2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın güzel haberler alacağımız bir pazar olsun Aklıma takılan bir şeyi soracağım bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok mutlu olurum. Bugün transferimin 2.günü. Normalde haftaya çarşamba perşembe gibi adet olmam gerekiyor. Hep diyoruz ya ilaçları kullandığın sürece adet olmazsın diye. Bu transferimde sadece göbekten 1 tane prolutex yapıyorum. Bildiğim kadarıyla estrofem kullanımı adeti engelliyordu. Ben adet olmam di mi ya

Günaydın canım ben bu tedavimde hiç estrofem kullanmadım. Başlangıçta sadece coraspin ve fitil vardı. Fitil kaşıntı yapınca prolutexe geçtik. Sonra leke gelince prolutexi günde iki doza çıkarıp coraspini kestik. Şimdi sacede prolutex ve vitaminle devam ediyorum yani adet olmazsın sanırım

Canım teşekkür ederim, umarım ben de pozitifi görürüm senin gibi Bana da transfer günü tekrar progesteron testi yaptılar fitil eklemediler sadece prolutex ve vitamin ile devam ediyorum. Senin de doğal siklus transferi sanırım. İlaç kullanmadığın için bir belirti yaşamış mıydın? Bugün sanki hafif kasıklarım ağrıyor

Ecoş zaman geçtikçe heyecanlanıyorumm
İnşallah Rabbim pozitif sonuç almamızı nasip etsin
Ben valla bir sürü ilaç kullanıyorum

Ayy amin canımmm bekleyen herkes görsün o pozitifi
Bana hiç öyle test falan yapılmadı doğal siklus da değil ben ilk defa adetten bir hafta önce ilaçlara başladım. İlk günler ara ara kasık batması oluyordu sonra hiçbir belirti falan kalmadı derken leke geldi işte. Hemşireye bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi diye sordum. Net bir şey söyleyemeyiz adet kanaması da olabilir yerleşme kanaması da ama kanamanın devamlı olmayıp leke halinde gelmesi ve rengi iyiye işaret dedi öyle de oldu çok şükür

Belirti aramıyorum belirti aramıyorumm
Herşey %50 /50 ya nasip diyeceğiz canımm
Allah’ım bizlere de sizlerin yaşattıgı o güzel duyguları yaşatsın aminnnn
Temmuz anneleri olarak gidelim inşAllah

Kızlar herkese günaydın transferden sonra doktorunuz bebeğin olma ihtimali olarak yüzdelik verdi mi benim doktorum %40 ihtimal tutar demiş size böyle bir yüzdelik verildi mi

Haydi şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım çok çabuk kolaylıkla geçsin

Kızlar herkese günaydın transferden sonra doktorunuz bebeğin olma ihtimali olarak yüzdelik verdi mi benim doktorum %40 ihtimal tutar demiş size böyle bir yüzdelik verildi mi
İlk muayenede pko olduğumu yüzde 50-60 demişti ama transfer de bişey demedi

Benimde 2. Günü bugün transferimin canımm kullandığımız ilaçlar nedeni ile adet olamayacağımızı iletmişti benim Dr Allah korusun negatif olursa ilacı bırakıp ondan da 3 gün sonra falan kanama olur demişti ben ilkinde yaşadım maalesef negatif olmuştu ilk deneme bu defa inşallah pozitifi görürüz

Senide ekleyelim listeye çiçeğim ne zaman oldun transfer kaç embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…