- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.918
- 798
AMİN HAYIRLARLA İNŞAmin cnm hepimizi inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİN HAYIRLARLA İNŞAmin cnm hepimizi inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM
nasılsın ablamAmin cümlemizden kardeşim
nasılsın ablam
ay hemen atlayayıp geleyim yaHamdolsun ablacım , çocuklarla kahvaltı yaptık , şimdi işlere koyulcam , misafirim var bu gün
Gelsene sen de canım
1000 tane ya şafi okudum canim@evTikHannaz @yorgun anneanne @sukruyeomay @eilenn C cansu_tr @kayacans @mavikara @BOASK @nese-li_hilos @eflalim @Yusam @-VUSLAT- @Yariiimm @COLIN @TugbaHamza @-adre- @tubatesbih @damla_22 @EmiraSalih @avucdolusudua @AKovser @seyhancvn @lale_cik @Bihter34 @melekbaby @Bonbon1601 @Love5 @Hayat sarkisi
arkadaşlar kremaliiçöreğin bebekleri için YA ŞAFİ OKUYALIM LÜTFEN
ay hemen atlayayıp geleyim yaaa misafirlerin de var sa çaylar havada uçuşacak desene :)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SAĞOLASIN1000 tane ya şafi okudum canim
ay ablam benim bir gün seninle tanışmayı çok isterim ahh ahh keşke yakın olsakMisafirlerim yemekli ablacım , önce yemek , sonra çay inşallah
Ay gel kız valla başımın üstünde yerin var
ay hemen atlayayıp geleyim yaaa misafirlerin de var sa çaylar havada uçuşacak desene :)
sen hangi ildesin ablam istanbul damısınHamdolsun ablacım , çocuklarla kahvaltı yaptık , şimdi işlere koyulcam , misafirim var bu gün
Gelsene sen de canım
ay ablam benim bir gün seninle tanışmayı çok isterim ahh ahh keşke yakın olsak
keşke ablam ben çaya gelirdim hep sanaNasip kardeşim , hiç deme yaaa keşke yakın olsaydık
keşke ablam ben çaya gelirdim hep sanasen de bana gelirdin çok güzel türk kahvesi yaparım
yanına da çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBen de Türk kahvesini çok severim , elinden de içmek nasıl güzel olurdu
yanına da çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet lokumda güzel olurYa da cevizli lokuuuuuuuuuuuuuuum![]()