2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sütü çok olan anneler günlük beslenmenizi yazabilir misiniz?
Kendimi çoktan saysam mi bilemedim, normal diyebilirim belki.
Yeme icmeyle alakalı mi cok sanmıyorum, sabah annem giderken patates kizartmis onu yedim sadece. Ben çok su içen biriydim şimdi hep unutuyorum.
Ben ilk günden beri sağıyorum ve iki göğüs 60dı iki gündür her sagdigimda 80üstü olmuş, 80 kesin bazen yüz çıkıyor, kızımda da aynı oranda icme artışı vardır.

Her emzirme sonrasi mi sagiyorsunuz?

Ya ben emziriyorum günde 7-8 kere akabinde mama veriyorum. Siz ne zaman sağım yapıyorsunuz

Ne kadar süre demliyorsun canım. Çok sağolasın

Evet Bende de var o zaman bu daha az yiyo, uyumuyo, hep benimle olmak istiyo.. 1 haftada 2 cm uzamis

Yaklaşık iki saatte bir sağıyorum, diyelim üç saat uyudu,iki sağım üst üste yaptığım bile oluyor. Benim pompam şarjlı bacagima koyup gazını cikartirken bile sağıyorum

Yaklaşık iki saatte bir sağıyorum, diyelim üç saat uyudu,iki sağım üst üste yaptığım bile oluyor. Benim pompam şarjlı bacagima koyup gazını cikartirken bile sağıyorum

Iki saatte bir sagip her sagimda 80 mi sagiyorsunuz Ben gunde 1-2 sagiyorum her emzirme sonrasi sagmak en iyisi galiba

Güzel anneler merhabalar, umarım sizler de bebişler de iyisinizdir ben vajinusmus iken ilk başarılı ilişki denememde hamile kaldım. 6 aylık olduk bile. Doğum konusunda fikir almak için benim gibi bir süreçten geçmiş olan varsa diye buraya yazmak istedim, varsa bana ulaşırsa çook sevinirim

Yok nerdeee her ogun mama ile destekliyorum ben

30 Aralık
5cisli bez, 4 kakalı bez
Toplam 340ml, 160annesutü, 180 mama

13ocak
Toplam 635ml, 150 mama,485 annesutü

Canım ben her gün her saat verdiklerimi yazıp gün sonunda topluyorum, kızım 6 günlükken ve 20 günlükken bu iki tarih, benim ilk iki gün stresten muhtelemen , sütüm gelmemişti , mama vermistim sonra sağdım sicak su banyosu yaptım süt geldi şimdi giderek artıyor

Hâlâ günde üç öğün mama veriyorum, yatarken sanki daha rahat yatiyor, bazen bir öğün sagamicak gibi hissediyorum kendimi o zaman veriyorum, diger sağıma daha çok sütüm çıkıyor psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi , mama ile desteklemek çok kötü bir sey değil bence, ağzından vitaminler de veriyoruz ve bu mamalarda vitamin deposu olduğuna dair ibareler de var.
Mama=zehir değil mama=takviye gıda
bu konuda biraz daha rahat hissetmeni umarım

Son düzenleme:
Pek bilmiyorum bazen dediğim gibi 4 dk emiyor hop uyuyor sonra diyorum acaba mı

Pek bilmiyorum bazen dediğim gibi 4 dk emiyor hop uyuyor sonra diyorum acaba mı
Son uyku mamasi 60ml hazırlamıştım icerken uyudu birazdan uyanır devamını veririm diye bekliyorum bölük pörçük olunca bereketi de olmuyor hem erken acikiyo hem uykusu bölünüyor

Kızlar banyo rutini yapmaya çok heveslenmistim ama yapamadım ben, siz yapıyor musunuz uyumadan önce
Ya da kaç günde bir banyo yaptiriyosunuz

Bunlar sadece sagdıkların mı canım, yoksa emdıklerını ortalama bır sayı ile mı topluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…