2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim transferimin bugün 10. Günüydü sabah test yaptım negatif çıktı . Umudum kırıldı bu durumu yaşayıp pozitife dönen var mı

Kızlar kaçıncı gün embriyoları

Benim transferimin bugün 10. Günüydü sabah test yaptım negatif çıktı . Umudum kırıldı bu durumu yaşayıp pozitife dönen var mı
Kızlar her şeyle imtihan oluyoruz.insallah herşey gönlünüzce olur

Geçmiş olsunn kuzum şuan tek yapacağın şey boş su içmek yarın olmadı doktoruna danışırsın

Cran berry turna yemişi iyi gelir diyorlar ama bak ben vişne ile o olayı çözüyorum bu mevsimde de zor bulunur ama metro markette falan belki buzlu bulursun

Cran berry turna yemişi iyi gelir diyorlar ama bak ben vişne ile o olayı çözüyorum bu mevsimde de zor bulunur ama metro markette falan belki buzlu bulursun
Bende çok sık oluyorum ıdrar yolu enfeksiyonu bir sürü şey kullandım tamam bu işe yaradı dedim bi süre sonra tekrar oldum. Maalesef antibiyotiksiz geçmiyor.
Birde Bol bol su içmek gerekir. Suyu biraz az içtigim zaman bi süre sonra enfeksiyon geri geliyor

Benimde öyle.suyu azaltınca hemen oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…