Valla canım konuşurken çok dikkat etmek lazımEşim de şey diyor Sarper Deniz oğlum doğ da seni seveyim bi ama erken doğma vaktinde sağlıklı doğsun tamam mı?
Benim eşime benzer mi bilemedim rüyalarımda hep sarışın renkli gözlü sarı saçlı erkek çocuğum oluyordu eşim Esmer koyu kahverengi göz rengi bilmiyorum ama benzeyedebilir
@1HANIMKolostrofobi D dra21 @ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
İnşallah öyle yapmayayım birbirimize hep dua edelim Allah ferahlık versin kalbimizeCanım o korku o kadar doğal ki. Benim ablamda var kuzenlerimde var ama onların sözleri de kesmiyor yaniama şu var ki geçecek bitecek bir an sadece bir an olarak kalacak. Bence çok izleme doğum videosu falan ben hiç izlemedim şimdiye kadar. Etkilenirim biliyorum o yüzden izlemiyorum yani. Bismillah deyip girip çıkarız yaaaaaa
Bilmiyorum bir şekilde yapılması lazım otura otura çıkarım olmdıAyy bi de o pot durması mı varmış yaaaffff. Uzun birşeyler mutlaka almalı o halde
Katılıyorumbenim kızım olacak ya yine de bana benzemesini tercih ediyorum çaktırma Allahım inşallah bana benzer amin eşim bir erkek olarak iyi
Ooo süper o zaman canımkalanlar da yapılır elbet ama merdiven çıkmak yasak diyorsun riske atma derim. Sağlığından önemli değil canım
Ben bana benzeyeceğini düşünüyorum ultrason fotoğraflarında bana benziyorEşim de şey diyor Sarper Deniz oğlum doğ da seni seveyim bi ama erken doğma vaktinde sağlıklı doğsun tamam mı?
Benim eşime benzer mi bilemedim rüyalarımda hep sarışın renkli gözlü sarı saçlı erkek çocuğum oluyordu eşim Esmer koyu kahverengi göz rengi bilmiyorum ama benzeyedebilir
Küçük paymakları yiyebiliyor muyuz annesiValla canım konuşurken çok dikkat etmek lazımHamilelikte sürekli bunu yesem zararı olur mu şunu yapsam bişey olur mu diye gezinirken eşime oh valla hayat size güzel , tüp bebek gibi yapılıp bi fanusta sağlıklı büyüse de oldu artık deseler verseler olmuyor mu diyordum ki başıma gelene bak. Benimki ilk doğduğu fotosunda eşime benziyordu şişi indikçe bana benziyor
Benim eşim öyle bende minyon bir tipim bakalım artıkValla benimki kara yağız delikanlıkızım ikimizin kırması gibi yarı yarıya bugday tenli gözler çekik, burun küçük, gamzeli biraz da cadı
Yicez yicez bi elime gelsin ben neler yapıcam onlaraKüçük paymakları yiyebiliyor muyuz annesi
Şuan hastaneden geldim iyiyim kasilmalar arada olur dedi doktor bakmadi gelisimi iyi dedi kilosu 2 olmus çok hareketli bas asagi donmus rahat durmuyor ki
O ayaklar halis miValla canım konuşurken çok dikkat etmek lazımHamilelikte sürekli bunu yesem zararı olur mu şunu yapsam bişey olur mu diye gezinirken eşime oh valla hayat size güzel , tüp bebek gibi yapılıp bi fanusta sağlıklı büyüse de oldu artık deseler verseler olmuyor mu diyordum ki başıma gelene bak. Benimki ilk doğduğu fotosunda eşime benziyordu şişi indikçe bana benziyor
Benim de başı aşağıda ama seninle tamamen aynı hissediyorum kuzum. Arada kıçını sola deviriyor sonra tekrar sağa geçiyor. Eller hep yüzünde sağolsun yumruklamıyorKızlar benim de baş aşağıda, başı aşağıda olanlar hep vajinaya yakın hissediyormuş hareketlerini bende orda hiç hissetmedim,genelde direk kaburga altında sağ üst yan tatafta hareket ediyor nadiren göbek deliğimin hizasında hareketi oluyor
Neden acaba hiç aşağıda hissetmiyorum bal aşağıda ama tam yerleşmedi mi anlamadım
Canım benim gözün aydın daha da güzel haberlerini alacağız inşallah. Kavuşmaya az kaldıııGünaydın kızlar. Oğlum bugün daha iyiymiş düne göre. Dr aradı ödem atıyor, daha az solunum cihanıza ihtiyaç duyuyor dedi, çok şükürTeyzeleri iyiki varsınız, Dualarınızla çabucak iyileşecek Kuzey Ata'm
Yay olmak çok güzel değil miiii :dAynen ben 21 yaşımdan önce tam bir başaktım sonra yavaş yavaş yay oldum şimdi %30 başak %70 yay gibiyim
Aşırı özgürlükçü gezmeyi tozmayı seven enerjik karakterler oluyorlarbende öyleyim eşim hep şey de yatıyor olsan hadi gezelim desem hemen kalkarsın diye gerçekten öyle
O yüzden ilk gebe kalınca bi bocaladım ne yapacağım çocukla nasıl gezerim of eve mi kapanacağım moduna girmiştimsonra dedim ki 1 hafta 10 günlükken bile çıkacağım onunla kendimi de onu da alıştıracağım
Çok sağol kuzucumm. :)Bu arada mesajları hep geriden takip ediyorum bu aralar kv kpbizdeler kaynım geldi sık sık girip yazamıyorum gün sonu raporu gibi okuyup çıkıyorum bazenfreejourney abine geçmiş olsun
Aytanesii bileğin nasıl oldu kontrole gittin mi?
