2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende dün transfer oldum kahverengi lekelenme bende de olmuştu işlemden kaynaklıdır diye düşündüm bir daha gelmedi canım
Sende takip et olmadı doktoruna yaz
Canım rabbim pozitif çizgiyi görmeyi nasip etsin sonra kucağına almayı nasip etsin

Canım bu 10 günlük sürede ne yapacaksın, Kayseri'de mi kalacaksin, eve dönüp çalışmaya başlayacak misin ?
Kayserideyim sonuç alana kadar dönmeyi düşünmüyorum çiçeğim
eğer pozitif sonuç alırsam rapor alacağım bir süre

Pozitif aldiktan sonrada aslinda bir 10 gun rapor almak lazim dimi , bende cok yogun calisiyorum cok stressli
Canım ben çalıştığım hastaneden sevk alarak geldim transfer hazırlığından transfer sonucuna kadar izinliyim
Sonuç aldıktan sonra ben de rapor almayı düşünüyorum çalıştığım birim çocuk yetişkin kan alma yoğun ve hep böyle eğilmeli iş yapıyorum riske atmak istemiyorum

İmkanın varsa tabii ki de almalısınn

Siz de sağlıkçı misiniz, ben de poz olursa rapor alıp uzatacagim
Ebeyim canım evet meslektaşız

Rapor alalım. kolay süreçlerden geçmiyoruz zaten bir süre böyle idare edeceğiz ben başhemşire hanımla da görüşmüştüm
Sen nerde görev yapıyorsun

Ebeyim canım evet meslektaşız

Rapor alalım. kolay süreçlerden geçmiyoruz zaten bir süre böyle idare edeceğiz ben başhemşire hanımla da görüşmüştüm
Sen nerde görev yapıyorsun
Oy canim meslektasim, Ben İzmir'de araştırma hastanesindeyim lab. görev yapıyorum çok fazla eğiliyoruz, işlem sırasında bile belim ağrıyor benim, pozitif olursa gidemem. Kolay gebe kalamiyoruz biz maalesef çok haklısın. O kadar emek. Rapor alırız, idare ederiz bakalım

Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum ben de Bingöl kadın doğum çocuk hastanesindeyim

Çocuklardan kan alırken zaten darbe de aldığımız oluyor bilirisn İnşallah pozitifi alalım da heyet almanın yollarını buluruz canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…