2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ben çok yeniyim aranızda. Bu benim ikinci transferim. Tabii ister istemez sürekli bakıyorum belirti var mı diye. Yok olması imkansız tabii ama insan yine de sürekli kontrol ediyor ve yine negatif olur diye korkuyorum bu sefer ailem de bilmiyor sakladık uzulmesinler diye. Kimseyle de konuşamıyorum sessizce sizin yorumlarınızı okuyorum

Allahım hayırlı güzel bir sonuç almayı nasip etsin canım hoşgeldin aramıza

Vallahi canım al benden de o kadar sıfır belirti inşallah bizde anne olucaz ama ben yarın sabah gidip kan vericem varsa bişeyler ufakta olsa çıkar diye umuyorum

Kız bi de elin değmişken. İkiz olan belli olan varsa çift emoji koyar mısın. İkiz olduğunu anlayalım. Daha belli olan oldu mu bilmiyorum ama talep ediyorum ilerisi için
Canım onun için çok erken daha önümüzdeki süreçlerde belli olur o zaman ekleriim çiçeğim

Hiç stres yapma kuzum çok güzel geçecek yarın hastaneye geçerken alıp içersin

Belirti arama vücudu dinleme kuzum Rabbim inşallah hiç Ummadığın yerden sevindirsin
sessiz kalma gel aramıza konuş en iyi biz anlarız

Amme hizmeti olmuş sağol canım ben de 4+2yim bu durumda bu arada kese görmek için ne zaman çağırdılar seni
Hayalimmmm şu ismimizin altında yazacak olan hamilelik günlüğü ve telefona indireceğimizi tatlış uygulamalar
Kitaplar almıştım zamanında onları okumaksizler kalp sesini duyarken bizde pozitifleri alacağız inşAllah çiçeğim

Ayy inşaallah canım benim hepimize dua ediyorum vakti gelince Rabbim hepimizi evlat nimeti ile rızıklandıracak inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…