2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşm test yaptınmı

Estağfurullah. Ben de birinden öyle çektim fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak bitirdi beni. Çok şükür işinin ehli doktorları bulmuşuz

Estağfurullah. Ben de birinden öyle çektim fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak bitirdi beni. Çok şükür işinin ehli doktorları bulmuşuz
Aynn öyle canım sen hamilesin dimi tabloda öyle gördüm
Günaydın kizlar benim bugün transfer günüm öğleden sonra kavuşacağım bebislere
Günaydın cnm rabbim gzel sonuçlar almayı nasip etsin sabırsızlıkla senn sonucunu bekliyor olacağız

Her şey çok güzel geçsin kolaylıkla al gel melekleri kuzum
Bizim günümüzede çok var okadr merak ediyorum ki Rabbim gzel sonuçlar versin hepimize kızım hergun dua ediyor ellerini açıp Allah'ım bana kardeş ver oyuncaklarını gsteriyor diyo kardeş oynasın bunla snra karniminseviyor kardeş burda bak kardeş hadi oynayalım diyor

Amin inşallah. Bende demin Tbloya bakarken sizin adını gördüm ama sonuç yoktu acaba yaptınız mı sonuç nedir

Bugun benim test gunum 11. gun 70 cikmis oldu bugunde guzel sonuc alirsam hamis yazaris ins
Rabbm gzel sonuçlar almayı nasip etsin 11 günde 70 iyi bnm 12 günde 52 falan çıkmıştı kızımda katlanarak arttı şuan yanımda yatıyor darısı 31 Ekim'de 2cinin gzel sonuçlarını almaya

Sen 10 ekimdemi transfer oldun?

Ya ins canim bugunku sonuctada katlanarak artmis olur bende birgun yanimda uyutabilirim

Kızlar selamsss 10 Ekim 5. gün 5AA kalite embriyom negatifti 19 ekim de kan testi vermiştim.

Doktor ilk adetinde 2. transfer için hazırlığa başlayalım vakit kaybetmeyelim dedi.

Bugün regli oldum. Doktor yarın çağırdı sanırım yine 10 12 kasım gibi 2. transferim olacak

Çünkü Eylül 23 de adet olmuştum 10 ekim de transfer olmuştu...

Çiçeğim çok çok sevindim Rabbim inşallah bu sefer pozitif sonuç almanı sana kolaylaştırsın ve lütfen hep bu sefer olacak ve ben anne olacağım niyetiyle başla olur mu olumsuzluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…