2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hemsireye kalsa mamayla alinan kilolar verilemez
Bizim doktorumuz da başta çok mama verme gereğinden kilolu olması iyi değil falan dedi.
Papatyamaviss de anlatmıştı oğlunu. Obez sınırında demişler falan falan ... Şimdi baksan poposunda et yoktur. Çocuklar çok hızlı bir şekilde büyüyüp boy atarken kilodan kaybediyor zaten ne verilmemesi ne obezitesi? Bunlar bence en uç ihtimaller yine de dikkat edelim tabii ki ay ve cc uyumuna sağlıkları için ki ediyoruz da.

Geceleri veriyorum artik sadece ben 1-2 biberon kadar

Geceleri veriyorum artik sadece ben 1-2 biberon kadar
Kuzum sütün yetiyorsa ve bebek emiyorsa zaten ideali gerektiğinde mama takviyesi şeklinde ama bence bu süreçte ne memeden ne mamadan kısma. Kuzucuk hasta olmuş bünyesi zayıf düşmesin. İyileşip eve geçtiğinizde yeni bir düzen oluşturursunuz. Karar senin

Valla hastanede gizli gizli mama veriyorum saka gibi. Kiziyorlar

Satilucky biberonumuz geldi hemen denedik. Dedikleri gibi bence. Ağzında biberon varken aynı memede olduğu gibi duraksadı bekledi, sonra emdi yutkundu tekrar durdu falan. Bebek çekmeden asla akmıyor. Üstelik baya da yavaş yavaş emdi. Eğer meme reddetme sorunu da yaşamazsak çok rahatlayacağım

Çok teşekkür ederim cevap için 3 boyutun 3ü de şiddetli olmamasına rağmen mevcut şu an kızımda. Doktorumuzda kalsiyum eksikliği olmasın diye bana hap verecek eğer alerjisi kesinleşirse. Zormuş be alerji işleri
Ooo ben habire tahin helvası yiyorum tahin çok alerjik bir besin haklısın iyi ki söyledin sağ olasın canım
Canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın. Kakadaki kan net bir şekilde ipucu vermiş sana. Benim kafama şu takıldı şimdi bize dün bunları söyleyen dr rota aşısı yazdı. Sende diyorsun ki tetikliyor. Pööffffff. Umarım dediğiniz gibi alerji değilde hassasiyet vardır. Kakası baya hardalsarısı. Ama işte yüzünü görsen nokta nokta kırmızı ve kupkuru oldu egzama gibi. Kız ben geçen gün sütlaç yedim ya peşine çok alevlendi belirtileri. Var bişey yani net. İnşallah çok uzun sürmez diye dua ediyorum

Hümana süt arttırıcı cay yada Malt içecekler denediniz mi?

Yoksa klasik rezene kimyon çayına devam mı sizce?

Bende 1 haftadır hiç uyandırmıyorum kendisi acıkınca uyanıyor, gündüz de gece de uyuyorsa hiç dokunmuyorum zaten ben uyandırdığımda tekrar uyuması çok zor oluyor Uyusun da büyüsün minnoşlar

Gerçekten öyle ya benim sütüm az çocuk az kilo almış mama başladık çocuk çok kilo alınca mamayı azalt.
Sürekli bir şey söylüyorlar.Etraftakiler de cabası özellikle annem doktor mama başlayana kadar sütün yok çocuk aç dedi durdu mama başladık bak sütün yetmiyordu yemiyorsun sütün olmuyor diyip duruyor.Ben kızdığımda da sana bir şey söylenmiyor diyor en çok o demoralize etti beni 3 haftadır

Kuzum bizim oğlanın cildi çok hassas ilk zamanlar çenesi hep kırmızıydı meğerse omzumuza yatırmaktan tahriş oluyormuş.Doktora sormadan eşime bioderma atopik ciltler için nemlendirici almaya yolladım eczacı o olmaz diye dermoskinin bebekler için probiyotik ve prebiyotikli bir nemlendiricisini vermiş aldığı gün sürdüm hemen geçti kızarıklık.Şu an da mama yediği için ağız çevresi çok kuruyor beni emince bazen ağzının etrafında kalan sütü ağız çevresine krem gibi yediriyorum.Sonuçta doğal mis gibi süt

Bunu aldım ben inşallah faydası olur bakalım
İnşallah, bize de haber et, ne kadar zamanda düzeliyor bu kafalar ya yamukluk ne kadar zamanda geçti?
O sütü sürme işini ben de yapıyorum ben de bakayım o kreme sağol canım

Uyusun da büyüsün vallahi haklısın.. 15 günlük kontrolde birsey söylemedi doktor bakalım olmadı yazayım bende gece daha az uyandıralım artık

Beşiğe koyunca uyandı normalde emzirmeden uyutamazdim o an ☺

4 saatte bir100 cc mama veriyorsun.. anne sütünü o 4 saatlik aralarda bebek ağlarsa mi veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…