- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çamaşırlıkta kuruttumEvet kizlar bebek bezine varana kadar hepsini aldim
Kendime alacagim seylerde yani oyle cok acil degil. Pijama takimim vardi ama 2 tane daha şık olandan siparis verim diyorum.
Yarin bunlari bi guzel yikamam lazim
Siz yikayinca acik havadami kuruttunuz kurutmadami
Havalar sicak acik havayami assam diyorum ama toz mikrop ucusup ustune yapisirmi ki bilemedim
Ne kadarlık oluyorsun o tarihte?Anestezi doktorundan onay aldık doktorumuz doğum için 26 eylül tarihini verdi.geri sayım başladı bize![]()
Benim 2. Sezeryanım olduğu için doktor 2 ekimden itibaren alabiliriz dedi ama net birşey söylemedigonce senin doğum tarih belli mi canım
38+4Ne kadarlık oluyorsun o tarihte?
Ben medicanada gecen yil kurtaj olmustum 3.5 falandi arkadasimyeni oldu 15 almislar saka gibiBazı hastaneler baya saçmalıyor ya
Geçen MedicalPark ta bir enjeksiyona 140 TL istediler yaptırmadım başka özel hastane 35 TL ye yaptı. Altı üstü şırıngasına kadar getirdiiim ilacı totoma vuracaklar 140 nedir ya
Tüh kötü olmuş, aynen öyle paketler iyi oluyor benim özel sigorta zaten ücretsiz diye gerek duymamıştımEn geç 26.haftadan sonra pakete dahil ediyorlarmis canım, ben ailemin yanına geç geldiğim için o haftaları kaçırmışım.. ama doğum paketi inanılmaz karlı..
Ben astim canim balkona gunes isigiyla kurumasi daha faydalidiye biliyorumEvet kizlar bebek bezine varana kadar hepsini aldim
Kendime alacagim seylerde yani oyle cok acil degil. Pijama takimim vardi ama 2 tane daha şık olandan siparis verim diyorum.
Yarin bunlari bi guzel yikamam lazim
Siz yikayinca acik havadami kuruttunuz kurutmadami
Havalar sicak acik havayami assam diyorum ama toz mikrop ucusup ustune yapisirmi ki bilemedim
Hayırlı olsun canımAnestezi doktorundan onay aldık doktorumuz doğum için 26 eylül tarihini verdi.geri sayım başladı bize![]()
Farka bak ya 15 e doğum yapan hastaneler var bi de yaniBen medicanada gecen yil kurtaj olmustum 3.5 falandi arkadasimyeni oldu 15 almislar saka gibi
Bende güneş ışığında kurusun diye balkona astım sonra zaten ütülüyoruz bir şey olmaz herhaldeBen astim canim balkona gunes isigiyla kurumasi daha faydalidiye biliyorum
Cidden oyle. Saglik sigortasi en mantikli oldu. Sunneti sordum sadece sunnet yapan ozel klinikler ozel hastanelere gore daha uygun haberin olsun kuzum. Medicana 9bin dedi klinik 5 binFarka bak ya 15 e doğum yapan hastaneler var bi de yani
Gözün aydın canım herşeyin iyi olmasına sevindimBenim özel sağlık sigortam var ama ödenen muayene ücretini görüyorum nst günleri bir değişiklik olmuyor
Kuzum çok şükür bugün sancı çıkmadı. Ultrasonda da suyu, rahim uzunluğu vs gayet iyi çıktı. Sanki cuma günü doğmaya çalışan benim kız değilmiş gibibu haftayı da atlatırsan doğurmanda sıkıntı yok dedi
![]()
Emiyo olmasi cok iyi yaa cok sevindim gercektenBoğaz ağrısı huzursuz ediyor diyordum bugün kbbye de gittim. Enfeksiyon yok sıkıntı yok alerjik olabilir dedi. Gittim oğlumu rahatça mıncıklayarak emzirdimGerçi hala bi şaşkınız. Tutuyor biraz emiyor sonra bırakıyor öbür yana dönüp meme arıyor
![]()
Yaa ne kadar güzellBoğaz ağrısı huzursuz ediyor diyordum bugün kbbye de gittim. Enfeksiyon yok sıkıntı yok alerjik olabilir dedi. Gittim oğlumu rahatça mıncıklayarak emzirdimGerçi hala bi şaşkınız. Tutuyor biraz emiyor sonra bırakıyor öbür yana dönüp meme arıyor
![]()
M aldım 63 kiloyum şu anKızlar siz dependi hangi beden almıştınız?
Yok canım şu göğüs kalkanı cankurtaran gibi bişeymiş. O kadar sağmaya hiç bişey yok gayet iyi, krem bile sürmüyorumYaa ne kadar güzellkızımı emzirdiğim zamanlar geldi aklıma duygulandım
yara falan olmadı değil mi canım sende?
Uuuuu peki 2 Ekim de ne kadarlık olacaksın ? Bir de branş neydi gitcen mi derse? Bugün baktım da evet geçti zaman ama yine de yordu beni ayaklarım şişmiş bir şekilde geldim eveBenim 2. Sezeryanım olduğu için doktor 2 ekimden itibaren alabiliriz dedi ama net birşey söylemedi