İshal belki hayal ama tuvalete çıkmak çok da hayal değilmiş ya. Ben her gün süt içiyorum arada sıkıcı olmasın diye içine meyve ceviz falan atıp blenderdan geçirip içiyorum sütü. Evde kuru incir vardı geçen onu koyup karıştırıp içtim o gün tuvalete rahat çıktım. Ertesi gün arkadaşıma gitmiştim, kefir muz yaptı blenderda. O gün de tuvalete çıktım. Sonraki gün gene incir süt yaptım inanmazsın o gün de tuvalete çıktımAy nasıl ishal olunuyordu yaaaaylardır kabızlık ile başım dertte ne yiyorsun ne içiyorsun bacım
Kuzum çok güzel olmuş güle güle kullan, sağlıkla gelsin Aslanımız :)Kızlar bizimde kapı süsümüz geldiinşAllah sağlıkla zamanında doğar miniğim
Ay benim eşim koç ben yay. Nasıl da anlattıkların biz.Noel dedikleri zaman da olduğu için sosyallik neşe umut gibi şeyleri de sembolize ediyor ve burcu taşıyan kişiye de o özellikleri veriyo
Kuzu çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekler bebişin, yakında sağlıkla çıkarsınız.@1HANIMKolostrofobi D dra21 @ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Aşk olsun burada hepimiz birbirimizden destek alıyoruz kim neden kızsın ki :))Kızlar lütfen bana kızmayın olur mu :') ben tek çocuğum ablam yengem olmadı arkadaşlarım sezeryan oldu yani sorabileceğim kimsem yok eltim de bana sorma hatırlamak istemiyorum diyor :') ben bazen panik oluyorum acaba nasıl normal doğum yapacağım diye Allah bilir tabi ki nasip olursa normal , bazen izliyorum YouTubede tiktokcu kızlar bile yaptı sen de yaparsın be Merve diyorum bazen de nefesim daralıyor siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumun adet görürken çok sancılı görürdüm acile giderdim kusma ile şimdi ama korkuyorum elimde değil bir de doktordan çekiniyorum acaba kibar konuşur mu beni üzer mi doğumda daha çok diye çok üzgünüm sizi rahatsız etmek istemem evham ya da stres konusunda ama çok çaresizim sizden de başka destek alabileceğim bilen kişiler yok
Geçmiş olsun canım maşallah bebişeŞuan hastaneden geldim iyiyim kasilmalar arada olur dedi doktor bakmadi gelisimi iyi dedi kilosu 2 olmus çok hareketli bas asagi donmus rahat durmuyor ki
Şuan hastaneden geldim iyiyim kasilmalar arada olur dedi doktor bakmadi gelisimi iyi dedi kilosu 2 olmus çok hareketli bas asagi donmus rahat durmuyor ki
Geçmiş olsun, ben de bunu merak ediyorum. Benimki sabahtan beri rahat durmadı hele az önce yan döndü galiba baya kasıldı kaldı göbeğim, hiç böyle olmamıştı. Galiba hep aynı pozisyonda olmaktan sıkıldı ama acaba kasılma böyle bi şey mi onu da merak ettim. Geçen de çok hareket etti diye acile gitmiştim yine gitmek istemiyorumGeçmiş olsun canım maşallah bebişekasılmayı nasıl tarif edebilirsin? Karnının tamamı mı sertleşiyor yoksa sadece kaşıkların mı?
