- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.704
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.981
Evet instgramdan gördüm Mustafa beyiBnm bildiğim hepsini yazıyor Gine sorarsın dktoruna
Hadi katlana katlana çoğalsın değerin cnimmmmm
Belki Mustafa Bey'in inst grmuşsündür dye dedim senn ilk denememi
Evet transfer gününü saymazsak 4.gun bugunKac gün oldu transfer olalı cnm 4 gün mü? Sanırım 4 gün
Cok erken bence hemen ümitsizliğe kapılmaEvet transfer gününü saymazsak 4.gun bugun
Daha erken canım bikac güne pozitif olacak inşallahEvet transfer gününü saymazsak 4.gun bugun
İnşallah canım senin kaçıncı gün emb kaçıncı günde ogrendinDaha erken canım bikac güne pozitif olacak inşallah
İnşallah canım ağzın bal yesinCok erken bence hemen ümitsizliğe kapılmaınsallah bebişin seninledir
5.gun embriyosu canım 7.gunum bugün canımİnşallah canım senin kaçıncı gün emb kaçıncı günde ogrendin
Ne demek kuzum burda en iyi birbirimizi biz anlarizÇok teşekkür ederim yaainsanın böyle zamanlarda desteğe ihtiyacı oluyor kimsenin de haberi yok destek olacak kimse de yok
Ben 11 eylülde adet olmuştumKIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....
TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA
Geride kalan yumurtamda yok sil baştan tekrar başlayacağımAyyy kizlar sizin pozitfleri gördükçe o kadar mutlu oluyorum kibende kimyasal gebelik yaşadım 7 gündür adet oluyorum öyle böyle değil önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım ara vermeden hemen yaptırmak istiyorum sizce doğru mu düşünüyorum
Lütfen arayın yada sorun benim transferim reglimden 17 gün sonra yapıldı birkaç gün önce birkaç gün sonra olacak şekilde oluyor genelde. Senin için neden böyle bir planlama yapılıyor daha açık bir şekilde anlatmaları gerekiyor . Ben senin yerinde olsam umursamam cevabımı alana kadar sorarım canım.Valla ınsan coluktan cocuktan soguyor. Hiç ümidim yoktu zaten. Burda sizleri gördükce seviniyorum gercektenhislerim cok kuvvetlidir. Ama bı sefer bosuna uğrasıyormusum gibi bir his var içimde. Ve sanırım da öyle
Rabbim hayırlı uğurlu etsin canımBen 11 eylülde adet olmuştum
12 eylülde kontrole gittim tedaviye başladık .26 eylülde transfer oldum.3. Gün cift embriyo.1 kese gözüktü çarşamba kalp atisini duymaya gideceğiz inşallah duyabiliriz
Carsamba kontrolde ekşiyecem dr un basına zâtenLütfen arayın yada sorun benim transferim reglimden 17 gün sonra yapıldı birkaç gün önce birkaç gün sonra olacak şekilde oluyor genelde. Senin için neden böyle bir planlama yapılıyor daha açık bir şekilde anlatmaları gerekiyor . Ben senin yerinde olsam umursamam cevabımı alana kadar sorarım canım.
Sağol canımRabbim hayırlı uğurlu etsin canım
Pozitifini ne zaman gördün belirtin oldu mu? Birde tüp bebek yapılma nedeni neydi
Bende transfer oldum da beklemedeyim
30+6 da bende aşilama sonucu oluşan ilk gebeligimde 2019/Haziran da gebelik zehirlenmesinden dolayı apar topar doğuma alındım. Benimde bir oğlum var cennetin en güzel köşesinde eminim... 2020/Aralık'ta ilk defa kendiliğinden sürpriz bir gebelik oldu ama maalesef dış gebelikmis sol tüpümü kaybettim. İlk defa bu sene cesaretimi toplayabildim ve tüp bebeğe baslayabildik. Pişman olmamak için belki vesilemiz budur diye. Yarın sonuç günüm ve muhtemelen olumsuz (bugün kaset test negatifti) . Kesinlikle inandığım bir cümle olmuyorsa bir sebebi vardır. Hayrı ve şerri bilen Allah'tır. Duam benimle beraber cümle isteyen herkes en hayırlı zamanda sağlıklı ve uzun ömürlu evlatlarımızı kendimiz de sağlıklı olacağımız şekilde kucağımıza almamız.Aslında grubu okuyordum ancak yazmak içimden gelmemişti canım kader arkadaşlarım rabbim öncelikle bu yolda hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.. 3.tranferiminde olumsuz olduğunu dün öğrendim malesef.. aslında ilk transferim tuttu ancak 24.haftamda gebelik zehirlenmesi geçirip erken doğum sonucu 1 gün yaşayan bebeğimi kaybettim ağustos 2022de sonrasında yeniden denedik bu sene ağustosda 2.transferimi oldum negatifle karşılaştık pes etmedim bir daha denedim ve dün de öğrendim ki 3.transferimde olumsuz. Çok yoruldum çok yorulduk rabbimin sınavı çok hepimizin sınavı çok.içimi dökmek istedim bazen halden anlamayanlara anlattığında anlamıyorlar neler yaşadığımızı.. dilerim ki rabbim bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin. Bazen olmuyorsa sebebi vardır umarım bende birgün bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Hepiniz dualarımdasınız Allaha emanet olun
Benimki yıllık 2 embriyo için 10.550 canımmKızlar geride embriyo kalirsa, aynı ücret mi oluyor yine tüp bebek masrafı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?