• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Üzülme canım çok kısa sürede tedavi olur kilosu nasıl kaç çıktı değeri
Çok yükselmiş 20 olmuş, en yüksekten koydular 3500 kilosu. Çok emiyor ama çok kaka da yapıyor ondan mı kilo almadı anlamadım. Of ağla ağla bir hal oldum, bir de şey diyorum kaç kişinin bebeği kaldı yoğun bakımda yanına giremediler belki en azından yanındayım ama evden hastaneye yatırmak çok üzdü yetemiyormuşum gibi
merhaba kızlar şubat annesiyim çok önden gittiğiniz için sizi sürekli takip ediyorum:) doğuranlar Allah analı babalı büyütsün doğum bekleyenler sağlıkla kucağınıza alın :)
canım bende hemoroidim ve tek birşey iyi geldi dener misin bilmiyorum ama bana o kadar faydası oldu ki:) büyük baş hayvanların iç yağı oluyor ya onu tavada eritiyorum buz dolabında soğuyunca krem gibi oluyor onu pamukla hemoroid üstüne koyuyorum hemen yumuşuyor ve 2-3 günde direk geçiyor :) çok zor seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun
Valla her şeyi denicem ama dikişler de çok yakın olunca pek müdahale etmiyorum şimdilik, onu da denerim belki sağol 🙏

Çok yükselmiş 20 olmuş, en yüksekten koydular 3500 kilosu. Çok emiyor ama çok kaka da yapıyor ondan mı kilo almadı anlamadım. Of ağla ağla bir hal oldum, bir de şey diyorum kaç kişinin bebeği kaldı yoğun bakımda yanına giremediler belki en azından yanındayım ama evden hastaneye yatırmak çok üzdü yetemiyormuşum gibi

Valla her şeyi denicem ama dikişler de çok yakın olunca pek müdahale etmiyorum şimdilik, onu da denerim belki sağol 🙏
Yarın a düşer o değer canım kilosu dusmediyse çok o beslenme alakalı değildir. Lohusalik annelik üzülmen de çok doğal ama iyi olacak annesi inan bana

Bizim hastane 3-5 balon, bir iki tül kurdele ,kapıya tül süsü gibi mini süsleme yapıyormuş.
Bende çikolata kutusunu, bikac hediyelikler den koymayi düşünüyorum.Birde ultrason resmini cerceveye koyup onu goturecegim.Resim çekiliriz diye 😇
Medicana cok gicik ya. Disaridan organizasyona izin vermiyor. Onun anlasmali oldugu olacakmis. O da gereksiz pahali

Canim benim bebisin gözlerinde sorun varmış A vitamini agirlikli beslenmem lazm en cok hangi besinlerde var bana bi liste yapsana birkacgün denemek istiyorum yoksa ameliyat olacak

1-Beyaz Peynir
100 gramı günlük ihtiyacın %14’ünü yani 125 mcg A vitaminini
2-Katı Yumurta
Günlük ihtiyacınızın %8’ini yani 74 mcg A vitaminin
3-Keçi Peyniri
Keçi peynirinin 100 gramı günlük ihtiyacınızın %76’sını karşılar
4- Somon
Günlük ihtiyacın %17’sini

Bitkisel olanlardan ise
1- Balkabağı (Pişmiş)
2- Kavun
3- Kara Lahana (Pişmiş)
4- Kayısı
5- Havuç (Pişmiş)
6- Kırmızı Biber (Çiğ)

Bunun dışında karaciğerde de çok bulunuyor, ama gebelikte yasaktı biliyosun. Emzirirken de tavsiye edemem. Yukarda saydıklarım en güvenilir olanlar.
Bunun dışında bol bol brokoli, ıspanak gibi yeşil yapraklı sebzeler tüketebilirsin.

