- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
- 133
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #4.041
Canım şöyle ilk transfer de zaten tüp bebek sürecinde ödediğinin içindeydi..Peki canım bu önümüzdeki ay transfer edilse, yine aynı ücret mi ödenecek ? Yani hastaneye 42.5 tü senin sanırım, yine bu ücretle mi transfer yapılacak ?
Doktorlar genelde hep ayni cok net konusmazlar insallah guzel haberlerle aslinda bukadar sık test yaptirmakda insani strese sokuyor beklemekse strese sokuyor rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah sizin adiniza cok sevindim bence bebeginiz sizinleAyy ins canim, tekrar 4 gun sonra test istedi. Sanirim benim 11. gun hizlandi, 10.gun sonuc dusuktu ya doktorda tedirgin sanirim anlayamadim
Benim 4.gun embriyosu ama 15 gün sonracanım 5. gün embriyosu 10. gün test günü. 3 gün embriyosu 12. gün doktorumun verdiği kağıtta yazıyordu
Senin uygunmuş. Hangi şehirdesin. Bana 17 bin dediler.Canım şöyle ilk transfer de zaten tüp bebek sürecinde ödediğinin içindeydi..
2. transfer de sadece transfer ücreti ödüyorsun. 9500TL ödeyeceğim ben mesela bu ay 2. transferim için.
Benim 4.gun embriyosu ama 15 gün sonrabenim farklı bir kategoride her hâlde
Kız senin ki doğurunca yaptırtacak testi zatenSenin uygunmuş. Hangi şehirdesin. Bana 17 bin dediler.
Ben de acıbadem ataşehirde 8800 ödedim transfer için. 17 bin çokmuşSenin uygunmuş. Hangi şehirdesin. Bana 17 bin dediler.
Benim 2000 usd toplama ve transfer benim donmus yok cunku taze trasfer 30.000 tl falan ilaclar ve doktor (doktor zaman zaman muayne parasi almadi)Canım şöyle ilk transfer de zaten tüp bebek sürecinde ödediğinin içindeydi..
2. transfer de sadece transfer ücreti ödüyorsun. 9500TL ödeyeceğim ben mesela bu ay 2. transferim için.
Valla hic bisey degismedi hatta evde yatip dinlencem diye disardan yedim ekstra su iyi gelir bu iyi gelir diye bisey yemedim doktorumada tup bebek tedavisi boyunca benim yapabilecehim bisey varmi yiyim vs dedim hic alakasi yok onlar zaten ilacla herseyi yapiyorlar yani benim doktorum bu sekilde her doktorun tarzi farkliKızlar poztif görenler ne yedi ne içti. Hareketleriniz nasıldı biraz anlatın vakit geçmiyor
Senin testle birlikte yaşlandık ArvenimmmBenim 4.gun embriyosu ama 15 gün sonrabenim farklı bir kategoride her hâlde
Saçlarıma aklar girdi desemKız senin ki doğurunca yaptırtacak testi zaten
Vallahi burada ki rakamları görünce şaşırdım. Bir de benim doktorum Furkan Kayabaşoğlu Alle kliniğe gidiyorum tüp bebek sürecini Ataşehir Acıbadem de yapıyor ona rağmen ucuzmuş buraya göre(İstanbul)
Kız hiç güleceğim yoktuSenin testle birlikte yaşlandık Arvenimmm
Protein ağırlıklı sebzeler baklagil dün balık yedim.Kızlar poztif görenler ne yedi ne içti. Hareketleriniz nasıldı biraz anlatın vakit geçmiyor
Bol su çok önemli .ev içinde bol hareketli misiniz .kabız olmamak için kuru kayısı alacağım.kefir içeceğim bendeProtein ağırlıklı sebzeler baklagil dün balık yedim günlük. Çiğ kabak çekirdeği kuru üzüm fındık çiğ badem ceviz havuç akşamları pekmez gündüzleri ayran çay sadece bir bardak ve vazgeçilmezim 2 şitre su aklıma gelen bunlar kuzumm
Evet yürüyüş yapıyorum.2 gün yattım ama sürekli wc ye gittiğim için de hareket halindeydimBol su çok önemli .ev içinde bol hareketli misiniz .kabız olmamak için kuru kayısı alacağım.kefir içeceğim bende
Aslında şu an senin daha çok içmen lazım canımmKizlar ben hic su icemiyorum ya en fazla 3 bardak falan ama oncedende böyleydim
İnanıyorum olacak tinim.Evet yürüyüş yapıyorum.2 gün yattım ama sürekli wc ye gittiğim için de hareket halindeydim
Ben şükür hiç kabız olmadım kefir içemediğim için ayranı bol tükettim ve su zaten bağırsaklar için çok iyi
Biz elimizden geleni yapalım da gerisi nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?