- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.436
- 798
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.621
Benim de bayan doktorİnşallah rabbim hepimize nasip etsinevet canm 1 aşılama negatif kadn doktor
1 tüp negatif kadn doktor
1 tüp dış gebelik sol taraf zedelendi kadın doktor sonra aynı hastanede ablamn doktoruna geçtik erkek doktor ondan snra şükür oldu yazdm tek tek zaten
1 tüp pozitif kızım erkek doktor
1 tüp 19 Ekim erkek doktor beklemedeyiz detaylı yazdım ki umudunuzu kaybetmeyin diye benm sağ taraf kapalı sol tarafta dış gebelikten dolayı zedelendi mucize dedi doktorum kızım oldu şükür.
Haydi yarın haftanın ilk pozitifi senden gelsinn canımmSlm kızlar bende 12 ekimde 1 tane 5. Gün embriyo transferi oldum bu 3. denemem test günüm yarın daha önce de 2 kez pozitifi gördüm ama kaybettim maalesef artık sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallahgünlerdir takipteyim bütün mesajlarınızı okudum
Hayalimm kelimesini hamileyim okumak ve anlık mutluluk krizi geçirmekHayalimmmm şuismimizin altında yazacak olan hamilelik günlüğü ve telefona indireceğimizi tatlış uygulamalar
Kitaplar almıştım zamanında onları okumaksizler kalp sesini duyarken bizde pozitifleri alacağız inşAllah çiçeğim
5.gun embriyosu için de mi aynı?
Yaa senii yirimmmmHayalimm kelimesini hamileyim okumak ve anlık mutluluk krizi geçirmek
Öyle yazmaya çok az kaldı çiçeğimYaa senii yirimmmmbende senden sonra heyecanlandım
İnşallah bebeğim dua edin çokHiç stres yapma kuzum çok güzel geçecek yarın hastaneye geçerken alıp içersin
Ne demek canım inşallah kullanmak nasip olsunBuradan hep birşeyler öğreniyorum. Favorilere ekledim bu linki. Teşekkür ederim canım
24 u kese gunum canımAmme hizmeti olmuş sağol canımben de 4+2yim bu durumda bu arada kese görmek için ne zaman çağırdılar seni
Hayır o anlamda değil isim vermemek için bayan doktor dedm aynı hasttanede ikiside kendim teseddurlu biriyim özellikle bayana ilk gttim ama çok hata ettim. Sadece ismini vermemek için bayan dedmBenim de bayan doktor
Bu yazı üzdü biraz
Benim 5.Gun embriyosuydu 5.Gun pozitif gordum canımSizce kaçıncı gün idrar testinde çıkar
Amin canım inşallahHaydi yarın haftanın ilk pozitifi senden gelsinn canımmRabbim bu sefer sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip eylesin
Senide ekliyorum tablomuza
aynı durumdayım canım peçete koyuyorum ben sadeceKizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorumsizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
Dr. liste vermesi gerekiyor.Fast food paketli ürünler asitli içecekler yasak bol su mercimek çorbası mevsim meyvesi özellikle avakado kavrulmamış kabak çekirdeği badem içi ceviz fındık salata havuç kabak kayısı incir ben bunları tüketiyorum. transferimin 10. günü bugünBugün transfer oldum bendee yemek konusunda nelere dikkat ettiniz arkadaşlar2. Transferim ilki negatifti.s
Yaa ben de öyleyim. Önceliğim kadın doktorlar oldu iki tane kadın doktora gittim ama hiç memnun kalmadım sonunda erkek doktora gittimHayır o anlamda değil isim vermemek için bayan doktor dedm aynı hasttanede ikiside kendim teseddurlu biriyim özellikle bayana ilk gttim ama çok hata ettim. Sadece ismini vermemek için bayan dedm
Test yapacak misin canım ?Dr. liste vermesi gerekiyor.Fast food paketli ürünler asitli içecekler yasak bol su mercimek çorbası mevsim meyvesi özellikle avakado kavrulmamış kabak çekirdeği badem içi ceviz fındık salata havuç kabak kayısı incir ben bunları tüketiyorum. transferimin 10. günü bugün
Beni anlamana sevindim arkadaş yanlış anlamış okadr yazidm sadece bayan doktora takılmış ben isim vermemek için yazdm ama 3 kere denedim pişman oldm beni ölümden döndürdü dış gebelikte 2 ay bana hamilesin kese görüyorum dedi beni oyaladı hergun kanamam oluyordu hergun hastanedeydim yazık degilmiydi banada en sonunda ben ktuleşmeye başladım meğer beni zehirlemeye başlamış bana dedi hastaneye gel hastaneye gttim baktm hanimefendi çıkıyor ya ben ölüyordum resmen şükür verilmiş sadakam varmışki rabbm beni bağışladı. K bakma çok yazdmYaa ben de öyleyim. Önceliğim kadın doktorlar oldu iki tane kadın doktora gittim ama hiç memnun kalmadım sonunda erkek doktora gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?