- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.702
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.461
Senin ki nazlı kuşummmCanlar ınanılmaz birşey oldu, dunkü sonuctan içim rahat etmedi 10.gun 25 olunca
Gittim tekrar kan verdım 11.gun 70 çıktıı
Inanamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ki nazlı kuşummmCanlar ınanılmaz birşey oldu, dunkü sonuctan içim rahat etmedi 10.gun 25 olunca
Inanamıyorum
Bende dün transfer oldum kahverengi lekelenme bende de olmuştu işlemden kaynaklıdır diye düşündüm bir daha gelmedi canımMerhaba bugün transfer oldum 5 saat önce transfer oldum adet kanaması gibi kan geldi peçeteye neden olabilir daha önceki 2 transferimde hiç böyle olmadım
Bu sefer olacak Allah’ın izniyle kuzumm
Allah'ım sen dualarımızi kabul eyle yarabbim çok güzel bı haber çok güzel bı gün mutluluktannn delirecemmmCanlar ınanılmaz birşey oldu, dunkü sonuctan içim rahat etmedi 10.gun 25 olunca
Inanamıyorum
Teşekkür ederim canım doktorumda yazdı şimdi onada sordum size yazmışken doktorumda rahim ağzından gelmiştir endişe etmeyin demiş çok şükür yaaaa çok kötü oldum görünceBendede aynı leke gelmisti canım 5 6 saat sonra. Oraya bir aparat takiliyor ya illaki ufak tefek cizik gibi hasar oluyor o yüzden geliyor o kan. Surekli ve buyuk bir kan gelirse mutlaka doktorunu ara
Teşekkürler canım doktorada yazdım size yazmışken oda rahim ağzından gelmiiştir dedi endişe etme demiş çok şükür çok kötü oldumBende dün transfer oldum kahverengi lekelenme bende de olmuştu işlemden kaynaklıdır diye düşündüm bir daha gelmedi canım
Sende takip et olmadı doktoruna yaz
Ben de de oluyor hatta bazen girmiyormuş gibi zorluyorum da, ama genel olarak böyleymis o yüzden içiniz rahat olsun alması gerekeni alıyor vücut.Kizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorumsizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
![]()
Bu ay olamicam gibi kasımın başına denk geliyo ama beni yine listeye eklermisiniz bu gruba alistim
Amin inşallahhhAz kalmis kuzum hayirli haberlerle gel inşallah![]()
Kuzum dondurulmuş embriyo transferi nasıl yapıldı yani adetten kaç gün sonra transfer yapılıyorBen bir kere dondurulmuş iki kere taze yaptırdım. Muhtemelen rahimin durumuna göre karar veriyorlar.
Kuzum peki adetten kaç gün sonra transfer ediliyorcanım benim donmuş embriyo transferi oldu
Her zaman bekleriz kuzummBu ay olamicam gibi kasımın başına denk geliyo ama beni yine listeye eklermisiniz bu gruba alistim![]()
Maşallah canım. Bak ne güzel çıkmış. Devamı da gelsin inşallahCanlar ınanılmaz birşey oldu, dunkü sonuctan içim rahat etmedi 10.gun 25 olunca
Inanamıyorum
Ayy ben onu hiç hatırlamıyorumKuzum dondurulmuş embriyo transferi nasıl yapıldı yani adetten kaç gün sonra transfer yapılıyor
Ped kullanabilirsinKizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorumsizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
![]()
Adet olduğum günü sayarsak 19gun sonra mesala ben 4ekimde adet oldum 5ekimde muane 13ekimde kontrol nasip olursa 23ekimdede yani bu pazartesi dondurulmuş transferim varKuzum dondurulmuş embriyo transferi nasıl yapıldı yani adetten kaç gün sonra transfer yapılıyor