• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

bebişim perşembe günü negatifi gördüm hemen ilaçları bıraktım pazartesi regli oldum yarın kontrolüm var ve hemen başlıyoruz hatta tahmini 10 12 kasım gibi transfer olacağım vakit kaybetmek istemiyorum
Doktorla konuştum 2. Adet olduğunda gel görüşelim dedi siz şanslısınız embriyonuz var benim malesef yok tekrar yumurta geliştirme toplama yapilck

Yaaa kizlar ben sabah gözümü açar açmaz idrar testi yaptım yine silik çıktı akşamdan sabaha koyulaşma olmaz mı yoksa tutunmakta zorlanıyor mu minik kuş 😔

Baksanıza💐

Eklentiler

• IMG_20231024_072300.webp
    IMG_20231024_072300.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 95
Canım şöyle ilk transfer de zaten tüp bebek sürecinde ödediğinin içindeydi..

2. transfer de sadece transfer ücreti ödüyorsun. 9500TL ödeyeceğim ben mesela bu ay 2. transferim için.
Bende hastaneye 45bindi 43e indiler + 17 ilaçlar dger ilaclar falan ayrı eczaneden aldık dondurma 8 bin TL eğer dlsnradan czdurursek 12bin TL Medical park
Bol su çok önemli .ev içinde bol hareketli misiniz .kabız olmamak için kuru kayısı alacağım.kefir içeceğim bende
Valla canm kizimda kuruyemiş yedim ama en çok kemik sulu çorbalar çok içtim kemik suyu herşeye faydalı biliyorsun bu transfermde fazla içmedim ama havuç sebze süt ygurt ayran su canm rabbim gzel sonuçlar almamızı nasip etsin

kız sen neden ağlıyosunnnn gel sarılalım :KK19::KK19: az kaldı bak teste ki sende hamiş çıkacaksın gör bak :KK36:
Ahh sarılalımmm Ferihammmm:anne::KK200::KK74: dün birden korktum galiba aksi düşününce hislerine güveniyorum çiçeğimmm
Olacak demii 🥹
seninn burcun neydi senin😍

Bende hastaneye 45bindi 43e indiler + 17 ilaçlar dger ilaclar falan ayrı eczaneden aldık dondurma 8 bin TL eğer dlsnradan czdurursek 12bin TL Medical park

Valla canm kizimda kuruyemiş yedim ama en çok kemik sulu çorbalar çok içtim kemik suyu herşeye faydalı biliyorsun bu transfermde fazla içmedim ama havuç sebze süt ygurt ayran su canm rabbim gzel sonuçlar almamızı nasip etsin
7 embriyom vardı kuzum 5 tüp olarak dondurduk yani (çift - çift- tek -tek -tek) 9.000 ödedik 1800 dü 1 tüp 🤣

7 embriyom vardı kuzum 5 tüp olarak dondurduk yani (çift - çift- tek -tek -tek) 9.000 ödedik 1800 dü 1 tüp 🤣
Bizim 1 4 arası embiriyo 8 bin TL di ama bnm busefer 1 transfer edildi 1embiriyom kaldı onun içinde daha bu benm 1 aşılama 4 tüp bebek olduğu için 1 embiriyoya 8 yerine 5.500 düşürdüler. Senn hangi hastane hangi şehir

Bizim 1 4 arası embiriyo 8 bin TL di ama bnm busefer 1 transfer edildi 1embiriyom kaldı onun içinde daha bu benm 1 aşılama 4 tüp bebek olduğu için 1 embiriyoya 8 yerine 5.500 düşürdüler. Senn hangi hastane hangi şehir
Canım İstanbul Furkan Kayabaşoğlu na gidiyorum Alle klinik. Ama tüp bebek işlemlerini Ataşehir Acıbadem de yapıyor. Ona rağmen burayı okuyunca benim ki çok ucuz geldi🤣🤣🤣

Back
X