2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla canım konuşurken çok dikkat etmek lazım Hamilelikte sürekli bunu yesem zararı olur mu şunu yapsam bişey olur mu diye gezinirken eşime oh valla hayat size güzel , tüp bebek gibi yapılıp bi fanusta sağlıklı büyüse de oldu artık deseler verseler olmuyor mu diyordum ki başıma gelene bak. Benimki ilk doğduğu fotosunda eşime benziyordu şişi indikçe bana benziyor

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden

İnşallah öyle yapmayayım birbirimize hep dua edelim Allah ferahlık versin kalbimize

Bilmiyorum bir şekilde yapılması lazım otura otura çıkarım olmdı

Ben bana benzeyeceğini düşünüyorum ultrason fotoğraflarında bana benziyor

Küçük paymakları yiyebiliyor muyuz annesi

O ayaklar halis mi hmm ısırmalık bunlarrr maşallah maşallaahhh

Benim de başı aşağıda ama seninle tamamen aynı hissediyorum kuzum. Arada kıçını sola deviriyor sonra tekrar sağa geçiyor. Eller hep yüzünde sağolsun yumruklamıyor
Canım benim gözün aydın daha da güzel haberlerini alacağız inşallah. Kavuşmaya az kaldııı
Yay olmak çok güzel değil miiii :d
Ben de yayım ve bebek planlarken ilk söylediğim şeydi, büyük konuşmayayım ama ben aman çocuk var bir yere gidemem diyip eve tıkılan annelerden olmayacağım. Ben nereye bebişim oraya gezip dururuz
Çok sağol kuzucumm. :)
Ay nasıl ishal olunuyordu yaaa aylardır kabızlık ile başım dertte ne yiyorsun ne içiyorsun bacım
İshal belki hayal ama tuvalete çıkmak çok da hayal değilmiş ya. Ben her gün süt içiyorum arada sıkıcı olmasın diye içine meyve ceviz falan atıp blenderdan geçirip içiyorum sütü. Evde kuru incir vardı geçen onu koyup karıştırıp içtim o gün tuvalete rahat çıktım. Ertesi gün arkadaşıma gitmiştim, kefir muz yaptı blenderda. O gün de tuvalete çıktım. Sonraki gün gene incir süt yaptım inanmazsın o gün de tuvalete çıktım Hamileliğim boyunca hiç 3 gün üst üste tuvalete çıkmamıştım ben şok. şiddetle incir süt tavsiye ediyorum....
Kızlar bizimde kapı süsümüz geldi inşAllah sağlıkla zamanında doğar miniğim
Kuzum çok güzel olmuş güle güle kullan, sağlıkla gelsin Aslanımız :)
Noel dedikleri zaman da olduğu için sosyallik neşe umut gibi şeyleri de sembolize ediyor ve burcu taşıyan kişiye de o özellikleri veriyo
Ay benim eşim koç ben yay. Nasıl da anlattıkların biz.
Kuzu çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekler bebişin, yakında sağlıkla çıkarsınız.
Aşk olsun burada hepimiz birbirimizden destek alıyoruz kim neden kızsın ki :))
Doğum korkusu çok çok normal, ben de devamlı ayy ben nasıl doğurucam diyip duruyorum. O kadar çok söylemişim ki eşim de geçen şey diyor, biz nasıl doğurcaz
Adeti sancılı görmekle doğum sancılarını aşırı hissetmek arasında bir bağlantı yok diyolar. Çok sancılı adet olup kolay doğum yapan hikayeler okumuştum burada. Her doğum kendine özel. Biz korksak da korkmasak da bir şekilde bu çocuklar içimizden çıkacak. İçimizde tutma gibi bir lüksümüz yok. O yüzden kavuşma anına odaklanmak bizim için süreci daha kolaylaştıracak. Günün sonunda minicik bir bedeni göğsüne koyacaklar. Dünyanın enn güzel kokan bedenini

Şuan hastaneden geldim iyiyim kasilmalar arada olur dedi doktor bakmadi gelisimi iyi dedi kilosu 2 olmus çok hareketli bas asagi donmus rahat durmuyor ki
Geçmiş olsun canım maşallah bebişe kasılmayı nasıl tarif edebilirsin? Karnının tamamı mı sertleşiyor yoksa sadece kaşıkların mı?

Kızlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. 1 haftada 150 gr almış bebem :d 1955 gr, 43 cm olmuş. Dün karnımın çok sert olduğunu zorlandığımı söyleyince nstye girmemi istedi. 1 adet yüksek sancım çıktı, kalanı düzensiz düşük sancılardı. Doktor kendini yorma dinlenerek devam et bundan sonra dedi. Bundan sonra her randevuda nst olacak dedi, 2 hafta sonraya randevu verdi.

Bu arada güya ben de bebemin eşyalarını yıkayıp dolabına kaldıracaktım, hastane çantamı hazırlayacaktım. Ama noldu...
Dolabı ikeadan almıştık. Eşim ve arkadaşı dolabı yaparken parçalarını yerde yapıp havaya dikeceklerdi. Yanlış yerden kaldırmışlar ve büyün vidaların olduğu kısımlar kırılmış.. Çocuğun odası berbat bir halde.. Düzeltebilecek bir usta arayışındayız.. Düzelmezse yeniden gövde almak zorundayız.
Sinirlerim bozuldu ağladım saatlerce ama olan oldu işte.. Bu hafta sonu halledebilirsek inşallah başlayacağım ben de..

Şuan hastaneden geldim iyiyim kasilmalar arada olur dedi doktor bakmadi gelisimi iyi dedi kilosu 2 olmus çok hareketli bas asagi donmus rahat durmuyor ki

Geçmiş olsun canım maşallah bebişe kasılmayı nasıl tarif edebilirsin? Karnının tamamı mı sertleşiyor yoksa sadece kaşıkların mı?
Geçmiş olsun, ben de bunu merak ediyorum. Benimki sabahtan beri rahat durmadı hele az önce yan döndü galiba baya kasıldı kaldı göbeğim, hiç böyle olmamıştı. Galiba hep aynı pozisyonda olmaktan sıkıldı ama acaba kasılma böyle bi şey mi onu da merak ettim. Geçen de çok hareket etti diye acile gitmiştim yine gitmek istemiyorum

Fitili gece yatarken koyuyorum, aslında uyku da getiriyor biraz, o yönden iyi. İkiz hamilelikte o uzunluk paldır küldür bı anda dusebiliyormus o yüzden ben en baştan beri hep kullandım. İlk haftalarda iğne olarak da kullanmıştım ayrıca.O çok zorlamıştı. Çok yakan bir iğneydi

Ben yıkayıp temiz bir çarşafa sarmıştım canım sende öyle yapabilirsin dolabı halledene kadar kafandan çıkar en azından o iş , hallolur üzme kendini hiç

Yaa tüh ama moralini bozmaya değmez bence hallolur hepsi, belki kasılmalar ondan olmuştur. Sen kendinş ve bebeni üzme Maşallah kuzucuğa da

Doğru söylüyorsun canım evrene ne mesaj gönderdiğimiz çok önemli derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diye gerçekten öyle
Bu arada allahım o minnoş ayaklar ne öyle çıvdırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…