• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Daha önce kaybım olduğu için hiç hareketlerine bakamadım doktorumun yüzüne baktım hep olumsuz bir durum ifadesine yansıyor mu diye o yüzden bilmiyorum ama eve geldiğimde renkli ve normal ulturasyon fotoğrafi vermişti normal ulturasyon da dizlerini kırmıştı kendine doğru renkli ultrason resmindede kordonu tutmuş oynuyor gibiydi 😀 eşime sordum şimdi hareketli miydi diye o da ben orada dua ediyordum gözlerim dolu dolu bakamadım dedi 😀 annem de kız çocugu kendini çok kapatır dedi gerçekten de renkli ulturasyonda kendini açmıştı kıyaslamak isterseniz renkli fotoğrafinj atabilirim 💛

Eklentiler

• 16849489492974354347038895486198.webp
    16849489492974354347038895486198.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 60
Ya bu yüzünü kapatıyor yerim ben bunuuuuu çok utangaç 😍 maşallah Allah nazarlardan esirgesin 🧿🧿🧿🧿

canım doktor bacak arasını görmediği sürece ben duruşundan pek doğru tahmin yapabileceğine inanmıyorum ❤️

İnşallah gerçi nerdeyse 13 haftalık olacağız geçen gittik uyuyordu ne yaptıysa doktor uyanmadı 😄😄😄 şimdi gitmeden çikolata yiyeceğim bi iki oynasın 🙈🙈😍
😀 Ben de cumartesi 12+ 4 olacağım inşallah cinsiyetten çok ikili test beni heyecanlandıriyir😀😀 senin gittiğin hastanenin de ulturasyon cihazı bizimki ile aynı doktoruna söyle renkli fotoğraf versin çok tatlı oluyor bir de ekranı birden açtı benim doktorum birden bire gerçek bir bebek 😀

Ben de hemen arkasından bir bebek daha diyordum ama şuan şüpheliyim 😂🥲 kesinlikle çok arayıp öğrenmek de sıkıntılı aslında ama insan dayanamıyor tabii 🤪 biraz araştırma işini azaltmak lazım. Kaybınız için de çok üzgünüm inşallah sağ sağlim bebeğinize kavuşursunuz 🙏🏻♥️
İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi o zaman da burdan onlar hakkında konuşup soru soralım 🤍

😀 Ben de cumartesi 12+ 4 olacağım inşallah cinsiyetten çok ikili test beni heyecanlandıriyir😀😀 senin gittiğin hastanenin de ulturasyon cihazı bizimki ile aynı doktoruna söyle renkli fotoğraf versin çok tatlı oluyor bir de ekranı birden açtı benim doktorum birden bire gerçek bir bebek 😀
Ay canım hadi inşallah güzel haberlerle geliriz buraya 😍 mutlaka söyleyeceğim gerçekten çok tatlı oluyormuş öyle 🙈🙈🙈

Back
X