2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Pedıatrı mı dedı?
Ben pazsrtesı 1.ay kontrolu ıcın saglık ocagına goturcem, aıle hekımı bılır de mı ya?
evet çocuk doktoruna mesaj atıp sorduk.
1 aylık kontrolü gelmiş bazı aile hekimleri de mesajlara cevap veriyor. Benimkinin telefonu sadece mesai saatlerinde açık. Bilir herhalde.

Benım dıkıs yerlerım hala acıyor, kanama da az az gelıyo, sızın oyle mı
Kanama bazen çok geliyor, reglin başlangıcı gibi bazı günler yok gibi. Hatta ilk günler geçince bitti gibi olmuştu ooo ne çabuk geçti demiştim dikiş yerim acımıyor ama ara ara o civarlarda sızı batma gibi şeyler oluyor

Benim bebis aralikta doğacakti Kasım sonu dogdu 38. Haftada o dönemden bu döneme kanamam hala devam ediyor sezeryan oldum doktor rahmimin toparlandigini bir sorun görmediğini söyledi bir hormon ilaci verdi kanamamin gecmesi icin primolut üç gun falan kullandim kanamam durdu ama dis enfeksiyonu yasayinca penisilin grubu antibiyotik kullanmam gerektigi icin etkilesim olmasindan endise edip kestikten iki gun sonra kanamalar yine başladı hormon ilaci da alasim gelmiyor 60. Günümdeyim resmen boyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda

Meraba bebeklerimiz yakin tarihli. Sizde sosyal gulumseme basladi mi oyun kartlari felan gosteriyor musunuz

Kizlar oda ısısı kıyafet kalınlığı vs her şey güzel uyurken hic terlemiyor ama kucağımda uyumak istiyor, uyuduğu anda kafası ensesi terliyor, ne yapmam lazım hem terlemesin diye hemde sonrasında

Evet oyun kartları gösteriyorum inceliyor ama sonradan sıkılıyor biraz oyalıyor onu. Gülümseme bana karşı hafif hafif başladı çok değil
Biz de cok gaz sancisi var uyanikken bunla ugrasiyiruz sonra mamadan emdikten sonra uyuyakaliyor sakin bi sekilde uyanik kalmaya baslayamadik henuz

Kizlar oda ısısı kıyafet kalınlığı vs her şey güzel uyurken hic terlemiyor ama kucağımda uyumak istiyor, uyuduğu anda kafası ensesi terliyor, ne yapmam lazım hem terlemesin diye hemde sonrasında

Benim de ayni ben hicbisi yapmiyorum ama kucakta cok uzun süre tutmamaya çalışıyorum iyice alisti benimki
Bence mutlaka doktorunuza danisin ilaci kendiniz birakmissiniz cunku.35.gun civarinda kanamam kedildi benim 50. Gundeyim arada bidaha hic olmadi lekelenme bile

Biz de cok gaz sancisi var uyanikken bunla ugrasiyiruz sonra mamadan emdikten sonra uyuyakaliyor sakin bi sekilde uyanik kalmaya baslayamadik henuz
Bizdede yalanci kabızlık diye bir durum varmis kabiz degil lakin kabiz gibi kaka yaparken zorlanıyor ben hareketlerle yaptırıyorum her gün bir aglama krizi yasiyoruz zamanla kendiliginden karin kasları güçlendikçe gececekmis galiba sakin kalinmayan dönemleri bütün anneler yaşıyor

Gerçekten öyle uyumuyor bugün kafayı yicem hiçbir işimi halledemedim
Ben dun gece cok zorlandım, asırı uyku bastı bana, balkona cıktım sogukta durdum yuzumu buz gıbı su ıle yıkadım, bana mısın demedı, esım sajınlestıremıyor cocugu com aglayınca, memede sakınlesıyor, onda da uyuyakalmaktan korkuyurum.. Sabaha karsı uyudu da 2 saat ben de uyudum.. Bugun de temızlık yapılıyor, o uyurken uyuyamadım da bu gece de zor g3cecek bence.. Yarın da cekım var, sısmıs gozler olmaz ınsallah

Sen emzik veriyor musun?

Aynı durumdayız memede uyuyor süt gelmese de yatağa bırakınca basıyor çığlığı başından ayrılamıyorum, mahvoldum resmen, hem uykusuzluktan gözlerim açılmıyor hem psikoloji diye bir şey kalmadı nolacak böyle bilmiyorum, umarım bu gece uyur canım da çekiminiz güzel geçer ben daha çekim ayarlamadım 15 günü geçtik çekime de kabul ederler mi bizi bilmiyorum

Ben yine sut artirma arastirmalarina giristimAranizda dilruba demirezerin cayini kullanan var mi sut artirmak icin bir kere emzirme danismani tarafindan kandirildim sifir faydasi oldu, bidaha olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…