2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsan bir tuhaf hissediyor değil mi 🥹

Ahahah olabilir bakalım yarın arkadaşlar doğuruyorum diyen çıkacak mı 😂

Ağzını hayra aç kız 😂😂
Ben galiba haziran ayından beri bu anne gruplarının hepsine bi girip okuyorum. Kendi ayında doğum yapan sayısı cidden çok az 😅 çoğu bir önceki ay doğum yapıyor. bu grubun neredeyse yarısı bu ay doğum yapacak. İstatiksel konuşuyorum 😂
Bu anlattıklarına göre sen de bu grupta olacaksın ama tabiki asla büyük konuşmuyoruz. 😂
Beni yaz listeye 2 haftaya gelir 😅😅

Evet kizlar bebek bezine varana kadar hepsini aldim
Kendime alacagim seylerde yani oyle cok acil degil. Pijama takimim vardi ama 2 tane daha şık olandan siparis verim diyorum.
Yarin bunlari bi guzel yikamam lazim
Siz yikayinca acik havadami kuruttunuz kurutmadami
Havalar sicak acik havayami assam diyorum ama toz mikrop ucusup ustune yapisirmi ki bilemedim
Ben pencereyi açıp odada, çamaşırlıkta kuruttum canım. Bundan sonra kurutmaya atacağım. Dışarıda çok fazla toz kir var özellikle benim evin arkasında inşaat olduğu için...
Camlar yine berbat doğum öncesi ev bir temizlik istiyor offf

Hastane iyi hoş kuzum da şimdilik diğer özel hastanelere göre bir farkını görmedim açıkçası özel hastane işte azıcık isim yapanların hepsi böyle Acıbadem diye buzlu badem vermiyorlar okaliptüs yaprağıyla yellemiyorlar haha 😂
Doktordan sebep gidiyoruz işte yoksa cidden gereksiz eğer tam karşılayan sigorta falan yoksa
Astronomik rakamlar yani oha diyor insan

Emin ol Acıbadem 300 den aşağı yapmazdı 🤣 altı üstü rutin tam kan sayımı falan testleri bile 10 bin falan gibi saçma sapan rakamlar 🥲 millet o paraya doğuruyor yani delirdiler iyice
Eğitim sektörü (ki bence böyle bir sektör bile olmamalı bir ülkede ama neyse) sağlık sektörü bambaşka bir boyuta gidiyor Allah sonumuzu hayretsin

Hem de ne
Fiyat farkı değil o ya direk kocaman bir kazık 😀
Acı değil kazıklı badem haha 😂
Erken doğum yapmak zorunda kalan bir arkadaşım oldu. Acıbadem çok pahalı bu ne böyle falan dediler ve bir hastane buldular son anda. 2 kontrole falan gittiler kızın suyu geldi 35+5 te falan. Acil gittiklerinde yenidoğan yoğun bakımı yeterli seviyede olmadığı için acıbademe sevk etmişler. Doğumdan sonra odaya kutlama yemeği göndermiş acıbadem 😂 eşi, eşime mesaj atmış yemeğin fotoğrafını çekip "Bize çok girecek gibi hissediyorum diye." 😅😅😅 23 bin küsürdü

Doğum ücretleri konuşulmuş bende fiyat aldım, sezaryen 20, normal 13 bin TL. Bir de bizim doktor ayrıca alacak o ne kadar bilmiyorum Bi dahaki gittiğimde soracağım. 5 - 10 da o alsa, şimdilik normal gibi görünüyor bizim doğum 20 civarı olacak gibi görünüyor. Sezaryeni hiç düşünüp hesaba katmıyorum 🙈🥶
Doktoru hastaneye dışarıdan mı getiriyorsunuz canım? 😬

Banada bugun bır hızmetlı okulda çocuklarla ılgılenen söylüyor baya kız olursa soyle olur erkek olursa boyle olur dedım soyle bakayım benım bebemın cinsiyeti ne 😂 direk erkek dedi karnım cok sıvrıymıs 😂 dedim evet sivri oğlumda da sivriydi benim vucut yapıp karnımın ıcının durumu bu demekkı dedım 😂 kız bebeğim dedim bilemedin 😂 hımmm ama boyle olanlar erkek doğuruyor dedi inanmak istemedi 😂

Ben pencereyi açıp odada, çamaşırlıkta kuruttum canım. Bundan sonra kurutmaya atacağım. Dışarıda çok fazla toz kir var özellikle benim evin arkasında inşaat olduğu için...

