• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsun ☺️
Çok teşekkür ederim. Daha önce kayıplarım olduğu için yakınlarımla paylaşamadım bile mutluluğumu bende buraya yazayım dedim 😀 söylememek için zor tutuyorum kendimi. Hayırlısıyla kalp atışını da duyunca daha kimse tutamaz beni 😊

Çok teşekkür ederim. Daha önce kayıplarım olduğu için yakınlarımla paylaşamadım bile mutluluğumu bende buraya yazayım dedim 😀 söylememek için zor tutuyorum kendimi. Hayırlısıyla kalp atışını da duyunca daha kimse tutamaz beni 😊
En iyisini yapıyorsun canım hemen söyleme şuan için içine sığmaz biliyorum çok heyecanlısin da ☺️🥰

Ayyy ben var ya mutfaga gidemıyorum o kadar halsizim midem bulanıyo bazen kasıklarım agrıyo cinselliği düşününce bile mide bulantım artıyo😂 sormadım ama yasaktır heralde
Al bende de o kadar ayağa kalksam midem bulanıyor ağzıma bir şey atsam geri geliyor sürekli yorgun uykulu bir haldeyim 😂

Merhaba sigara konusunda ne gibi çözümler buldunuz. Ben de 5+2 haftalığım önceden günde 1 paket bazen 1.5 paket sigara içerdim ama pozitifi gördüğümden beri azaltmaya çalışıyorum. Günde 5-7 arasına kadar düşürebildim. Daha fazla düşürmek istiyorum. Siz de durum nedir?
Ben ilk hafta azaltmıştım ama maalesef kendimi tutamıyorum bir paket günde biterdi şimdi bir paket 3 günde bitiyor

Aynısı ben Ya bi de bunlar olurken üstüne mide yanmamda eklendi dun akşam artık sinirden eşime sataşıyodum 😂
İlk başlarda benim de belirtim yoktu ama şimdi sürekli bir şey çıkıyor inşallah çok kötü olmayız hepimiz de ☺️ bizim ki 7 hafta 2 günlük daha

Back
X