- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.521
Benimde 24 u kese randevum var canım benden kan istemedi daha doktorumBuradayim canim nasilsin nasil gidiyor girememistim bi kac gundur. Nasil gidiyor durumun nasil. Ben kese kalp icin bekliyorum 3 kan testi verdim cok sukur iyi cikti artislari.
Günaydın canım ben bu tedavimde hiç estrofem kullanmadım. Başlangıçta sadece coraspin ve fitil vardı. Fitil kaşıntı yapınca prolutexe geçtik. Sonra leke gelince prolutexi günde iki doza çıkarıp coraspini kestik. Şimdi sacede prolutex ve vitaminle devam ediyorum yani adet olmazsın sanırımKızlar günaydın güzel haberler alacağımız bir pazar olsunAklıma takılan bir şeyi soracağım bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok mutlu olurum. Bugün transferimin 2.günü. Normalde haftaya çarşamba perşembe gibi adet olmam gerekiyor. Hep diyoruz ya ilaçları kullandığın sürece adet olmazsın diye. Bu transferimde sadece göbekten 1 tane prolutex yapıyorum. Bildiğim kadarıyla estrofem kullanımı adeti engelliyordu. Ben adet olmam di mi ya
Canım teşekkür ederim, umarım ben de pozitifi görürüm senin gibiGünaydın canım ben bu tedavimde hiç estrofem kullanmadım. Başlangıçta sadece coraspin ve fitil vardı. Fitil kaşıntı yapınca prolutexe geçtik. Sonra leke gelince prolutexi günde iki doza çıkarıp coraspini kestik. Şimdi sacede prolutex ve vitaminle devam ediyorum yani adet olmazsın sanırım
Ecoş zaman geçtikçe heyecanlanıyorummKızlar günaydın güzel haberler alacağımız bir pazar olsunAklıma takılan bir şeyi soracağım bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok mutlu olurum. Bugün transferimin 2.günü. Normalde haftaya çarşamba perşembe gibi adet olmam gerekiyor. Hep diyoruz ya ilaçları kullandığın sürece adet olmazsın diye. Bu transferimde sadece göbekten 1 tane prolutex yapıyorum. Bildiğim kadarıyla estrofem kullanımı adeti engelliyordu. Ben adet olmam di mi ya
Ayy amin canımmm bekleyen herkes görsün o pozitifiCanım teşekkür ederim, umarım ben de pozitifi görürüm senin gibiBana da transfer günü tekrar progesteron testi yaptılar fitil eklemediler sadece prolutex ve vitamin ile devam ediyorum. Senin de doğal siklus transferi sanırım. İlaç kullanmadığın için bir belirti yaşamış mıydın? Bugün sanki hafif kasıklarım ağrıyor
Belirti aramıyorum belirti aramıyorummAyy amin canımmm bekleyen herkes görsün o pozitifi
Bana hiç öyle test falan yapılmadıdoğal siklus da değil ben ilk defa adetten bir hafta önce ilaçlara başladım. İlk günler ara ara kasık batması oluyordu sonra hiçbir belirti falan kalmadı derken leke geldi işte. Hemşireye bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi diye sordum. Net bir şey söyleyemeyiz adet kanaması da olabilir yerleşme kanaması da ama kanamanın devamlı olmayıp leke halinde gelmesi ve rengi iyiye işaret dedi öyle de oldu çok şükür
Ben de sabırsızım yaEcoş zaman geçtikçe heyecanlanıyorumm
İnşallah Rabbim pozitif sonuç almamızı nasip etsin
Ben valla bir sürü ilaç kullanıyorum
Beni de götür kahveyeeBen de sabırsızım yaEvde oturdukça da düşünüyor insan. Sanırım yarın bi kahve içmeye çıkarım
Canım kaset test yapacak misin, direk kan mi vereceksin ?Beni de götür kahveyee
Gel canım konuşacağımız konu belliBeni de götür kahveyee
Valla çiçeğimm benim test yapamama gibi bir sorunum varCanım kaset test yapacak misin, direk kan mi vereceksin ?
Haydi şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım çok çabuk kolaylıkla geçsinDün doktoruma mesaj attım 18 gün sonra regl dongumun basladigini, gelip tüp bebek surecine başlamak istediğini, öncesinde ilaç kullanmam gerekiyor mu dedi, hayır 2. Günü gelin, ondan sonra ilaçlara başlanacak dedi.
İlk muayenede pko olduğumu yüzde 50-60 demişti ama transfer de bişey demediKızlar herkese günaydın transferden sonra doktorunuz bebeğin olma ihtimali olarak yüzdelik verdi mi benim doktorum %40 ihtimal tutar demiş size böyle bir yüzdelik verildi mi
Benimde 2. Günü bugün transferimin canımm kullandığımız ilaçlar nedeni ile adet olamayacağımızı iletmişti benim Dr Allah korusun negatif olursa ilacı bırakıp ondan da 3 gün sonra falan kanama olur demişti ben ilkinde yaşadım maalesef negatif olmuştu ilk deneme bu defa inşallah pozitifi görürüzKızlar günaydın güzel haberler alacağımız bir pazar olsunAklıma takılan bir şeyi soracağım bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok mutlu olurum. Bugün transferimin 2.günü. Normalde haftaya çarşamba perşembe gibi adet olmam gerekiyor. Hep diyoruz ya ilaçları kullandığın sürece adet olmazsın diye. Bu transferimde sadece göbekten 1 tane prolutex yapıyorum. Bildiğim kadarıyla estrofem kullanımı adeti engelliyordu. Ben adet olmam di mi ya
Senide ekleyelim listeye çiçeğim ne zaman oldun transfer kaç embriyoBenimde 2. Günü bugün transferimin canımm kullandığımız ilaçlar nedeni ile adet olamayacağımızı iletmişti benim Dr Allah korusun negatif olursa ilacı bırakıp ondan da 3 gün sonra falan kanama olur demişti ben ilkinde yaşadım maalesef negatif olmuştu ilk deneme bu defa inşallah pozitifi görürüz
Yaaaa nasil sevindimmmmmm Allah kucağınıza almayı nasip etsin184.30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?