2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kremalicorek canım bebeklerinden bir haber var mı arkadaşlar da dualar etti gülüm ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN DA

Allah razı olsun herkesten salı günkü usg çekimini bekliyoruz sonuca göre operasyonu solicek (( içim alev alev
ay canım benim sıkma canını inşaallah kuzucuk toparlanmıştır gülüm diğer bebeğine bir şey dedi mi arkadaşlar da dua etti sağolsunlar ben de yine 1000 tane daha çekeceğim inşaallah canım ne zaman belli olacak sonuç

Kizlar bisey sorucam,normalde dun adet olmam lazimdi olmadim. Ama heran olacakmis gibi hissediyorum. Yumurtlama gununden sonra gogus uvlarimda agri sik idrara cikma yorgunluk kasik agrisi gibi seyler hissedince 4 gun once test yaptim cikmadi bide 2 gun kala yaptim yine cikmadi. Bende umudu kestim. Ama galiba mantar oldum simdi de akinti ve kasinti var. Adet olmama engelmi acaba mantar. 1 gun gecti yada hamilelik olabilirmi idrarda ne zaman cikar oglumda adet olacgim gun cok koyu cikmisti cizgi. Biraz uzun oldu ama bilgisi olan yardimci olabilirmi

mantar adete engel mi bilmiyorum canım ama bende de seninki gibi oluyor bazen hamile miyim diyorum ama sonra da çıkmayınca bir şey diyemiyorum bence sen yarın da olmazsan yeniden tam umudunu kesmek için canım test yap belli de olmaz geç döllenme olabilir benim bu ay 9 gün gecikti adetim

bakalım bu ay ne kadar hamişimiz olacak güzel haberler verecek olanlar var mı tek tek takip edeceğim yakında

Canim ben 22 temmuzda dogum yaptim. 38/2 de sezeryanla. Biraz erken oldu ama saglikliyiz cok sukur. 10 gunluk oldu bile kizim hamd olsun. En kisa surede rabbim sana ve isteyen herkese nasip eylesin insallah.

Canim ben 22 temmuzda dogum yaptim. 38/2 de sezeryanla. Biraz erken oldu ama saglikliyiz cok sukur. 10 gunluk oldu bile kizim hamd olsun. En kisa surede rabbim sana ve isteyen herkese nasip eylesin insallah.
hadi ya ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM...
adını ne koydunuz canım?
kremalicorek arkadaşımızın da ikiz kızları oldu bir bebeğinin beyninde kanama varmış caım ona dua eder misin ALLAH evladını sağlıcakla hayırlarla güzel günlerde büyütmenizi göstersin hayırlı bir evlat olur inş amin

Doktordan geliyorum anlattim. Zaten bana 6 ay dene gel demisti olmazsa once ultrasana bakti altan bir suru kist olusmus kucuk kucuk. Yumurtalarin tam buyuyemiyo dedi. Tarlusal bide klomen yazmis. Bide mantar icin krem ve fitil. Bide 6 tup kan aldi hormonlara bakacakmis ama baktim hamilelik testide istemis her ihtimale karsi galiba. Ama umudum iyce bitti. Bakalim yarin tahlilere bakacak ilaclarida nasil kullanacagimi anlatacakmis.

Amin canim insallah sifa versin rabbim . Cagla kurduk canim. Sana da en kisa zamanda insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin yuce mevlam. Herkesin cocugunu saglikli sihatli eylesin insallah. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…