• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Herşey çok güzel olacak öyle düşün dua et olur mu? Önemli olan embriyo kalitesi sen herşeyin güzel olacağına inan ve çok dua et. Rabbim evini bu vesile ile şenlendirsin canım 🤲😊
Teşekkür ederim canım benm çok sağ ol, herkesin inşallah 🌸 ikiside iyi kaliteydi aslında ama 6. Gün bozulmuş çözülürken 😔

İlk transferim taze transferdi 3. Gün çift embriyo transfer edildi ve birisi tuttu. Doğum yaptım, şuan bebeğim 1,5 yaşında. Darısı isteyen herkesin başına inşallah 🙏🏻 şimdi kardeşi olsun diye elimizde kalanları değerlendiriyoruz. Onlar bitince yeniden denemeyeceğiz dedik kendimize. 3 tane embriyom kalmıştı dondurulmuş. Birisini yani 3. Gün embriyosunu haziran ayında transfer oldum negatif sonuçlandı. Şimdi geriye 3. Ve 6. Gün embriyosu kalmıştı. 6. Gün transfer edilecekti o da iptal oldu. Şimdi 3. Gün için rahmim uygunsa bakacaklarmış ona göre transfer edilecekmiş bugün.
İnşaallah o da diğer kardeşi gibi tutunur sen içini ferah tut 🥰

Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum daha öncekileri hatırlamıyorum ama bu tedavimde progestan fitili günde 3 yazıldı ama bugn akşam son eczane vermiyor cnku reçeteye 1 işlenmiş sizler bnde kaç kullaniyorsunuz

Peki nezaman kese grmeye gtceksin knustunmu doktorunla cnm brde nerde tedavi gruyorsun
Hemşireyi aradım ama bugün pzt ya kalabalıktır görünce döner o bana ona göre bir tarih verirler herhalde. Gebzede Anadolu Sağlık Merkezine gidiyorum canım. Doktorum Tayfun Kutlu

Günaydın kızlar 🌸 Bugün yine güzel haberlerinizi bekliyorum.
Bugün 3.günüm ve kasık ağrım var belirgin şekilde 2 taraflı. İlaç kullanmıyorum sadece günde 1 kez prolutex yapıyorum. Bu belirti midir sizce?
İnternette şöyle bir şeye denk geldim, implantasyon 3.gün başlar diyor gün gün ne olduğunu yazmış
Bunun 3.günü olanı yok mu acaba canım🦋

Kızlar bugün transferimiz olacaktı saat 11 de. 6. Gün embriyosu. Ama maalesef çözdürme işlemi yapılırken hasar almış, gitmiş 😢 şimdi son bir embriyom kalmıştı 3. Gün o da. 1 de çağırdılar eğer rahmim uygunsa onu transfer edeceklermiş. Üzüldüm gerçekten. Kendime şans vermiştim son iki denemem diye. Şimdi artık son bir kaldı ve o da 3. Gün.. önceki hamileliğimde 3. Gün embriyosuna hamile kalmıştım ben ama bilmiyorum 😔
Canımm inşallah o son embriyon sana can kan olsunnn🤲🏻🥹🦋 umutsuz olma asla negatif olmuyoruz ve güzel şeylere odaklanıyoruz :KK200:

Kızlar bir de şunu soracağım size. 3. Gün transferi son kontrolden 3 gün sonra transfer ediliyor ya 6. Gün de ya 5 gün sonra ya 6. Şimdi bana 6. Gün transfer edilecekti ya o yüzden 5 gün beklenildi ve ona göre ilaç verildi. Ama rahmim iyi durumdaysa 3. Gün transfer edilecek bugün. Sizce mantıksız değil mi ? Yani 3. Gün embriyosu 5 gün sonra transfer edilebilir mi, aranızda var mı böyle bir şey yaşayan ?

Ben de yumurtalarimin 5. Güne çıkmasını bekliyorum 15 yumurta toplandı 8 i olgun bu 8 yumurtanin da 7 si dollenmis. Acaba çok kayıp olur mu ?
Valla o çok belli olmuyor canım. Benim 9 yumurtam toplandı 8i olgun çıktı iki tanesi 3. güne geldi transfer edildi diğerleri 5. güne ulaşamadı. Önceki denememde de 8 yumurtanın dördü beşinci güne gitmişti.

Back
X