Erken doğum yapmak zorunda kalan bir arkadaşım oldu. Acıbadem çok pahalı bu ne böyle falan dediler ve bir hastane buldular son anda. 2 kontrole falan gittiler kızın suyu geldi 35+5 te falan. Acil gittiklerinde yenidoğan yoğun bakımı yeterli seviyede olmadığı için acıbademe sevk etmişler. Doğumdan sonra odaya kutlama yemeği göndermiş acıbadem 😂 eşi, eşime mesaj atmış yemeğin fotoğrafını çekip "Bize çok girecek gibi hissediyorum diye." 😅😅😅 23 bin küsürdü

23 çok iyiymiş bizim şubede zamdan önce bile o rakam değildi ve bize indirim olan halinden bahsediyorum indirimsiz rakamları zaten hiç konuşmayalım bence şurada hepimiz hamileyiz biri görür doğuruverir mazallah haha 😂
Bazı şubelerinde odaya yemek anneye kuaför hizmeti doğum sonrası da 3 gün mü ne anne için eve hazır yemek gönderme hizmeti var evet onları artık Allah kısmet ederse doğum zamanı göreceğiz ama şimdiye kadar çok bir artısını görmedim 🫠
Bir de hastane çok büyük olduğu için kalabalık gelmiyor gözüme burada medipol var mesela bugün oraya gittim Allahım asansöre zor bindik kalabalıktan. Doğum sonrası çocuk doktoru olarak oğluşu götürmek istediğim doktor da orada bir de 🤣 kalabalığı görünce başka çocuk doktoru mu arasam demedim değil

Bende iceriye asayim diyorum disarda toz toprak bocek mocek gelir diye
Banada bugun bır hızmetlı okulda çocuklarla ılgılenen söylüyor baya kız olursa soyle olur erkek olursa boyle olur dedım soyle bakayım benım bebemın cinsiyeti ne 😂 direk erkek dedi karnım cok sıvrıymıs 😂 dedim evet sivri oğlumda da sivriydi benim vucut yapıp karnımın ıcının durumu bu demekkı dedım 😂 kız bebeğim dedim bilemedin 😂 hımmm ama boyle olanlar erkek doğuruyor dedi inanmak istemedi 😂
Belgeyle kanitla canim cok inanmiyosa
Herseyi cok bilen insanlara tahammulum yok
Kizda soyle olur erkekde boyle olur
Of ya he he en iyi sen biliyon

Benim doktor geçen kontrolde bizim çocuk yine yüzünü kapatıp pipiyi açınca bize yine pipi fotosu verdi bir de diyor ki karnın şöyle böyle kesin kız falan diyen olursa al bunu göster hiç inanma öyle şeylere 🤣🤣🤣

Canım süt artırmak için yaptığın birşey var mı? Benim bi artmadı hep aynı geliyor günlük beslenmesinin yarısı kadar anca oluyor
Çok su içiyorum uyuyorum bulgur helva meyve yiyorum tahin pekmez yiyorum sürekli uyuma saatinde sagma iki göğsude gerekirse süt artıran damla ictiğim su 3 lt yi geçiyor düzenli sag bunlara dikkat et uyu kenfini yorma

23 çok iyiymiş bizim şubede zamdan önce bile o rakam değildi ve bize indirim olan halinden bahsediyorum indirimsiz rakamları zaten hiç konuşmayalım bence şurada hepimiz hamileyiz biri görür doğuruverir mazallah haha 😂
Bazı şubelerinde odaya yemek anneye kuaför hizmeti doğum sonrası da 3 gün mü ne anne için eve hazır yemek gönderme hizmeti var evet onları artık Allah kısmet ederse doğum zamanı göreceğiz ama şimdiye kadar çok bir artısını görmedim 🫠
Bir de hastane çok büyük olduğu için kalabalık gelmiyor gözüme burada medipol var mesela bugün oraya gittim Allahım asansöre zor bindik kalabalıktan. Doğum sonrası çocuk doktoru olarak oğluşu götürmek istediğim doktor da orada bir de 🤣 kalabalığı görünce başka çocuk doktoru mu arasam demedim değil
23 bana da iyi geldi acibadem için şaşırdım 😂
Evet bazı şubelerinde özel hizmetler varmış ben de bilmiyordum 😂 Benim hastanede de doğum paketi içinde neler var acaba her hafta konuşacağım deyip unutuyorum 😅
Bir de çocuk doktoru kısmı var değil miii... Eskişehirliler kime götürüyoruz 😅😅😅

23 bana da iyi geldi acibadem için şaşırdım 😂
Evet bazı şubelerinde özel hizmetler varmış ben de bilmiyordum 😂 Benim hastanede de doğum paketi içinde neler var acaba her hafta konuşacağım deyip unutuyorum 😅
Bir de çocuk doktoru kısmı var değil miii... Eskişehirliler kime götürüyoruz 😅😅😅
Evet ya 🤣 bir de orası var artık
Ben daha hamile kalmadan kadın doğum doktorunu seçmiştim doğum yaklaştıkça çocuk doktoru aramaya da başladım birkaç isim var aklımda ilk deneyeceğim medipoldeki yıldızımız barışırsa ne ala yoksa başka doktor buluruz ama şimdilik aklımda birinin olması iyi 😀

Benimki de sivri, herkes erkek dedi bakalım tutturabilecekler mi..

