2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar herkese günaydın transferden sonra doktorunuz bebeğin olma ihtimali olarak yüzdelik verdi mi benim doktorum %40 ihtimal tutar demiş size böyle bir yüzdelik verildi mi
Banada verdi ihtimal. %80 verdi . Embriyo kalitesi rahim kalinlığı ve histereskopi hormon bularin hepsine bakıp tecrubesine gore ihtimal veriyor bazı doktorlar.

Herkese iyi pazarlar canlartransferimin 6.gununden bildiriyorum belirtisiz sakin devam ediyor herşey sanki hiçbir şey olmamiscasina hayırlısı artık sizler nasılsınız güzel yeni anneler ve anne adayları
Belirti arama canım sakın. Ben gece kendimi perisan ettim agladım tutmadı zannettim. Sabahinda test yaptim pozitifti. Cok kizdim kendime. Halada hicbir belirtim yok. Ne gogus hassasiyeti ne kasik agrisi ne idrar sıkısmasi hicbirsey yok.

Ya seniii yerim cici guzel anne nasil iyi geldi yazdıklarını okumak bende aramak istemiyorum belirti ama insan kendini dinliyor yaaa malesef

Herkese iyi pazarlar canlartransferimin 6.gununden bildiriyorum belirtisiz sakin devam ediyor herşey sanki hiçbir şey olmamiscasina hayırlısı artık sizler nasılsınız güzel yeni anneler ve anne adayları
Ayy bana zaman geçmiyor 6. Güne nasıl geleceğim bu sabırsızlıkla bakalım

Kızlar merhabaaa, inşallah sonuç bekleyenlerin pozitif gördüğü pozitif günleri olurrrr
Tekrar deneyenlerinde bir an önce hayırlısıyla yavrusuna kavuşmasını diliyorum
Size bir sorum olacak tedaviye başlamadan önce adetin 3. Günü e2 değerim 70. Tedavinin altıncı günü e2 değerim 1300. Salı tekrar kontrolüm var. Doktorum cuma yada cumartesi toplarız yumurtaları dedi. Bu e2 değeri nedir tam olarak acaba?

Banada verdi ihtimal. %80 verdi . Embriyo kalitesi rahim kalinlığı ve histereskopi hormon bularin hepsine bakıp tecrubesine gore ihtimal veriyor bazı doktorlar.
Benim ihtimal düşükmüş ben daha sonra baş hemşireye sordum o da iyi oran dedi zaten en yüksek %55 ihtimal veriyoruz dedi canım senin yumurtanın kalitesi neydi benim 5ab en son ki kontrolümde rahim kalınlığı 11 küsürdü beş gün sonra transfer oldu

Oyy çiçeğimmm valla bu mesajlarınız bize çok iyi geliyor

Ben 3. Gun embriyo transferi oldum canim ikiside iyi kaliteydi (kalite 3. Gun embriyolarinda sadece sayisal ifade ediliyor. 1. Kaliteydi) hem cift transfer hem histereskopi hem rahime cizik atilması bunlar bir araya gelince oran otomatik yukseliyor. Bence oran dusunmek cok sacma. Rabbim nasip ederse kotu kalite bir embriyo bile rahimde hızla tutunup sagliklı bir bebek oluyor. Nasip degilse hersey mükemmel olsa bile tutunamiyor.Rabbim isteyen herkese sagliklı evlat nasip etsin. En basta bizim topigimizdeki anne adaylarina. Amiiiinnn

Petunyaamm sana embriyoların çözüldüğüne dair bir epikriz raporu verdiler mi acaba

Ya bu arada ben tamamen unutup biraz önce yarım porsiyon arnavut ciğeri yedim Yıllardır canım çekmez yiyeceğim tuttu yarısında farkettim sakatatın yasak olduğunu. Umarım kötü etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…