ay ben de öyle bi giriyorum sayfalarca yazı tek tek okuyorum. telefonla girince de toplu alıntılayamıyorum :) ben de yavaş yavaş tanımaya başladım böyle yapa yapa :)
endişelenme canım benim de ilk kan boşalması olunca doktorum hemen çağırmıştı. 2 gün öyle kan boşaldı bir kaç gün lekelenmeler oldu temizlendim derken hop gene kanama, bu sefer doktor çağırmadı beni , ama o kanamadan sonra lekelenmem uzun sürdü çamur gibi fazla fazla, daha bugün lekelenmem azaldı. Yani ben de 5 mayıs dahil, 5inden beri sürekli lekelenmeli ilerledim. Bebiş gayet iyiymiş benim. sen de endişelenme
ben 11+2 de gittiğimde doktor kız dedi bi kaç gün sonra başka doktora gittim erkek dedi ama ikisi de kesin değil dedi. Oyüzden testte çıkmadıysa 16ya kadar beklemek gerekir bence
1 adet tüp ile kandan down sendromuna bakıyorlar trimester 18 3 e bakıyorlar. oranı fetal dna testine göre düşük müş. Yanlış anlamadıysam doktordan ,dünyadaki tüm senin yaşındaki hamileler için alınan değerler ile senin sonuçta çıkan değerini karşılaştıran bir testmiş.
teşekkür ederimm