• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok teşekkür ederim motive ettiniz ❤️ bir dahaki kanı 2 mayısta vereceğim. 27 Nisan da 361, 2 mayısta kaç olmalı ortalama? Beş altı gün oluyor arada. Hafta sonu ve 1 Mayıs sebebi ile 2 mayısta vereceğim. Tahminime göre 1500 civarı olması gerek, bir bilginiz var mı?
2 mayıs da 1500-2000 arası birsey gelmesi lazım tatlım

8+2den herkese merhabalar aranıza yeni katıldım 😊

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-28-16-58-17-106-edit_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2023-04-28-16-58-17-106-edit_com.whatsapp.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar selaaamm cinsiyetle ilgili şey diyorlar sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız benim sağ tarafta ama nedir bilmiyorum

Walla bilemedim daha öncede yerleşme kanaması yaşadım, ama bu kadar fazla değildi bugün biraz kanamam oldu beta hcg 23. 89 çıkıncaya bilemedim kafam karıştı

Bende mucizemle aranıza katılmış bulunuyorum. Hikayem daha uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım 🙃 2 negatif aşılama 7 tüp bebek 2 si pozitif olup düşükle sonuçlandı. Kilo verip Eylül ayında aşılama denedim dış gebelik oldu sol tüpüm alındı açık ameliyatla, sağ tüpüm ise kapalı gibiydi minimal geçiş vardı. Dış gebelik sonrası adet oluyordum en son 45 gün gecikmişti kan vermiştim negatifti sonra adrt oldum zaten. Yine 2 ay geçti bugün yarın olurum dedim ramazanda olunca adet olmamak işime geldi sağlık ocağında kan vermeye gitmeye çekindim. Evde test yaptım zamanını hatırlamıyorum bile negatifti kan vermeye gerek duymadım bile. Ramazanda üç gün çok az lekelenme oldu. Tekrar tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum doktoruma yazdım betahcg ve progestana bakılsın kanda dedi. Salı kan verdim sonuç çarşamba sabah çıktı sonucu görünce şok oldum 6400lerdeydi değerim. Kendiliğimden hamile kalmışım İnanamadım başkasının tahliliyle karıştığını düşündüm. Dün vajinal muayne ile kesem göründü Yolk kesesi de oluşmuş kalp atışı için de haftaya gideceğim. Doktor 5 haftalık dedi ama bence değerime göre 6 haftalık bile olabilir. Devlet hastanesi cihazları biraz eski olduğu için tam belli olmamış olabilir diye düşünüyorum. Ben bu yolda çok uğraştım çok emek verdim kimseye belli etmedim üzüntümü. Bugünleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Allah aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkese. Mayısta 9 yılımız bitiyor, 10 mayısta doğum günüm hediyemi erken aldım 😊😊😊 Allahım sevincimizi yarıda bırakmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
Gözlerim doldu okurken. Sevinciniz daim olsun. Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Ben büyükten 5.ayda söylemiştim. Bunda beta çıkar çıkmaz duyurdum 🤣
Ben öğretmenim hamileydim okulda bayılmışım ayilmamisim bir de sağlık lisesinde çalışıyorum beni hastaneye okuldaki öğretmenler götürüyor hastanede de öğrencilerim stajda çocuklar bizi görünce hepsi yanımıza gelmiş gözümü açtım kolumda serum başımda öğrencilerim doktor bağırıyor 6 haftalık gebe 😀 öğrenciler bütün okula söylemişlerdi sonra bebeğimi kaybettim onlara kaybettiğimi söylemedim ama rapor almıştım eve ziyarete geldi hepsi yine bir şey diyemedim onlar da soramadılar sonra kendime böyle bir söz verdim kimseye demeyeceğim diye 🧸

Ben de sabah gidecektim ya hani 😂😂😂😂😂😂 bil bakalım kim gitmek yerine uyumaya devam etti ve 12’de kalktı 😂

Ay benim rüyalarıma girmeye başladı artık 😬 doktorumdan izni alırsam minnoş minnoş başlarız bence

Biz keseyi 5+6’da gördük
Kalp atışını ise 6+1’de ama bebek 6+2 çıktı 😍
Belirtiler: mide bulantısı, en sevdiğim yemeklerden tiksinme, bel ağrısı, yorgunluk ve uyku hali, meme ağrısı, değişken duygu durumları 😂

Ben kalp atışını duyunca aradım haberleri yoktu 😬 özelden aranmıyorlar sanıyorum. Kan testimi verecektim ama uyanamadım kaldı 😂
Benim belirti az daha bakmadık keseye atışa falan bakalım🙄😅

Bende mucizemle aranıza katılmış bulunuyorum. Hikayem daha uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım 🙃 2 negatif aşılama 7 tüp bebek 2 si pozitif olup düşükle sonuçlandı. Kilo verip Eylül ayında aşılama denedim dış gebelik oldu sol tüpüm alındı açık ameliyatla, sağ tüpüm ise kapalı gibiydi minimal geçiş vardı. Dış gebelik sonrası adet oluyordum en son 45 gün gecikmişti kan vermiştim negatifti sonra adrt oldum zaten. Yine 2 ay geçti bugün yarın olurum dedim ramazanda olunca adet olmamak işime geldi sağlık ocağında kan vermeye gitmeye çekindim. Evde test yaptım zamanını hatırlamıyorum bile negatifti kan vermeye gerek duymadım bile. Ramazanda üç gün çok az lekelenme oldu. Tekrar tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyordum doktoruma yazdım betahcg ve progestana bakılsın kanda dedi. Salı kan verdim sonuç çarşamba sabah çıktı sonucu görünce şok oldum 6400lerdeydi değerim. Kendiliğimden hamile kalmışım İnanamadım başkasının tahliliyle karıştığını düşündüm. Dün vajinal muayne ile kesem göründü Yolk kesesi de oluşmuş kalp atışı için de haftaya gideceğim. Doktor 5 haftalık dedi ama bence değerime göre 6 haftalık bile olabilir. Devlet hastanesi cihazları biraz eski olduğu için tam belli olmamış olabilir diye düşünüyorum. Ben bu yolda çok uğraştım çok emek verdim kimseye belli etmedim üzüntümü. Bugünleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Allah aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkese. Mayısta 9 yılımız bitiyor, 10 mayısta doğum günüm hediyemi erken aldım 😊😊😊 Allahım sevincimizi yarıda bırakmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
Ağlattın beni 🤭 Rabbim sağ salim bu defa kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲

Back
X