• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben beceremedim galiba canım ya 🙈 ikinci gebeliğim ilkinin bilgilerini girdim diye mi olmuyor acaba🤷🏼‍♀️
Doğru mu canım gözüküyor ama 😍
847C491C-75B3-442E-831E-7BAF198E8AF4.png

Zalımın kızları 10 sayfa ne yazdınız :deli: :KK53:
Gidip bir okuyum geliyim :KK55:
Ay bende giremedim. Mutfak gideri tasti yaglar maglar aklimi oynattim🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ ustumuzdekilerin bakicisi kendini atiyo galiba gidere bole bi tikanma yok daha 1 ay once acildi🤦🏽‍♀️ neyse bi geldim 37484839 sayfa yazilmis anca okudum😂 ama simdide herkes uyudu kesin😂

Kızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Güzel arkadaşlıklar edindim hepimize teşekkür ederim
Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinize 🤲🏻❤️
Çok geçmiş olsun bende 11. Haftada düşük yapıp kürtaja girdim iki hafta önce. İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur en hayırlı zamanda 🤍

Çok geçmiş olsun bende 11. Haftada düşük yapıp kürtaja girdim iki hafta önce. İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur en hayırlı zamanda 🤍
Çok geçmiş olsun 11. Hafta küçükte değil neden olmus araştırdıniz mi

Ay bende giremedim. Mutfak gideri tasti yaglar maglar aklimi oynattim🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ ustumuzdekilerin bakicisi kendini atiyo galiba gidere bole bi tikanma yok daha 1 ay once acildi🤦🏽‍♀️ neyse bi geldim 37484839 sayfa yazilmis anca okudum😂 ama simdide herkes uyudu kesin😂
Geçmiş olsun ya. Hiç sevmem ev işi. 🤣
Film izledim geldim valla.

Geçmiş olsun ya. Hiç sevmem ev işi. 🤣
Film izledim geldim valla.
Ay buzdolabinin ustu bozulmus😂aklimi oynaticam. Buarada icini bosaltmakla ugrastim
Peynir atiym agzima dedim iyki demisim sicacik hersey🤦🏽‍♀️ vallahi kesicem kendimi buaksam hayir olsun

Ay buzdolabinin ustu bozulmus😂aklimi oynaticam. Buarada icini bosaltmakla ugrastim
Peynir atiym agzima dedim iyki demisim sicacik hersey🤦🏽‍♀️ vallahi kesicem kendimi buaksam hayir olsun
Nazar boncuğu 🧿
Gündüz kızçeden güzel haberi aldın 🙏
Cana geleceğine mala gelsin.

Bozulmasın diye yeme her şeyi 👻

Ay ben daha oralara gelemedim en son fasulye şeklindeydi 10.haftaya yeni girdim 11 de kontrol var benim oynamaya küçük herhalde 😄

Biz 9. Haftada gittik bebek halay çekiyordu 🥳 minicik çikolata yedim girmeden, doğru mu değil mi bilmiyorum ama bende işe yaradı 🐣

D d_g_g güldüğüme bakma valla moral vermeye çalışıyorum. :deli: o sinir harbini iyi bilirim yoksa 👻

Ya evet gümüş gördüm alerjim falan da yok çok şükür markası varmı onun? Daha mı sağlıklı acaba hiç araştırmadım daha sadece gördüm kremde hep lansinoh öneriyorlar. Ben daha pandeminin başlamadan gümrük parası vermediğimiz zamanlarda Aliexpress ten ateş ölçer almıştım xiaomi diye. Geldi ama üzerinde xiaomi falan yazmıyo sadece şekli benziyo o kadar dedim ahanda kazıklandım. Meğer bi alt firmasınınmış 4 senedir maşallah ne bozuldu ne bişi oldu güzelde ölçüyo😅 şimdi daha almayı düşünmüyorum eğer bozulursa dedim alırım
Gümüş’ün iyileştirici özelliği çok yüksek 🥰 bu yüzden de sıklıkla tercih ediliyor

Nazar boncuğu 🧿
Gündüz kızçeden güzel haberi aldın 🙏
Cana geleceğine mala gelsin.

Bozulmasın diye yeme her şeyi 👻
Canimsin🧿🧿🧿
Dogru diyosun boyle ciksin..
Allahtan peynir yiesim geldi😂
O diilde yogurtlar bozulnusmudur ya isinmisti kavanozlar

Canimsin🧿🧿🧿
Dogru diyosun boyle ciksin..
Allahtan peynir yiesim geldi😂
O diilde yogurtlar bozulnusmudur ya isinmisti kavanozlar
Eşine itele gitsin.Çorba yap, ayran yap.
Süzme yoğurt yap tuz atıp.
Yeni bozulmuştur ya. Kendi soğugu da vardır illa korumuştur.

Back
X