• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Başka bı marka ile yaptım onda da silik çıktı kizlar bı rahat uyuyayım bugün 🥰🎉

Eklentiler

• IMG_20231023_182920.webp
    IMG_20231023_182920.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 72
@mirwa8 canım merhaba gebeliğin nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı😍💙

Lilakahve Lilakahve canım transfer olmuşun galiba? ne zaman oldun🫠 Galiba pozitifi görmüşünn :anneadayı:

@aejjari canın senin transfer tarihin belli oldu mu🌸😍
Ben tedaviye başlamayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Ama değerlm düştü. Kimyasal gebelik olabilirmiş 🥲🥲

Ben tedaviye başlamayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Ama değerlm düştü. Kimyasal gebelik olabilirmiş 🥲🥲
Yaa gerçek mii🥹 dogal yolla inşAllah peşine tekrar hamile kalırsın canım inşAllah 🤲🏻

Yaa gerçek mii🥹 dogal yolla inşAllah peşine tekrar hamile kalırsın canım inşAllah 🤲🏻

Değerim 257 den 2 gün sonra 153 e düştü. Doktor 3 gün sonra tekrar kan ver belki yükselir dedi. Yarını bekliyorum inşallah yükselir🥹🥹

Çok şaşırdım sevindim ama şimdi korkuyla bekliyorum.

Hepsini mi yazıyor aile hekimi ?
Bnm bildiğim hepsini yazıyor Gine sorarsın dktoruna 🌺
Hepiniz cok tesekkur ediyorum🌸 Doktor 3 gun sonra tekrar istedi , ins boyle devam eder hayirlisi ile 🫶🏻🤍
Hadi katlana katlana çoğalsın değerin cnimmmmm👼👼
Tamam çiçeğimmm teşekkür ederimm bir daha öyle yapayım😍💐

Ben kendim buldum instgramda yıllarca ntakip etmiştim sonra gittim canım o dediğin kişiyi bilmiyorum🫠
Belki Mustafa Bey'in inst grmuşsündür dye dedim senn ilk denememi

Değerim 257 den 2 gün sonra 153 e düştü. Doktor 3 gün sonra tekrar kan ver belki yükselir dedi. Yarını bekliyorum inşallah yükselir🥹🥹

Çok şaşırdım sevindim ama şimdi korkuyla bekliyorum.
Cnm korkma inşallah ykselir ama dış gebelik olursa bile tekrr peşine hamile kalırsın canim sonuçta nrmal yolla olmuş 🌺🌺🌺

Cnm korkma inşallah ykselir ama dış gebelik olursa bile tekrr peşine hamile kalırsın canim sonuçta nrmal yolla olmuş 🌺🌺🌺
Forumda baktım bazen yükselen olmuş ama 🤷🏻‍♂️
2 yıldır ilk kez hamile kaldım. Çok şükür hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼
Hala kaset test pozitif çıkıyor göğüslerim ağrıyor ama bakalım😢

Forumda baktım bazen yükselen olmuş ama 🤷🏻‍♂️ 2 yıldır ilk kez hamile kaldım. Çok şükür hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼
Hala kaset test pozitif çıkıyor göğüslerim ağrıyor ama bakalım😢
Canım ben daha önce dış gebelik yaşadım ama benim değerim çok acayip yükseliyordu düşünüyordu ve sürekli kanamam oluyordu hiç durmuyordu

Canım ben daha önce dış gebelik yaşadım ama benim değerim çok acayip yükseliyordu düşünüyordu ve sürekli kanamam oluyordu hiç durmuyordu
Dış değil de kimyasal dedi doktor.
İnşallah dış gebelik filan olmaz.benimde kahverengi lekelenmem kasık ağrım geçmedi hiç 🥹
hala progestan fitil kullanıyorum

Bir kac gun daha bekle canim benimde 4.Gun negatidti pozitif oldu 5.Gunde belki seninde yarin. Pozitif olur hiç belli olmaz
Çok teşekkür ederim yaa 🥰 insanın böyle zamanlarda desteğe ihtiyacı oluyor kimsenin de haberi yok destek olacak kimse de yok 🤷

Back
X