- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 23
- 34
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #4.101
Beybisiiii ben daha sana yazacaktım.sanirim günleri karıştırdım. Çarşamba sanıyordum benKızçelerr yarın transfer günüm var mı aramızda transfer kardeşimHamişler lütfenn dua edin benim için Not:Transfer olup test günü bekleyenlere de hamiş denir
Canım benim iş yoğunluğum biraz ağır olduğu için ben transfer sonrası 10+10 rapor aldım evdeydım 20 gün boyunca, evde de iş felan yapmadım acıkcası kendimi korudum, ceviz, çiğ badem avakado yumurta havuç suyu tükettim ayrıca kabız olmamak için de kayısı hoşafı içtim benim böyle geçtiKızlar poztif görenler ne yedi ne içti. Hareketleriniz nasıldı biraz anlatın vakit geçmiyor
Gittim baktım veroşumun tahlilini gördüm 184.30 sonuçluDoktor arıyorsanız ben Gebzr Anadolu Sağlık Merkezindr Tayfun Kutluyu öneririm
aayyyyy çok heyecanlandımmmmm. Az kaldı test gününe bak gör olacakkkkkkk bir kaç güne leken gelir diye tahmin ediyorum hatta
Anlıkk Esoşşşş
Zaten senin bir mesajını kaydettimm zamanı gelince paylaşacağım ferihamm
İnşallah yarın bebisler transferden hemen sonra aman Allah'ım burası tamda bize ait yer diyip sımsıkı tutunsunlar sana canimKızçelerr yarın transfer günüm var mı aramızda transfer kardeşimHamişler lütfenn dua edin benim için Not:Transfer olup test günü bekleyenlere de hamiş denir
Havuç kuruyemiş ve kayısı hoşafı yapacamCanım benim iş yoğunluğum biraz ağır olduğu için ben transfer sonrası 10+10 rapor aldım evdeydım 20 gün boyunca, evde de iş felan yapmadım acıkcası kendimi korudum, ceviz, çiğ badem avakado yumurta havuç suyu tükettim ayrıca kabız olmamak için de kayısı hoşafı içtim benim böyle geçti
Bir yerde okumuştum test bozuk olabilir negatif cikabilir ama hiçbir test yalancı pizitif vermezmisYa kizlar ben şimdi biraz okudum ve in kaset test artimed marka yalancı pozitiflik oluyormuş yaaa
Yaa çiçeğimmCanım aramızda en dayanaklı neşe dolu olan sensin. Şöyle bir sirkelen . Sağlığımız gitmesin de. Rabb'im ne zaman kısmet ederse o zaman gelsinler. Bak ben yani bayan karamsar bile umutlu konuşuyor
Ama tabi yine doktora danış istersen canımHavuç kuruyemiş ve kayısı hoşafı yapacam
Babyimm raporunu nasıl aldınn hayırlı uğurlu olsun oyyCanım benim iş yoğunluğum biraz ağır olduğu için ben transfer sonrası 10+10 rapor aldım evdeydım 20 gün boyunca, evde de iş felan yapmadım acıkcası kendimi korudum, ceviz, çiğ badem avakado yumurta havuç suyu tükettim ayrıca kabız olmamak için de kayısı hoşafı içtim benim böyle geçti
Yaa evet paylaşmış doktorumGittim baktım veroşumun tahlilini gördüm 184.30 sonuçlu
Gızz kalbimmm ahhhhaayyyyy çok heyecanlandımmmmm. Az kaldı test gününe bak gör olacakkkkkkk bir kaç güne leken gelir diye tahmin ediyorum hatta
Ben de ilk kese randevusu kimin ve ne zaman diye soracaktım
Teşekkür ederim canım benim inşallah darısı hepimizin başınaBabyimm raporunu nasıl aldınn hayırlı uğurlu olsun oyy
Ben cuma günü gittim aslında kese içinBen de ilk kese randevusu kimin ve ne zaman diye soracaktım
Ahhhh papatyam çok tatlı bi heyecan var içimdeYaa beniim minnoşumun da kavuşmasınaa az kaldıııHer zaman duamdasınızz hepinizzz
Yaaa duanın tatlılığııı inşallah canım benim inşallahİnşallah yarın bebisler transferden hemen sonra aman Allah'ım burası tamda bize ait yer diyip sımsıkı tutunsunlar sana canim
Yok balım bugün salı yarın bu saatlerde belki kavuşmuş olurum ben deBeybisiiii ben daha sana yazacaktım.sanirim günleri karıştırdım. Çarşamba sanıyordum ben
YaaBen cuma günü gittim aslında kese için3 ekimdi benim transferim çift embriyo, işyerime gebelik raporu vermek için sat a göre 4+5 de gittim ulturasyon ile baktı tek kese görünüyor dedi haftaya kalp atışına gel dedi
Canım benim 308 639 2033 dü benim kese görmeye gittiğimde de 6139 dü ben de de tek kese göründüYaabende bugün 4+4 üm haftaya perşembe kese için gidicem inşaallah ama bana tek kese gibi geliyor beta ikize göre düşük geldi bana. Senin kaçtı değerin?
Benim de yükselenim başakYengeçççyükselen Başak bildin kuzucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?