- 14 Ocak 2023
- 163
- 205
- 18
- 35
Kesinlikle devlet hastanelerini genelleme yaparak kötüleyemem zira özellerde ilgilenmeyen doktorlar da denk geldi bana.işini iyi yapan ve yapmayan diye bir ayrım var kesinlikle ve bana denk gelmedi ilgili doktor.ben de ilk kanamamda özele gittim doktor bey dışarıdaydı nazlandı gelmeye diğer doktorlarda siz o doktorun takipli hastasısınız ve doktorunuz da izinli görünmüyor bizim bakmamız etik değil dedi mecbur kaldı kendi doktorumuz gelmeye o da yeterli bilgiyi vermedi her şeyi ben sordum keseye yakın mı uzak mı ne zaman kontrole geleyim vs.ben de bu muamele için para vermek istemediğim için devlete gitmeye karar verdim.en azından şimdilik böyle devam ediyoruzBen genel olarak şikayetçi değilim aslınfa devlet hastanelerinden. Ben ilk düşük yaşadığımda özel hastane de özel doktora gidiyordum. Gece kötüleştim ve doktorum baksın diye sabahı zar zor ettim başka yere gitmedim. Sabah şiddetli sancı ve kanamayla gittiğim hastane de ne doktor ne acil ne başka bi hekim ilgilendi. Öylece kalakaldım ortada. Sekreter bile üzülmüştü halime . Sonra meşhur benimde doğduğum Zeynep kamile gittik saatlerce yakın takip yaparak en az yarım saat benimle dertlenen asistan hekim bana uzun uzun olasılıkları anlattı. Üzülmemem için teselli etti vs. Şuan bile duygulandım ilgisine. Yani demem o ki devlet veya özel gerçekten iyi insanlara iyi doktorlara rabbim denk getirsin.