Acil şifalar dilerim, umarım hiç ameliyata ihtiyaç kalmaz 🙏

Nerede yatıyor canım özelde mi devlete mi gidiyorsun doktora? Eve gelip yatırmak daha zordur tahmin edebiliyorum. Senin yetmenle ilgisi yok ama toparlamaya çalış kendini çünkü ona sütün lazım 🥰 Sütünü etkilemesin üzüntü stres , kısa zamanda kavuşun 🙏

Ay inşallah ben de çabuk toparlarım sadece fıtıktan çekiniyorum işte ilk kalkışta tam doğrulamazsam nedeni o olacak 🥲
Doğurduktan sonra da haftalarca hamilelikteki gibi hareket edememek korkutuyor beni çok
Bebeğimle evimle ilgilenmek istiyorum aylardır elime toz bezi bile alamadım yemek yapmayı temizlik yapmayı bile özledim ya 🥲
Eşim yapıyor bir şeyler ama asla benim düzenim gibi olmuyor Arap saçına döndü bile her yer
İnşallah toparlanırsın canım korkma. Zaten mecbur toparlanacaksın ☺️ bir de ev işi falan amaaaaan ne olursa olsun modunda olacaksın 🥰🤗
Cooook karsilartigim bir durum canım bazen bekletiyorlar bazen de bebek tam.beslenmedigi için sonuçlar sınırda çıkıyor boşuna canını sıkma
Ay inşallah canım ya inşallah 🙏🏻
Bebekler acıyı kaydetmez cocuklarda ki gibi o an ağlar geçer kuzum önemli ilan sağlığı sen ver bak temiz gelecek değer çok kötü olsa direk poliklinik yönlendirmesi oluyor cunkun
Doğru diyorsun canım. Ay Allah razı olsun içim rahatladı biraz🥰💓🥹
Kuzum kan akışı yavas zor aldılarsa pıhtı ıle olabılır , yenısını alsınlar temiz gelir uzulme
Evet çok zor aldılar çok ağladı kan gelmedi bir kaç yerden deldi ☹️☹️ inşallah onunla alakalıdır.
Kizlar hastsne odasi icin susleme yapcak misiniz ☺️
Ben kendi çapımda yaptım canım ama gel gör ki önüne geçip de foto çekilmedim. 🤭
Kızlar benim bebişi de fototerapiye aldılar o kadar beslemeye rağmen :KK43: yanında kalabiliyormuşum anne oteli de varmış hastanenin inşallah düzelicez 🙏
Ay canım tüh çok üzüldüm ama onun sağlığı için en iyisi bu. Ve geçecek korkma kısa sürecek. 🥹

Kızlar benim bebişi de fototerapiye aldılar o kadar beslemeye rağmen :KK43: yanında kalabiliyormuşum anne oteli de varmış hastanenin inşallah düzelicez 🙏
Kuzum korkma hemen toplayacak inşallah🙏🏻 yanında kalman da çok iyi kendini hiç kötü hissetme herkesin başına gelebilecek şeyler 😊

Ben bavuls koyayim diyorum simdiden. Nstye girdigimde goruyorum herkes koymus kapilara 😂
Çok mantıklı kuzum👌🏻 ben daha yapıştırmadım bile 🤣yarın anneme giderken alayım da kız kardeşimle yaparız arabada kalsın doğum valizi de arabada zaten 🤣

Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin , Tedavi sürecinde yardımcısı olsun. Sanki bağırsak gibi hatırlıyorum yazışmaları eğer öyleyse ilerleme olmadıysa o kısmı alıyorlar diğer kanserlere göre daha risksiz. İnşallah ilerleme de olmamıştır, şimdi bebişin annene güç kuvvet olur. Yeniden anneanne olmak pes etmesine engel olabilir. Sende bol bol ona ihtiyacın olduğunu hissettirirsin. Pek yardım istemiyorsun normalde bildiğim kadarıyla ama sanki yardımı gerekiyormuş gibi yap bence bu süreçte. Anneni tabi en iyi sen tanırsın ama sizleri kendinden çok düşünüyordur illaki o yüzden sizin için pes etmez 🙏
amin canim evet bagirsak
biyopsiye gore anlasilakcak hangi asamada oldugu bide pet scan yapilacak
Çok geçmiş olsun.. 😞 ama hele bir biyopsi sonucu çıksın, belki de endişelenecek bir durum yoktur. İçini ferah tut şimdilik, iyi düşün ki iyi olsun, hem bebeğin de etkilenmesin bu süreçte.
sagol cnm insallah yanilmistir doktor ama cok emin konustu bari ilerlememis olsa
Kuzum anneni en iyi tanıyan sizsiniz bizim torunlarının sana ihtiyacı var senin destek olman lazım bize imajı verirsen belki çaba gösterip daha çabuk toparlar🙏🏻
İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur biyopsi sonucu da beklenilen gibi gelmez iyi gelir 🙏🏻
amin canim sagol
Gözünüz aydın , sağlıkla büyüsün 💕

