin 10dk falan mı?
Bebisi büyüme atağı geçiren var mı kızlar 2 gündür perişanım onerebilrceginiz birşey var mı
Ahajaja keşke keşkeeeBu tek meme suresi dimi?
Keske memeler seffaf olsa ne kadar doldu ne kadar bosaldi gorsek bende hic emin olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?