- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.641
Günaydın arkadaşm test yaptınmıDr. liste vermesi gerekiyor.Fast food paketli ürünler asitli içecekler yasak bol su mercimek çorbası mevsim meyvesi özellikle avakado kavrulmamış kabak çekirdeği badem içi ceviz fındık salata havuç kabak kayısı incir ben bunları tüketiyorum. transferimin 10. günü bugün
Estağfurullah. Ben de birinden öyle çektim fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak bitirdi beni. Çok şükür işinin ehli doktorları bulmuşuzBeni anlamana sevindim arkadaş yanlış anlamış okadr yazidm sadece bayan doktora takılmış ben isim vermemek için yazdm ama 3 kere denedim pişman oldm beni ölümden döndürdü dış gebelikte 2 ay bana hamilesin kese görüyorum dedi beni oyaladı hergun kanamam oluyordu hergun hastanedeydim yazık degilmiydi banada en sonunda ben ktuleşmeye başladım meğer beni zehirlemeye başlamış bana dedi hastaneye gel hastaneye gttim baktm hanimefendi çıkıyor ya ben ölüyordum resmen şükür verilmiş sadakam varmışki rabbm beni bağışladı. K bakma çok yazdm
Aynn öyle canım sen hamilesin dimi tabloda öyle gördümEstağfurullah. Ben de birinden öyle çektim fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak bitirdi beni. Çok şükür işinin ehli doktorları bulmuşuz
Günaydın cnm rabbim gzel sonuçlar almayı nasip etsin sabırsızlıkla senn sonucunu bekliyor olacağızGünaydın kizlar benim bugün transfer günümöğleden sonra kavuşacağım bebislere
Her şey çok güzel geçsin kolaylıkla al gel melekleri kuzumGünaydın kizlar benim bugün transfer günümöğleden sonra kavuşacağım bebislere
Bizim günümüzede çok var okadr merak ediyorum ki Rabbim gzel sonuçlar versin hepimize kızım hergun dua ediyor ellerini açıp Allah'ım bana kardeş ver oyuncaklarını gsteriyor diyo kardeş oynasın bunla snra karniminseviyor kardeş burda bak kardeş hadi oynayalım diyorHer şey çok güzel geçsin kolaylıkla al gel melekleri kuzum
Amin inşallah. Bende demin Tbloya bakarken sizin adını gördüm ama sonuç yoktu acaba yaptınız mı sonuç nedirGünaydın herkese, transfer olanlarin hayırlısı ile minik mercimek tanelerni alacağı , test verenlerin güzel sonuçlarla geleceği, bekleyenlerin ise selametle güzel sonuç alacağı günlerin gelmesi duasıyla, çook amiiinn
Bugun benim test gunum 11. gun 70 cikmis oldu bugunde guzel sonuc alirsam hamis yazaris insbak burda kuzumm 1.sayfada sabit
Rabbm gzel sonuçlar almayı nasip etsin 11 günde 70 iyi bnm 12 günde 52 falan çıkmıştı kızımda katlanarak arttı şuan yanımda yatıyorBugun benim test gunum 11. gun 70 cikmis oldu bugunde guzel sonuc alirsam hamis yazaris ins
Canım şöyle anlatayım geçen ay 23 ü eylül de adet oldum 10 ekim de transferim yapıldıKuzum peki adetten kaç gün sonra transfer ediliyor
Senin sonucunu zaten sabırsızlıkla bekliyorum babyimmmmBugun benim test gunum 11. gun 70 cikmis oldu bugunde guzel sonuc alirsam hamis yazaris ins
Ya ins canim bugunku sonuctada katlanarak artmis olur bende birgun yanimda uyutabilirimRabbm gzel sonuçlar almayı nasip etsin 11 günde 70 iyi bnm 12 günde 52 falan çıkmıştı kızımda katlanarak arttı şuan yanımda yatıyordarısı 31 Ekim'de 2cinin gzel sonuçlarını almaya
Sen 10 ekimdemi transfer oldun?
İnşallah canm hepimizin tek isteği bebeklerimizin yanınızda olması senn değerinde gzelce artmış olucakYa ins canim bugunku sonuctada katlanarak artmis olur bende birgun yanimda uyutabilirim
canımm çok çok sevindimmmmmm bugün kan testi yaptıracak mısı?Canlar ınanılmaz birşey oldu, dunkü sonuctan içim rahat etmedi 10.gun 25 olunca
Gittim tekrar kan verdım 11.gun 70 çıktıı
Inanamıyorum
Günaydın Kusum kacıncı gün embiriyosuCanım şöyle anlatayım geçen ay 23 ü eylül de adet oldum 10 ekim de transferim yapıldı
Canım 5. gün maalesef negatif sonuş aldım 19 ekimde. Bugün adet oldum yarın da kontrolüm var 10 12 kasım gibi 2. transferim yapılacakkGünaydın Kusum kacıncı gün embiriyosu
Evet canım çok şükür. Bugün ikinci kanı verdim bekliyorumAynn öyle canım sen hamilesin dimi tabloda öyle gördüm
Günaydın cnm rabbim gzel sonuçlar almayı nasip etsin sabırsızlıkla senn sonucunu bekliyor olacağız
Çiçeğim çok çok sevindim Rabbim inşallah bu sefer pozitif sonuç almanı sana kolaylaştırsın ve lütfen hep bu sefer olacak ve ben anne olacağım niyetiyle başla olur mu olumsuzluk yokKızlar selamsss 10 Ekim 5. gün 5AA kalite embriyom negatifti 19 ekim de kan testi vermiştim.
Doktor ilk adetinde 2. transfer için hazırlığa başlayalım vakit kaybetmeyelim dedi.
Bugün regli oldum. Doktor yarın çağırdı sanırım yine 10 12 kasım gibi 2. transferim olacak
Çünkü Eylül 23 de adet olmuştum 10 ekim de transfer olmuştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?