2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim de bayan doktor
Bu yazı üzdü biraz

Haydi yarın haftanın ilk pozitifi senden gelsinn canımm Rabbim bu sefer sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip eylesin
Senide ekliyorum tablomuza

Hayalimm kelimesini hamileyim okumak ve anlık mutluluk krizi geçirmek

Kizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorum sizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor
aynı durumdayım canım peçete koyuyorum ben sadece

Bugün transfer oldum bendee yemek konusunda nelere dikkat ettiniz arkadaşlar 2. Transferim ilki negatifti.s
Dr. liste vermesi gerekiyor.Fast food paketli ürünler asitli içecekler yasak bol su mercimek çorbası mevsim meyvesi özellikle avakado kavrulmamış kabak çekirdeği badem içi ceviz fındık salata havuç kabak kayısı incir ben bunları tüketiyorum. transferimin 10. günü bugün

Hayır o anlamda değil isim vermemek için bayan doktor dedm aynı hasttanede ikiside kendim teseddurlu biriyim özellikle bayana ilk gttim ama çok hata ettim. Sadece ismini vermemek için bayan dedm
Yaa ben de öyleyim. Önceliğim kadın doktorlar oldu iki tane kadın doktora gittim ama hiç memnun kalmadım sonunda erkek doktora gittim

Test yapacak misin canım ?

Yaa ben de öyleyim. Önceliğim kadın doktorlar oldu iki tane kadın doktora gittim ama hiç memnun kalmadım sonunda erkek doktora gittim
Beni anlamana sevindim arkadaş yanlış anlamış okadr yazidm sadece bayan doktora takılmış ben isim vermemek için yazdm ama 3 kere denedim pişman oldm beni ölümden döndürdü dış gebelikte 2 ay bana hamilesin kese görüyorum dedi beni oyaladı hergun kanamam oluyordu hergun hastanedeydim yazık degilmiydi banada en sonunda ben ktuleşmeye başladım meğer beni zehirlemeye başlamış bana dedi hastaneye gel hastaneye gttim baktm hanimefendi çıkıyor ya ben ölüyordum resmen şükür verilmiş sadakam varmışki rabbm beni bağışladı. K bakma çok yazdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…