- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.436
- 798
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.481
Canım bu 10 günlük sürede ne yapacaksın, Kayseri'de mi kalacaksin, eve dönüp çalışmaya başlayacak misin ?Kuzum bir şekilde emilimi oluyormuş. Ben de hemen hemen aynısı oluyor ama ben eldiven kullanıp o şekilde ittiriyorum
Canım rabbim pozitif çizgiyi görmeyi nasip etsinBende dün transfer oldum kahverengi lekelenme bende de olmuştu işlemden kaynaklıdır diye düşündüm bir daha gelmedi canım
Sende takip et olmadı doktoruna yaz
Kayserideyim sonuç alana kadar dönmeyi düşünmüyorum çiçeğimCanım bu 10 günlük sürede ne yapacaksın, Kayseri'de mi kalacaksin, eve dönüp çalışmaya başlayacak misin ?
Aminn aminnn kuzumm cümlemizin Rabbim yardımcısı olsunCanım rabbim pozitif çizgiyi görmeyi nasip etsinsonra kucağına almayı nasip etsin
Böyle bir fırsatın varsa çok iyi canım.Kayserideyim sonuç alana kadar dönmeyi düşünmüyorum çiçeğim
eğer pozitif sonuç alırsam rapor alacağım bir süre
Ayyy bende aynı soruyu sordumBugün transfer oldum bendee yemek konusunda nelere dikkat ettiniz arkadaşlar2. Transferim ilki negatifti.s
Insallah canimmMaşallah canım. Bak ne güzel çıkmış. Devamı da gelsin inşallah
Gelsinde saglikla nazini niyazini cekelim kuzum insSenin ki nazlı kuşummmbak çok güzel Allahım kat kat artarak devam etsinnn
Hahahha transfer sonrası akıllar hep aynı durumda.d inşallah pozitifi de görürüz deAyyy bende aynı soruyu sordum
Canım doktorum onermedi pedi yoksa bende kullaniyordum normal hayatimdaPed kullanabilirsin
Pozitif aldiktan sonrada aslinda bir 10 gun rapor almak lazim dimi , bende cok yogun calisiyorum cok stressliKayserideyim sonuç alana kadar dönmeyi düşünmüyorum çiçeğim
Canım ben çalıştığım hastaneden sevk alarak geldim transfer hazırlığından transfer sonucuna kadar izinliyimPozitif aldiktan sonrada aslinda bir 10 gun rapor almak lazim dimi , bende cok yogun calisiyorum cok stressli
Siz de sağlıkçı misiniz, ben de poz olursa rapor alıp uzatacagimKayserideyim sonuç alana kadar dönmeyi düşünmüyorum çiçeğim
Evet okudum, bende öyle eğilmeli iş yapıyorum pek cesaretim yok inşaallah kolaylıkla alirim tabi önce pozitif olmalıyımSiz de sağlıkçı misiniz, ben de poz olursa rapor alıp uzatacagim
Ebeyim canım evet meslektaşızSiz de sağlıkçı misiniz, ben de poz olursa rapor alıp uzatacagim
Oy canim meslektasim, Ben İzmir'de araştırma hastanesindeyim lab. görev yapıyorum çok fazla eğiliyoruz, işlem sırasında bile belim ağrıyor benim, pozitif olursa gidemem. Kolay gebe kalamiyoruz biz maalesef çok haklısın. O kadar emek. Rapor alırız, idare ederiz bakalımEbeyim canım evet meslektaşız
Rapor alalım. kolay süreçlerden geçmiyoruz zaten bir süre böyle idare edeceğiz ben başhemşire hanımla da görüşmüştüm
Sen nerde görev yapıyorsun
Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum ben de Bingöl kadın doğum çocuk hastanesindeyimOy canim meslektasim, Ben İzmir'de araştırma hastanesindeyim lab. görev yapıyorum çok fazla eğiliyoruz, işlem sırasında bile belim ağrıyor benim, pozitif olursa gidemem. Kolay gebe kalamiyoruz biz maalesef çok haklısın. O kadar emek. Rapor alırız, idare ederiz bakalım
Evet canım progestan dex hergun oluyorum ben progestan 50 haftada bir iki ampul suanlikKızlar pozitifi gordikten sonrada progestan dex 25 ve progestan 50 kullanılmaya devam ediliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?