2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hamilelikte çatı muayenesi yapılmadan doğurdum yapacağı güne 2 gün kala doğumdan sonra çatı muayenesinin alasını yaşadım o kadar da sevinmiştim benim gibi muayene yaşayan var mı normal doğum kontrolünde

Kanama kontrolünü mü diyorsun? Onu sezaryenlilere de yapıyorlar. Çok acıtan bişey. Alttan değil de karından bastırmaları asıl acıtıyor. neyse geçti gitti.

Ben de normal doğum yaptım.kontrolde hic agri hissetmedim catida da hissetmemiştim zaten 5 dk falan suruyor.ne kadar kasarsan o kadar canin yanar vajinal muayenede:/

Ahaha ben çatı muayenesi olmaya giderken kendimi ne de olsa bir defalık birşey diye teselli etmiştim sonra tabi gerçeklerle yuzlestim bir günde en az 30-40 defa bakmislardir birde kişi degistikce hissedilen acı da değişiyormuş deneyimlerim bu yönde

Benım dıkıs yerlerım hala acıyor, kanama da az az gelıyo, sızın oyle mı
Benim kanamam bazı gün hiç olmuyor bazen oluyor ama ped değil de günlük ped yeterli oluyor sık sık değiştirerek.
Dikiş yerinde de sürekli acı değil ama göbekten aşağı muhtelif yerlerde ara ara batma ağrı acı gibi şeyler oluyor.

Nazar değdirmiyim ama nurse harvey’s işe yaradı bizde. O ıkınıp sıkınmaları çok azaldı. Önceden uyanıkken hep ıkınıyordu. Şimdi uyanıkken bize bakıyor, etrafı dinliyor. Uykusu da biraz daha iyi oldu. Ama uyumak için illa meme istiyor. Bugün yeni emzik alıcam.
Göbek kanamasından bahsedilmişti. Bir kaç günde bir bizim de zıbınına bulaşıyor. Göbeğinde kurumuş kan var. Onu ne zaman silip temizlesek yeniden oluyor. Doktora fotoğraf ve mesaj attık. K vit aşısını tekrarlayalım bi de gelin gümüş nitratla yakalım dedi. Bugün gitcez ama o doktor doluydu. Bakalım gittiğimiz doktor ne diycek.

Evet hala acıyor ve uyuşuk gibi kanamam da devam ediyor

Hepımızde aynıysa normal o zaman.. 40 gune bıter ınsallah, bugun 29. gundeyız bız

Ben de biogaia kullanıyordum, tamam kakasını guzel yaptırıyor ama onu yapana kadar yıne gaz sancısı devam edıyor.. Nurse harveys alayım bu bıtınce de.. Kac damla kullanıyosunuz?

5. Gün kontrolü mü? Kırkınız çıkınca tekrar çağırdı mı doktorunuz?

Ben de biogaia kullanıyordum, tamam kakasını guzel yaptırıyor ama onu yapana kadar yıne gaz sancısı devam edıyor.. Nurse harveys alayım bu bıtınce de.. Kac damla kullanıyosunuz?
Doktor sabah akşam 8 damla verin dedi. İnternette 20 damla yazıyor. Belki kilosuyla değişiyordur o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…