2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bnm bildiğim hepsini yazıyor Gine sorarsın dktoruna

Hadi katlana katlana çoğalsın değerin cnimmmmm

Belki Mustafa Bey'in inst grmuşsündür dye dedim senn ilk denememi
Evet instgramdan gördüm Mustafa beyi
İlk denemem canım

KIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....

TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA
Ben 11 eylülde adet olmuştum
12 eylülde kontrole gittim tedaviye başladık .26 eylülde transfer oldum.3. Gün cift embriyo.1 kese gözüktü çarşamba kalp atisini duymaya gideceğiz inşallah duyabiliriz

Geride kalan yumurtamda yok sil baştan tekrar başlayacağım

Valla ınsan coluktan cocuktan soguyor. Hiç ümidim yoktu zaten. Burda sizleri gördükce seviniyorum gercekten hislerim cok kuvvetlidir. Ama bı sefer bosuna uğrasıyormusum gibi bir his var içimde. Ve sanırım da öyle
Lütfen arayın yada sorun benim transferim reglimden 17 gün sonra yapıldı birkaç gün önce birkaç gün sonra olacak şekilde oluyor genelde. Senin için neden böyle bir planlama yapılıyor daha açık bir şekilde anlatmaları gerekiyor . Ben senin yerinde olsam umursamam cevabımı alana kadar sorarım canım.

Ben 11 eylülde adet olmuştum
12 eylülde kontrole gittim tedaviye başladık .26 eylülde transfer oldum.3. Gün cift embriyo.1 kese gözüktü çarşamba kalp atisini duymaya gideceğiz inşallah duyabiliriz
Rabbim hayırlı uğurlu etsin canım
Pozitifini ne zaman gördün belirtin oldu mu? Birde tüp bebek yapılma nedeni neydi
Bende transfer oldum da beklemedeyim

Carsamba kontrolde ekşiyecem dr un basına zâten

Rabbim hayırlı uğurlu etsin canım
Pozitifini ne zaman gördün belirtin oldu mu? Birde tüp bebek yapılma nedeni neydi
Bende transfer oldum da beklemedeyim
Sağol canım
38 yaşındayım esim 48
3.5 aylık evliyiz
Beklemeyelim istedik.
Aşılamaya başvurmak için gitmistik doktor asilamanin şansı düşük dedi kendimizi.bir anda tüp.bebek tedavisinde bulduk
Belirtim yoktu
Transfer sonrasi 9.gün kan verdim kanda çıktı 5 ekimde.
Gecen hafta pazartesi keseyi gördük
Bu çarşamba da kalp atisini duyacağız ins Hayırlısı ile pozitifi görürsün inşallah

30+6 da bende aşilama sonucu oluşan ilk gebeligimde 2019/Haziran da gebelik zehirlenmesinden dolayı apar topar doğuma alındım. Benimde bir oğlum var cennetin en güzel köşesinde eminim... 2020/Aralık'ta ilk defa kendiliğinden sürpriz bir gebelik oldu ama maalesef dış gebelikmis sol tüpümü kaybettim. İlk defa bu sene cesaretimi toplayabildim ve tüp bebeğe baslayabildik. Pişman olmamak için belki vesilemiz budur diye. Yarın sonuç günüm ve muhtemelen olumsuz (bugün kaset test negatifti) . Kesinlikle inandığım bir cümle olmuyorsa bir sebebi vardır. Hayrı ve şerri bilen Allah'tır. Duam benimle beraber cümle isteyen herkes en hayırlı zamanda sağlıklı ve uzun ömürlu evlatlarımızı kendimiz de sağlıklı olacağımız şekilde kucağımıza almamız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…