- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.961
Kızlar şimdi aldığım bilgi ile dr transfer zamanını adete göre degıl, rahım içi kalınlığa göre belirliyormuş... Bir nebze de olsa içim rahatladı 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tedaviye başlamayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Ama değerlm düştü. Kimyasal gebelik olabilirmiş
Yaa gerçek miiBen tedaviye başlamayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Ama değerlm düştü. Kimyasal gebelik olabilirmiş![]()
Yaa gerçek miidogal yolla inşAllah peşine tekrar hamile kalırsın canım inşAllah
![]()
Bnm bildiğim hepsini yazıyor Gine sorarsın dktorunaHepsini mi yazıyor aile hekimi ?
Hadi katlana katlana çoğalsın değerin cnimmmmmHepiniz cok tesekkur ediyorumDoktor 3 gun sonra tekrar istedi , ins boyle devam eder hayirlisi ile
![]()
Belki Mustafa Bey'in inst grmuşsündür dye dedim senn ilk denememiTamam çiçeğimmm teşekkür ederimm bir daha öyle yapayım
Ben kendim buldum instgramda yıllarca ntakip etmiştim sonra gittim canım o dediğin kişiyi bilmiyorum![]()
Cnm korkma inşallah ykselir ama dış gebelik olursa bile tekrr peşine hamile kalırsın canim sonuçta nrmal yolla olmuşDeğerim 257 den 2 gün sonra 153 e düştü. Doktor 3 gün sonra tekrar kan ver belki yükselir dedi. Yarını bekliyorum inşallah yükselir
Çok şaşırdım sevindim ama şimdi korkuyla bekliyorum.
Bebiş yolda kusum tabı en garantisi 2 gün arayla yapılan kan testı ama pozıtıf ❤Başka bı marka ile yaptım onda da silik çıktı kizlar bı rahat uyuyayım bugün![]()
Forumda baktım bazen yükselen olmuş amaCnm korkma inşallah ykselir ama dış gebelik olursa bile tekrr peşine hamile kalırsın canim sonuçta nrmal yolla olmuş![]()
Rahat uyu cnim kan testinde Verde daha rahat uyu hadi gözün aydın tekrr cnmBaşka bı marka ile yaptım onda da silik çıktı kizlar bı rahat uyuyayım bugün
Diyorum sana canım hamilesinnnBaşka bı marka ile yaptım onda da silik çıktı kizlar bı rahat uyuyayım bugün![]()
İnşallah Çarşamba kan ver dedi doktorum o zamana kadar buna bakıp rahat uyurumBebiş yolda kusum tabı en garantisi 2 gün arayla yapılan kan testı ama pozıtıf ❤![]()
Canım ben daha önce dış gebelik yaşadım ama benim değerim çok acayip yükseliyordu düşünüyordu ve sürekli kanamam oluyordu hiç durmuyorduForumda baktım bazen yükselen olmuş ama2 yıldır ilk kez hamile kaldım. Çok şükür hayırlısı olsun inşallah
Hala kaset test pozitif çıkıyor göğüslerim ağrıyor ama bakalım![]()
Kaçıncı günün bugün canımKizlar ben çok heyecanlıyım bugün erken gebelik testi yaptım negatifti.Ama bilemiyorum bir mucize bekliyorum.5.gun embriyosu transfer olup ne zaman öğrendiniz?
Dış değil de kimyasal dedi doktor.Canım ben daha önce dış gebelik yaşadım ama benim değerim çok acayip yükseliyordu düşünüyordu ve sürekli kanamam oluyordu hiç durmuyordu
Kac gün oldu transfer olalı cnm 4 gün mü? Sanırım 4 günKizlar ben çok heyecanlıyım bugün erken gebelik testi yaptım negatifti.Ama bilemiyorum bir mucize bekliyorum.5.gun embriyosu transfer olup ne zaman öğrendiniz?
Çok teşekkür ederim yaaBir kac gun daha bekle canim benimde 4.Gun negatidti pozitif oldu 5.Gunde belki seninde yarin. Pozitif olur hiç belli olmaz