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin annene.Umarim sonuç beklenilen gibi çıkmaz.Kolaylikla iyileşir tedavilerle.
Barsak ikinci beyin diye boşa demiyorlar.Stes,üzüntü, psikoloji direk etkiliyor.O yüzden en iyi gelecek şey moral, motivasyon.Mumkun olduğunca biseylerle oyalayin ki başka şeyler düşünmesine fırsat kalmasın.Allah büyüktür ,yardım eder elbet.💕
evet annem cok kafaya takan bir insan tabikide zamaninda yasadiklarida var insallah korktugumuz dereecede degildir
sandriyon sandriyon canım geçmiş olsun. Evet üzücü olmuş çok haklısın ama artık bu hastalığın tedavisi var canım. Sen şu an hassassın. Duygularını işine atmaman iyi olmuş. Ağla tabi ama çok da yıpratmadan. Dua edelim arkadaşım yapacak bir şey yok. Rabbim anneciğine sağlık versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşsun
amin canim insallah
Canım benim Rabbım şifa versin tez zamanda güzel haberler alırsınız insallah
amin insallah cnm
Canım dualarım sizinle 🙏🏻
İnşallah doktor yanılmıştır diyorum ama yanılmadıysa bile inşallah çok erken yakalanmıştır ve hemen şifasına kavuşur anneciğin
Rabbim sana da ailene de güç kuvvet versin bu süreçte annen de sizi şaşırtıp süreci daha pozitif karşılar güzel haberler alırsınız inşallah 🙏🏻
insallah dedigin gibi yanilmistir yanilmadiysada baslangicidir diye dua ediyoruz bizde
Dualarımız sizinle canım inşallah korkulacak kadar ilerlememiştir ve ameliyatla alınacak bişeydir dediğin gibi 🙏🙏
insallah canim insallah
Rabbım korktuğunuz ugratmason canım inşallah kolay hayırlı bir süreç olur kuzum
amin cnm insallah
Kizlar kimler doğurdu Satilucky Satilucky doğurdu mu o dogurduysa herkes doğurmuştur
yaaaaa bu halimle bile bu msja gercekten guldum :)
Bekliyorum 🤣Hala gelen yok gerçekten en son ben doğuracağım🤣
bende varim yanliz degilsin :)

KIZLAR hepinize ayri ayri tesekkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin dualariniz icin.
Bugun daha iyiydim aglama krizlerine girmedim
guzel bi uyudum dinlendim
Sanirim hormonlarin etkisiyle cok tepki verdim
Insallah korktugumuz evrede degildir
Herseyin hayirlisiyla kolaylikla olmasi icin dua ediyorum

Toparlanmak zorundayim surada 3 5 gun sonra dogumum var bebegimide uzmemeliyim ama iste insanin elinde olmuyo
yinede cok sukur bugun daha iyiyim
Buraylada ilgilenemedim, bugun kimsenin rdvusu yoktu bildigim kadariyla. Yazismalariniza baktim dogum yapanda olmamis, herkes iyi hersey yolunda onemli olan bu

Rabbim saglik versin insallah

Kızlar bacakları ağrıyan var mı? Adeta kopuyo bileklerim dizim falan🥴 saatlerce yürümüşüm gibi zonkluyo

Back
X