2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ağızda çok fena bir tat bırakıyor canım doğru be peşine hemen bir kuru üzüm atıyorum
Canimm sen transfer oldunmu ? Hayirli olsun insaAlllah burdaki butun arkadaslarimiz icin insaAllah tedavileriniz transferleriniz hep pozitifle sonuclanir

İşsiz ben can sıkıntısından tabloyu tarih sıralamasına göre yaptım işte

Bilgisi eksik olanlar listede beni unutmuşun diyenler varsa
Slm kızlar bende 12 ekimde 1 tane 5. Gün embriyo transferi oldum bu 3. denemem test günüm yarın daha önce de 2 kez pozitifi gördüm ama kaybettim maalesef artık sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah günlerdir takipteyim bütün mesajlarınızı okudum

Canimm sen transfer oldunmu ? Hayirli olsun insaAlllah burdaki butun arkadaslarimiz icin insaAllah tedavileriniz transferleriniz hep pozitifle sonuclanir
Çiçeğimm evet 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferim olduu.Aminn aminnnn bütün kalbimle istiyorum

Çiçeğimm evet 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferim olduu.Aminn aminnnn bütün kalbimle istiyorum
Allahim nasip etsin insaAllah canim. Vermeyi cok seven Rabbim gonlune gore versin insaAllah.. olucak inan

Selam benmde 19.ekimde 5 gün embiriyo transferm oldu 3 .buçuk yaşında kızım var kardeş istedik inşallah sonucumuz hayırlı olur hepimiz için senle aramızda 1 gün var

Allahim nasip etsin insaAllah canim. Vermeyi cok seven Rabbim gonlune gore versin insaAllah.. olucak inan
Aminnn aminnn canımm benimmm güzel haberlerimle seni etiketleyeceğim
Selam benmde 19.ekimde 5 gün embiriyo transferm oldu 3 .buçuk yaşında kızım var kardeş istedik inşallah sonucumuz hayırlı olur hepimiz için senle aramızda 1 gün var
Aminnn canımm Rabbim en güzelini kolaylıkla nasip etsin.Senide tablomuza yazalımm

İnşallah pozitif sonuçlanır.
Kizinizda mi tup bebek acaba ?
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin evet canm 1 aşılama negatif kadn doktor
1 tüp negatif kadn doktor
1 tüp dış gebelik sol taraf zedelendi kadın doktor sonra aynı hastanede ablamn doktoruna geçtik erkek doktor ondan snra şükür oldu yazdm tek tek zaten
1 tüp pozitif kızım erkek doktor
1 tüp 19 Ekim erkek doktor beklemedeyiz detaylı yazdım ki umudunuzu kaybetmeyin diye benm sağ taraf kapalı sol tarafta dış gebelikten dolayı zedelendi mucize dedi doktorum kızım oldu şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…