2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Donmuş transfer parası ayrı ödeniyor diye biliyorum canım aksini hiç düşünmek istemiyorum şu an
Peki canım bu önümüzdeki ay transfer edilse, yine aynı ücret mi ödenecek ? Yani hastaneye 42.5 tü senin sanırım, yine bu ücretle mi transfer yapılacak ?
Canim mesela benim tutmasaydi transferim 14 bin tl ucret alcaklardi benden embriyo transferi icin birdaha yaptırmayı dusundugum zamanda ayni sekilde olcak yillik 2binde kira ucreti odicem 6 embriyom icin

Canim mesela benim tutmasaydi transferim 14 bin tl ucret alcaklardi benden embriyo transferi icin birdaha yaptırmayı dusundugum zamanda ayni sekilde olcak yillik 2binde kira ucreti odicem 6 embriyom icin
Çiçeğim kira bakım bedeli 2023 yılına ait 1385 tl donmuş emriyolar bizde de
Şuan senden dondurma ücreti almadılar mı yani

Çiçeğim kira bedeli 2023 yılına ait 1385 tl donmuş emriyolar bizde de
Şuan senden dondurma ücreti almadılar mı yani
Kuzum ben toplam hastaneye 35 bin +18 bin odedim hepsi icindeydi dondurma yumurta toplama islemi ve muayaneler ayri yeten dondurma ucreti almadilar senden ayri dondurma ucretidemi aldilar ne kadar verdin sen toplam

Kuzum ben toplam hastaneye 35 bin +18 bin odedim hepsi icindeydi dondurma yumurta toplama islemi ve muayaneler ayri yeten dondurma ucreti almadilar senden ayri dondurma ucretidemi aldilar ne kadar verdin sen toplam
42.500 tüp bebek + 10.550 dondurma şeklinde kuzum iştee aynı sayılır.Tabi ilaçlar dahil değil muayeneler tahliller içinde

Doktorum test gününü Çarşamba günü olarak ayarladı, benim 3.gun embriyosu. Bildiğim kadarıyla 5.gun embriyosu için 12. Gün test günü.
canım 5. gün embriyosu 10. gün test günü. 3 gün embriyosu 12. gün doktorumun verdiği kağıtta yazıyordu

canım anladım ben ne demek istediğini dr un. Şimdi estrofem kullanıyorsun 10 gün sonra Dr. gidiyorsun o da çarşambaya denk geliyor. Çarşamba günü rahim kalınlığına bakacak kan testi isteyecek(benim ki istemişti herkes istiyor mu bilmiyorum) fitil verecek ve 5 gün sonraya transfer tarihi verecekkkk
16 ekim de gittiğin hazırlık için kontroldü şimdi 10 gün estrofemi kullanıp rahimi yavaştan hazırladı. Şimdi de fitille (yada kişiye göre başka bir ilaç) hızlandırıp 5 6 gün sonraya transfer edecek embriyoyu

Bende oyle hesapladım pazar yada ptesı transfer olması lazım

Aynen öyle aslında doktor toplam günü söylemiş canım benim. Çarşamba gideceksen, pazartesi en geç salıya transfer olacak demektir
Hadi ınsallah. Yarını iple çekiyorum. Bu estrofem rahım kalınlastırıo sanırım adet agrılarım basladı.

Ikı ay once de kullanmıştım bunu. Sabah 1 aksam 1 seklınde 8 gün erken adet oldum.

Sımdi ise ılk 2 gün sabah aksam 1
Sonrakı 3 gün sabah ogle aksam 1
Suankı 3 gun de sabah 2 aksam 2

Boyle bı tedavıdeyım suan

ben de 8 satte bir gün de 3 kez kullandım canım adetin 3. gününden - test gününe kadardı.

kız nereyeee yok biz geçmiyoruz biz kasımda da transfer olsak buradayız
Ha tamam ozaman ben kalabalık etmeyeyim diye demiştim. Bu arada en basından veri takıp edıyorum yazılanları. Nickıne baayyıııllldıııımm.. ne zaman bişey yazsan gülesim gelıo

bebişim perşembe günü negatifi gördüm hemen ilaçları bıraktım pazartesi regli oldum yarın kontrolüm var ve hemen başlıyoruz hatta tahmini 10 12 kasım gibi transfer olacağım vakit kaybetmek istemiyorum

Benım de tahmını test tarıhımmıs dr öyle demişti. Amaaaann bnm dr un ne dedıgı de bellı degıl zaten. Yarın alcam ifadesını

Canım 5. gün 5AA kalite embriyom tutmadı bu işler hiç belli olmaz ben bu formda en çok 2. kez 3. gün embriyoların tuttuğunu görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…