Altına bişey alma şansın olmadı mı 😔 Şişmesi çok normal çünkü. Şimdi biraz yukarı kaldırarak uzan, eşin de bi masaj yapsın akşam biraz rahatlar
Ya olmadı be canım yaaa. Eve gelince soğuk su tutup kaldırdım yukarı iyi geldi. Kaldı 4 gün diyorum idare edeceğiz 🙏🏻 sen de süt için daha sık sık sapmaya çalış canım. Bence biraz da psikolojik olarak Kuzey Ata eve gelince coşacak sütün. Hiç endişe etme 💓🧿

Ayyy ben 14-15 kilo aldım, çok aldım yaaaa diye üzülüyordum. Bugün okulda bana kaç aylık diye sordular söyledim aaaaa hiç 8,5 aylık durmuyorsun, zayıfsın, ben 18-20-22 (bu civarlar) kilo aldım diyenler oldu. Bi hoşuma gitti kiiii 🤭🤭 siz de rahatlayın kızlar topik olarak gaaaayet iyi yönettik süreci 🤭💐👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

En iyi sen biliyon demek gerek boylelerine Papatyamaviss Papatyamaviss

Benim doktor geçen kontrolde bizim çocuk yine yüzünü kapatıp pipiyi açınca bize yine pipi fotosu verdi bir de diyor ki karnın şöyle böyle kesin kız falan diyen olursa al bunu göster hiç inanma öyle şeylere 🤣🤣🤣

Benimki de sivri, herkes erkek dedi bakalım tutturabilecekler mi..
Anotamık yapı kuzum ya ben çokta yorum yapamıyorum yanı 😂 bunda kalçan var dıyolar e bı zahmet oğluma hamıle kalmısım 59 kılo buna kalmısım 73 kilo zaten vardı ahahaha 😂😂😂

Anotamık yapı kuzum ya ben çokta yorum yapamıyorum yanı 😂 bunda kalçan var dıyolar e bı zahmet oğluma hamıle kalmısım 59 kılo buna kalmısım 73 kilo zaten vardı ahahaha 😂😂😂

O bende de var canim. 48 kilo ile hamile kaldım yine vardi, simdi 58'im var ama daha bi okkalı. 😂 Zaten bence kalçanın genişlemesi lazım, daha rahat geçiş saglamak icin diyip icimizi rahatlatalım. 😂

Bugün bilgilendirme günüydü güzel haberler aldık canim sordugun icin sagolasin 2. düzeye geri geldi bebisim şuan kuvez ici haver veriyorlar birseye baglo degil çok şükür sadece benim sütümü veriyorlar bol bol süt veriyorum kiloda almış 2.380 olmuş küçük bey 🥰🥰🥰😍😍😍 artik her üç saatte bir görucem en güzelide bu
Çok sevindim en kısa sürede evinize gidersiniz inşallah 🙏

Bir el emegi de benden gelsin. Bugun bitirdim bu patchwork bebek battaniyesini. 🥰

Eklentiler

• IMG_1213.webp
    IMG_1213.webp
    129,8 KB · Görüntüleme: 62
Benim de tamamen aynı oldu biliyo musun. 2 ve 3. trimesterda hiç ağrı sızı büyüme vs olmadı. Sıvı da ilk kez geldi. Bende bir şey akmayınca acaba sütüm olmayacak mı diyordum 😅 ama inancım şimdi yerine geldi. 😂
Bestlak kullanmak çok mantıklıymış canım biz de yapalım 🤩

Canım ben şu aşağı eklediğimden aldım bana yetti. En büyük olana kendi pijamalarımı falan koydum. Yassı en büyük olana da hemşireye vereceklerimi koydum. Kalanı bölüştürdüm bana yetti.

Çok teşekkür ederim bende bugün bunu alıyım o zaman banada kesin yeter çünkü fotoğraf çekimi olmayacak e misafirde olmayacak o yüzden daha az eşya ile idare ederiz🙃
Ben bundan aldım Trendyoldan.Birine bebek bezi ,ıslak mendil, kullan at alt açma bezi koydum.Birine hemşireye verilecekler ,birine yerden kiyafetler.Hemsireye verilecekleri kilitli poşete aktarirsam biberon ,emzik falan onları koyacağım yerine.sagdaki ucluyu kullanmadım daha.Kremleri falan koyarım ona da.
Evet mantıklı kirliler içinde belki birini boş götürürüm kolaylık olur eşime ya 🥹birde lohusa tacı bakıyorum bulursam onuda atarım içine bir iki fotiş çeker eşim bebekle 😍

Back
X