- 8 Mayıs 2018
- 96
- 122
- 93
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.781
Evet evet.. değişik değişik sesler çıkarmaya bayılıyorYa bebislerinizde ufak ufak sosyallesmeler farkediyor musunuz? Gozumun icine bakip bisiler mirildanip gulumsuyor yeni yeni ozellikler aciliyor her hafta
Kendimi çoktan saysam mi bilemedim, normal diyebilirim belki.Sütü çok olan anneler günlük beslenmenizi yazabilir misiniz?
Bazen kızımın sesinden uyuyamıyorum beyaz gürültü açıyorum uyayabilmek içinEvet evet.. değişik değişik sesler çıkarmaya bayılıyorhııığğ falan diyo
Kendimi çoktan saysam mi bilemedim, normal diyebilirim belki.
Yeme icmeyle alakalı mi cok sanmıyorum, sabah annem giderken patates kizartmis onu yedim sadece. Ben çok su içen biriydim şimdi hep unutuyorum.
Ben ilk günden beri sağıyorum ve iki göğüs 60dı iki gündür her sagdigimda 80üstü olmuş, 80 kesin bazen yüz çıkıyor, kızımda da aynı oranda icme artışı vardır.
Ya ben emziriyorum günde 7-8 kere akabinde mama veriyorum. Siz ne zaman sağım yapıyorsunuzKendimi çoktan saysam mi bilemedim, normal diyebilirim belki.
Yeme icmeyle alakalı mi cok sanmıyorum, sabah annem giderken patates kizartmis onu yedim sadece. Ben çok su içen biriydim şimdi hep unutuyorum.
Ben ilk günden beri sağıyorum ve iki göğüs 60dı iki gündür her sagdigimda 80üstü olmuş, 80 kesin bazen yüz çıkıyor, kızımda da aynı oranda icme artışı vardır.
Ne kadar süre demliyorsun canım. Çok sağolasınCanım rezene kimyon ve anasonu eşit miktarda karıştırıyorsun, 1,5 tatlı kaşığını demliyorum ben içiyorum. Süt arttırıyor, gazı önlüyor. Aktarda hazır karışımı da vardır. Ama günde kaç defa max onu bilmiyorum. Sabah akşam içmeye başladım
Evet Bende de var o zaman buBelirli haftalarda bebişin gelişimi daha hızlı oluyor yeni şeyler keşfediyor bu haftalsrda 2-4 gün süren ataklar oluyormuş.iştahta azalma uyumama sürekli kucakta olma isteği vs ve bu saydıklarımın hepsi şuan bizde mevcut ve ben artık kilimi kipirdatamiyorum
Yaklaşık iki saatte bir sağıyorum, diyelim üç saat uyudu,iki sağım üst üste yaptığım bile oluyor. Benim pompam şarjlı bacagima koyup gazını cikartirken bile sağıyorum
Canım senin memendeki sütün bebeğine yetiyordur, ekstra sagmana gerek kalmıyordurIki saatte bir sagip her sagimda 80 mi sagiyorsunuzBen gunde 1-2 sagiyorum her emzirme sonrasi sagmak en iyisi galiba
Canım senin memendeki sütün bebeğine yetiyordur, ekstra sagmana gerek kalmıyordur
5 dakka demliyorum yetiyor canım, bi kere 2 tatlı kaşığı denedim midem bulandı. 1.5 tatlı kaşığı ideal benceNe kadar süre demliyorsun canım. Çok sağolasın
Yok nerdeee her ogun mama ile destekliyorum ben
Mama vermezsem memeden ayrılmıyor benim de. Hem kusuyor hem hala istiyor anlamadım gitti. Mama verince bayılıp uyuyor da kendimize geliyoruz.Yok nerdeee her ogun mama ile destekliyorum ben
Pek bilmiyorum bazen dediğim gibi 4 dk emiyor hop uyuyor sonra diyorum acaba mıBenim kızda kafasına göre 5dk 10dk 15dk 20 çok nadir emdiği ama meme doluysa aktif emiyorsa yetiyor bence tahminimizden fazlasını çekiyorlar herhalde banada yetmez gibi geliyor ama kilo alımı günlük 30gr 2800 doğdu 45.gün 4200dü mama yok ihtiyaç duysam veririm buarada ilk gün hastanede full mama içti sonra sütüm gelince mamayı bırakıp sağma ile destek oldum şimdi sadece emiyor ama benim de acabalarım oluyor uyumaz falan diye düşünüyorum yetiyor herhalde geneli mi böyle bebeklerin 10dk falan mı?
Son uyku mamasi 60ml hazırlamıştım icerken uyudu birazdan uyanır devamını veririm diye bekliyorumPek bilmiyorum bazen dediğim gibi 4 dk emiyor hop uyuyor sonra diyorum acaba mı
Bunlar sadece sagdıkların mı canım, yoksa emdıklerını ortalama bır sayı ile mı topluyorsun?30 Aralık
5cisli bez, 4 kakalı bez
Toplam 340ml, 160annesutü, 180 mama
13ocak
Toplam 635ml, 150 mama,485 annesutü
Canım ben her gün her saat verdiklerimi yazıp gün sonunda topluyorum, kızım 6 günlükken ve 20 günlükken bu iki tarih, benim ilk iki gün stresten muhtelemen , sütüm gelmemişti , mama vermistim sonra sağdım sicak su banyosu yaptım süt geldi şimdi giderek artıyor
Hâlâ günde üç öğün mama veriyorum, yatarken sanki daha rahat yatiyor, bazen bir öğün sagamicak gibi hissediyorum kendimi o zaman veriyorum, diger sağıma daha çok sütüm çıkıyor psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi , mama ile desteklemek çok kötü bir sey değil bence, ağzından vitaminler de veriyoruz ve bu mamalarda vitamin deposu olduğuna dair ibareler de var.
Mama=zehir değil mama=takviye gıda
bu konuda biraz daha rahat hissetmeni umarım
Sadece sagdiklarım, benim minik agızlım meme ucumu tam tutamıyor, meme reddimiz var birazda hala calisiyoruz o konudaBunlar sadece sagdıkların mı canım, yoksa emdıklerını ortalama bır sayı ile mı topluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?