Fitili gece yatarken koyuyorum, aslında uyku da getiriyor biraz, o yönden iyi. İkiz hamilelikte o uzunluk paldır küldür bı anda dusebiliyormus o yüzden ben en baştan beri hep kullandım. İlk haftalarda iğne olarak da kullanmıştım ayrıca.O çok zorlamıştı. Çok yakan bir iğneydiMaşallah canım gayet iyi . Benim rahim uzunluğu 32-33 aralığında çıkıyor hep. Hiç daha fazla olmadı yapısal bir şey sanırım. Progestan zaten bi hormon ya vücut zaten salgılıyor ama işte bazen yetersiz kalınca takviye ediyorlar. Ama fitil olması gıcık biraz.
Ben yıkayıp temiz bir çarşafa sarmıştım canım sende öyle yapabilirsin dolabı halledene kadar kafandan çıkar en azından o iş , hallolur üzme kendini hiçKızlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. 1 haftada 150 gr almış bebem :d 1955 gr, 43 cm olmuş. Dün karnımın çok sert olduğunu zorlandığımı söyleyince nstye girmemi istedi. 1 adet yüksek sancım çıktı, kalanı düzensiz düşük sancılardı. Doktor kendini yorma dinlenerek devam et bundan sonra dedi. Bundan sonra her randevuda nst olacak dedi, 2 hafta sonraya randevu verdi.
Bu arada güya ben de bebemin eşyalarını yıkayıp dolabına kaldıracaktım, hastane çantamı hazırlayacaktım. Ama noldu...
Dolabı ikeadan almıştık. Eşim ve arkadaşı dolabı yaparken parçalarını yerde yapıp havaya dikeceklerdi. Yanlış yerden kaldırmışlar ve büyün vidaların olduğu kısımlar kırılmış.. Çocuğun odası berbat bir halde.. Düzeltebilecek bir usta arayışındayız.. Düzelmezse yeniden gövde almak zorundayız.
Sinirlerim bozuldu ağladım saatlerce ama olan oldu işte.. Bu hafta sonu halledebilirsek inşallah başlayacağım ben de..
Yaa tüh ama moralini bozmaya değmez bence hallolur hepsi, belki kasılmalar ondan olmuştur. Sen kendinş ve bebeni üzmeKızlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. 1 haftada 150 gr almış bebem :d 1955 gr, 43 cm olmuş. Dün karnımın çok sert olduğunu zorlandığımı söyleyince nstye girmemi istedi. 1 adet yüksek sancım çıktı, kalanı düzensiz düşük sancılardı. Doktor kendini yorma dinlenerek devam et bundan sonra dedi. Bundan sonra her randevuda nst olacak dedi, 2 hafta sonraya randevu verdi.
Bu arada güya ben de bebemin eşyalarını yıkayıp dolabına kaldıracaktım, hastane çantamı hazırlayacaktım. Ama noldu...
Dolabı ikeadan almıştık. Eşim ve arkadaşı dolabı yaparken parçalarını yerde yapıp havaya dikeceklerdi. Yanlış yerden kaldırmışlar ve büyün vidaların olduğu kısımlar kırılmış.. Çocuğun odası berbat bir halde.. Düzeltebilecek bir usta arayışındayız.. Düzelmezse yeniden gövde almak zorundayız.
Sinirlerim bozuldu ağladım saatlerce ama olan oldu işte.. Bu hafta sonu halledebilirsek inşallah başlayacağım ben de..
Usgde benziyordu gerçekten burnu dudakları felan ama belli de olmaz detaylıdan sonra güzel net görüntü alamadık kiBen bana benzeyeceğini düşünüyorum ultrason fotoğraflarında bana benziyor
Doğru söylüyorsun canım evrene ne mesaj gönderdiğimiz çok önemliValla canım konuşurken çok dikkat etmek lazımHamilelikte sürekli bunu yesem zararı olur mu şunu yapsam bişey olur mu diye gezinirken eşime oh valla hayat size güzel , tüp bebek gibi yapılıp bi fanusta sağlıklı büyüse de oldu artık deseler verseler olmuyor mu diyordum ki başıma gelene bak. Benimki ilk doğduğu fotosunda eşime benziyordu şişi indikçe bana benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?